Ženske vabljene na delavnico z YIN YONI JAJČKI, kjer boste spoznale veliko novega o sebi, svoji ženski naravi, negovanju seksualne energije. Nedelja 09.04. od 10:00 do 13:00 ure v DIHu.

Začetna delavnica z YIN YONI JAJČKI
ZA PREBUDITEV ŽENSKE IN NEGOVANJE SEKSUALNE ENERGIJE
z Manjo Potočnik iz društva Žad

 

O delavnici: Spoznale bomo starodavne vaje z jajčkom, ki so cesaricam in kitajskim nesmrtnicam doprinašale k njihovi neizmerni lepoti, vitalnosti in prebujeni ženstvenosti. Z uporabo jajčkov:
– prebudimo tkiva v nožnici za zdravje vitalnih notranjih organov in pomlajevanje,
– učvrstimo mišice medeničnega dna in preprečimo inkontinenco,
– dovolimo telesu, da se naravno vlaži in soči ne glede na leta za nami,
– se na globljem nivoju povežemo s svojo ženstvenostjo,
– prebudimo svojo seksualnost in intenzivnejši užitek med ljubljenjem,
– okrepimo in poglobimo doživljanje orgazma med ljubljenjem in
– reguliramo hitrost ejakulacije partnerja ter hkrati še povečamo njegovo zadovoljstvo
Na delavnici bomo spoznale vse o Yoni jajčkih, kako jih uporabljati, vzdrževati, se z njimi povezati na globljem nivoju z namenom, da ostajamo mehke navzven (yin) in čvrste v sebi (yang).

Yoni jajčki: Jajčki so narejeni iz poldragih mineralov, kot so temni in svetli žad, žad nefrit, rožni kvarc, kamena strela, rdeči jaspis, tigrovo oko… Vsak od teh mineralov ima svojevrstno zdravilno frekvenco, in tako že sam po sebi močno zdravilno deluje na spolne organe in telo na energijskem nivoju. Izberete lahko med različnimi velikostmi jajčkov S, M ali L ali pa se najraje odločite za komplet. Prosimo vas, da si pred delavnico kupite jajček ali komplet jajčkov in ga ustrezno pripravite za vadbo. Več informacij o izboru, nakupu in cenah jajčkov pišite na drustvo.zad@gmail.com

Manja Potočnik: ustanoviteljica društva Žad vrsto let poučuje gibalne veščin Taichi, Chi gong in Dao joge ter s prakticiranjem in poučevanjem daoističnih metod revitalizacij in pomlajevanja spreminja poglede na svet. Kot pobudnica in idejna vodja projektov 101 dan samoobnove z masažami prsi, 100 dni cvetoča in prebujena, številnih seminarjev na temo Tao ljubezni in ljubljenja, ženske in pare prebuja v čutnejši in subtilnejši svet doživljanja sebe in sveta. Pri tem združuje znanja pridobljena na zahodnih fakultetah z učenji in prakso starodavnih vedskih znanj kitajske metafizike, Feng Shuija, kitajske astrologije BaZi, ugodne izbire dneva Mian Xiang ter drugih tradicionalnih učenj tradicije Dao-a.

Kje: DIH center prisotnosti, Obrtna ulica 13f, Izola.
Cena: 45 eur
Prijave: obvezne na hrovatic.darja@gmail.com.