Sredini brezplačni pogovori z najrazličnejšimi srčnimi ljudmi. V teh težkih časih želimo v vaša srca pripeljati več svobode, upanja in miru. Moja naslednja sogovornica bo Nastja Židanik.

ZGODBE SRCA – ZA MOČ SRCA

V času mrzle zime se bomo greli s srčnimi zgodbami srčnih ljudi.

 

Nahajamo se v izjemno težkem obdobju, ko se veliko ljudi počuti nemočno, nesrečno, razočarano in živi v strahu. Strah naše telo zakrči in oropa življenjske energije, zato smo se odločili, da z rednimi srčnimi pogovori v ta prostor vnesemo več topline, spodbude in prijaznosti.

Sredini pogovori z najrazličnejšimi srčnimi ljudmi bodo v nas prebudili upanje in nas spodbudili, da na življenjske izzive pogledamo drugače; vredno je namreč nadaljevati, se življenja radostiti. Dali nam bodo občutek povezanosti ter odpirali nove možnosti lastne izbire.

Namen srečanj je deliti srčnost med ljudi. To zdaj Slovenija in svet še toliko bolj potrebujeta.
Srečanja bodo potekala brezplačno.

Vsako sredo od decembra naprej – sproščeni pogovori lahkih in pozitivnih tem, vsakič z novim zanimivim sogovornikom. Pogovori, ki se bodo dotaknili naših src.

Moja naslednja sogovornica bo Nastja Židanik.

Najpristnejše odnose, ki jih je v zgodnjem otroštvu uspela stkati z drugimi bitji, so bili odnosi z živalmi. Kot majhen otrok jih je čutila kot del sebe. Kasneje v življenju jih je opazovala in občudovala kot individualna bitja z lastno potjo in razvojem, a tesno povezane z nami ljudmi. Ne le kot sobivajoča bitja na svetu, kjer skupaj živimo, ampak kot spremljevalna bitja našega razvoja.

Ne morem reči, da o živalih veliko vem. To kar “vem”, ni vedenje, ampak lastno doživljanje, je povedala Nastja.

Govorili bova o njenih doživetjih z živalmi, o tem, kako jih zaznava in kako skupaj z njimi in družino srčno sobiva.
Trenutno s svojo človeško družino živijo v skupnosti z več kot stotimi živalmi. Njihov dom je neke vrste zavetišče za živali. Nekatere pri njih na novo zaživijo, nekatere pridejo le v miru umreti. Mnogim živalim je spremljevalka ob umiranju in tudi o tem bova govorili.

Kako bodo srečanja potekala?

V uvodnem delu bo potekala kratka meditacija, kjer se bomo povezali z lastnim srčnim centrom, nato bo sledi pogovor s sogovornikom in za zaključek bomo preko vodene vizualizacije razširili srčni občutek še med druge ljudi.

Kdaj: v času zime, vsako sredo od 19.45 do 20.30. Tokratno srečanje bo potekalo 22. 12. 2021.

Kje: online srečanja, ki bodo potekala na Zoomu. Do vseh pogovornih srečanj dostopate z isto povezavo, in sicer: https://us02web.zoom.us/j/82558009149?pwd=bEpOTUlCelVSeFJrVWFxM2ZkTmJPQT09. Meeting ID: 825 5800 9149, Passcode: 183989, ki jo na dan srečanja odprete ob 19.45 s klikom nanjo.
Predhodne prijave niso potrebne.

Srečanja bodo potekala brezplačno.

Vsak teden vas bomo na Facebooku seznanjali, kdo bo naslednji srčni sogovornik. Spremljajte objave na Facebooku – Center Diha ali Maja Kenda.

 

Skupaj bomo ustvarjali mrežo srčnosti.
Bodi tudi ti del te zgodbe, ker smo skupaj močnejši.