Moja osebna, transformativna zgodba povezana z bivanjem na magičnemu Baliju

RAJSKI OTOK TISOČERIH MOŽNOSTI, CERIMONIJ IN LEPOT

 

Ko sem prvič obiskala Bali sem bila fascinirana nad njegovimi lepotami narave in prijaznostjo ljudi. Bali je otok tisočerih lepot vtkanih v templje, naravo, ljudi in energijo, ki ga prežema. Je otok, ki oddaja mehko, nežno žensko energijo, ki te povabi, da se ji predaš in prepustiš. Te vabi, da se, morda po zelo dolgem času, upočasniš in se prepustiš globjemu, celostnemu negovanju.

Bali je otok, kjer je zavedanje svetosti še vedno zelo prisotna. Ceremonije, ki jih izvajajo vsak dan, prinašajo v prostor Balija harmonijo. Vsak dan blagoslovijo prednike, mati zemljo in živali ter božansko zavest (boga), kar se nato odraža v njihovem spoštljivem, ljubečem in umirjenemu načinu življenja.

Mene se je to zelo dotaknilo, me očarano.

Bali je zelo podporen prostor, ki spodbuja k osebni rasti in notranjim premikom, zato ima vsak, ki ga obišče velik potencijal, da ozavesti, spremeni, opusti navade, ki ga otesnjujejo, vodijo v stres in nezadovoljstvo. Bali te bo objel z mehko materinsko ljubeznijo in te nagovoril, da je možno. Možno za-živeti svoje sanje.

 

Zato ostajam. Do kdaj? Se prepuščam…

In iskreno povedano: KONČNO

Z vami bom preko besede in slik delia svojo osebno transformativno zgodbo, zdaj že 3 mesečnega bivanja na Baliju.

Hkrati je to priložnost, da se po dolgem času srečamo iz oči v oči. Tukaj bom tudi za vsa vaša vprašanja.

 

Hvaležna, da bom lahko delila svojo izkušnjo in te morda navdihnila, da zaživiš tudi ti svoje sanje oziroma, da narediš naslednji korak v smeri njih.

 

Kdaj: Nedelja, 9.6. 2024. Srečanje bo potekalo preko Zooma. Začetek ob 10.00 uri (trajanje cca. 60 min). Zelo dobrodošla tudi vaša vprašanja. Srečanje bo posneto in na voljo 14 dni.
Prijave obvezne do sobote na centerdih@gmail.com.

 

Dobrodošli na prijetno in navdihujoče druženje.

Maja