Delavnica na čudoviti odmakjeni lokaciji nad Izolo, kjer boš spoznal/a, kakšno transformativno in zdravilno moč ima dih.

ZDRAVILNA IN TRANSFORMATIVNA MOČ DIHA

 

Se kdaj zavedaš, kako dihaš?

Z nepravilnim dihanjem lahko škodite svojemu dragocenemu zdravju, ne glede katere starosti ste, koliko se gibate, kako zdravo jeste in katera vsa super živila uživate. Nič drugega nima tako velikega vpliva na naše psiho-fizično zdravje kot dihanje.

Vabim te, da to doživiš.

Na srečanju ti bom razkrila:
  • Zakaj se moramo naučiti, kako dihati, saj dihamo že celo življenje?
  • Zakaj sodobni človek diha prehitro in zakaj ga to uničuje?
  • Zakaj je upočasnjeno in umirjeno dihanje tako pomembno?
  • Zakaj je treniranje prisotnosti kjučnega pomena za kvalitetnejše dihanje?

“Voh je najstarejši čut življenja. Ko tako stojim s trzajočimi nosnicami, me prešine, da je dihanje veliko več kot to, da v telo spravimo zrak. Je najbolj intimna vez z našim okoljem. Vse kar ste vi ali jaz ali katerokoli dihajoče bitje kdajkoli zajeli v usta ali v nos ali vskrali skozi kožo, je podedovan vesoljski prah, ki obstaja že miljarde let. Dihati pomeni predati se tistemu, kar nas obdaja, sprejemati drobce življenja, jih razumeti in delčke sebe spet razdati.” (James Nestor)


Preko različnih dihalnih in energijskih vaj ter tehnik te bom naučila, kako z dihanjem do več življenjske energije, večjega fokusa in sproščenosti. Pri tem pa nam bo v veliko podporo narava.  Narava je najbolj podporno okolje, kjer lahko odložimo svoja bremena in se sprostimo, kjer se počutimo svobodni, srečni, polni energije in kjer je naša intuicija glasnejša.

Ko smo polno prisotni v tišini narave in zavestno dihamo se v našem telesu vklopi proces samozdravljenja.

Delavnica bo potekala na odmaknjeni in mirni lokaciji s čudovitim razgledom na Sečoveljske soline. Zame najlepša točka na obali, kjer lahko opazujemo lepote zahajajočega sonca.
TOKRAT GA BOMO DOŽIVELI SKUPAJ.

Včasih se nam zdijo dihalne vaje dolgočasne in si ne vzamemo časa za njih a z rednim izvajanjem pozitivno vplivamo na številna zdravstvena stanja, ko so: astma, alergije, smrčanje, avtoimune bolezni, zakisanost telesa, težave s prebavo, bolečine v hrbtenici, pomanjkanje želje po intimnosti, slaba koncentracija, depresija in anksioznost.

S pomočjo diha in nežnega giba te bom vodila do globljega stika s teboj, v prostor miru in tišine, ki se nahja v tebi.

Kdaj: Sobota 04. 6. 2022 ob 18.30. Čas trajanja delavnice cca. 2,5 – 3 ure.
Kje: Korte (točno lokacijo izveš ob prijavi). Do lokacije, kjer bo potekala delavnica je cca. 20 min hoje.
Cena: 35 eur
Prijave: Prijave najkasneje do petka 03. 6. do 15 ure. Prijava potrjena s plačilom zneska na Trr Center Diha. Število mest omejeno, zato si čimprej rezerviraj svojega. Vse ostale informacije ob prijavi.
V primeru dežja delavnica odpade.

Pridi zadihat z mano in ljubo naravo.
Maja

 

 

PRIDRUŽI SE MI NA DOGODKU: ZDRAVILNA MOČ DIHA