IZBIRAJ KAR TE POLNI, PREBUJA SPOMIN, KAR TE DELA ŽIVO

 

Ta vikend bo zame ponovno drugačen in rada imam drugačnost…
S skupino 10 čudovitih žensk bomo preživele 3 dni odmaknjene od vsakdanjika, kar nam bo omogočalo, da na svoje življenje pogledamo iz distance, da se naužijemo sebe, praks, da se upočasnimo in razmislimo, začutimo, kako naprej.

Ali tudi tebi pomaga, da se vsake toliko odmakneš od svojih najbližnjih, od službe, okolja, od gospodinjstva in si sama s seboj?

Zame je to nujno, kot hrana.

In veliko lažje mi je, ker sem to sprejela kot del sebe. Pri tem mi je pomagal tudi Yjotish (vedska astrologija). Ali bo vedno tako ne vem, pa saj ni pomembno.

Skozi življenje se spreminjamo, spominjamo, skozi učenja rastemo.

Na Dih oddihih se vedno tako dobro počutim (podobno, kot sem se pred kratkim v Indiji, Aurovillu). Za vse je poskrbljeno. Za hrano, program je ustvarjen in mu samo sledim, sem v prijetnem, podpornem okolju, počnem le to, kar me najbolj polni, osrečuje, kjer se najbolj kalim in to je predajanje znanja, deljenje izkušenj, učenje (težko z eno besedo opišem).

In to nam pripada. Pripada nam, da izbiramo zase podporna okolja, ljudi, dejanja.

Bolj ko poznamo sebe, bolj tudi poznamo ta podporna okolja in pogosteje se odločamo za njih.

Kaj te polni? Kaj te hrani? Kaj te dela živo in pretočno?

Znova in znova se vračaj v podporni prostor saj se boš nato tudi lažje soočala z vsemi izzivi, ki bodo prišli v tvoje življenje.
Če je posoda prazna nimamo moči se soočati z izzivi, nimamo moči narediti naslednji korak…Če pa je naša posoda polna imamo tudi moč in energijo se usmeriti v rešitve in narediti naslednji korak, ki nas bo vodil v spremembo.

Raziskuj…dovoli si…deluj…
Ljubeče do sebe❤️

Maja