Sredini brezplačni pogovori z najrazličnejšimi srčnimi ljudmi. V teh težkih časih želimo v vaša srca pripeljati več svobode, upanja in miru. Moja naslednja sogovornica je Mojca Debelak iz MojChi energetskega centra.

ZGODBE SRCA – ZA MOČ SRCA

V času mrzle zime se bomo greli s srčnimi zgodbami srčnih ljudi.

 

Nahajamo se v izjemno težkem obdobju, ko se veliko ljudi počuti nemočno, nesrečno, razočarano in živi v strahu. Strah naše telo zakrči in oropa življenjske energije, zato smo se odločili, da z rednimi srčnimi pogovori v ta prostor vnesemo več topline, spodbude in prijaznosti.

Sredini pogovori z najrazličnejšimi srčnimi ljudmi bodo v nas prebudili upanje in nas spodbudili, da na življenjske izzive pogledamo drugače; vredno je namreč nadaljevati, se življenja radostiti. Dali nam bodo občutek povezanosti ter odpirali nove možnosti lastne izbire.

Namen srečanj je deliti srčnost med ljudi. To zdaj Slovenija in svet še toliko bolj potrebujeta.
Srečanja bodo potekala brezplačno.

Vsako sredo od decembra naprej – sproščeni pogovori lahkih in pozitivnih tem, vsakič z novim zanimivim sogovornikom. Pogovori, ki se bodo dotaknili naših src.

Moja naslednjia sogovornica bo Mojca Debelak iz MojCHI.

Kot otrok je bila precej nenavadna. Rada se je ozirala proti nočnemu nebu in opazovala zvezde. Starša sta izgubila kar nekaj energije, da bi jo razumela, saj je bila v filozofskem smislu že kot otrok zelo kompleksna. Na primer, pri šestih letih je namesto da bi se igrala z barbikami in punčkami, raje iz neke stare astrološke knjige izrezala tarot karte in domačim brala iz njih. Do neke mere so starši na vse to gledali s humorjem. Vse do trenutka, ko je sredi zimskega dne v Ljubljani kot šestnajstletno dekle po telefonu poklicala mamo in ji povedala, da stara mama leži v svoji hiši mrtva na tleh. Mama je informacijo preverila in žal ugotovila, da je resnična.
Njena največja prelomnica je bila nedvomno dolgotrajna mamina bolezen in nato njena smrt. Ob mami se je globoko transformirala, saj je počasi, skoraj dva meseca skupaj z njo umirala v tujini. Ker je bila njena mama dializni bolnik, je veliko časa z njo preživljala po bolnišnicah, skrbela zanjo, se učila darovanja in nesebičnost. Tako je še kot študentka ugledala življenje v popolnoma novi luči in se poleg rednega študija začela poglobljeno izobraževati na več področjih, ki se dotikajo človeške psihe, podzavesti, okultnih znanj, metafizike, moči misli in epigenetike. Ta znanja so jo vodila tako močno, da tega notranjega klica ni mogla prezreti. Ves čas je imela namreč občutek, da jo vodi nekaj večjega od nje.

Njene življenjske izkušnje in znanje podaja preko: Celostne terapije, Schumann Tesla regeneracije, hipnoterapije, regresije, karmične intuitivne diagnostike, uglaševanje duše, individualne konstelacije, REIKI terapije, zvočne in aroma terapije, Jyotish svetovanja (vedska astrologija), medijstva, natalne karte podzavesti.

Kako bodo srečanja potekala?

V uvodnem delu bo potekala kratka meditacija, kjer se bomo povezali z lastnim srčnim centrom, nato bo sledi pogovor s sogovornikom in za zaključek bomo preko vodene vizualizacije razširili srčni občutek še med druge ljudi.

Kdaj: v času zime, vsako sredo od 19.45 do 20.30. Tokratno srečanje bo potekalo 12. 01. 2022.

Kje: online srečanja, ki bodo potekala na Zoomu. Do vseh pogovornih srečanj dostopate z isto povezavo, in sicer: https://us02web.zoom.us/j/82558009149?pwd=bEpOTUlCelVSeFJrVWFxM2ZkTmJPQT09. Meeting ID: 825 5800 9149, Passcode: 183989, ki jo na dan srečanja odprete ob 19.45 s klikom nanjo.

Predhodne prijave niso potrebne.

Srečanja bodo potekala brezplačno.

Vsak teden vas bomo na Facebooku seznanjali, kdo bo naslednji srčni sogovornik. Spremljajte objave na Facebooku – Center Diha ali Maja Kenda.

 

Skupaj bomo ustvarjali mrežo srčnosti.
Bodi tudi ti del te zgodbe, ker smo skupaj močnejši.