Vikend odklop samo zate. Sproščanje, čutenje, gibanje, dihanje. Toplo dobrodošla med 04. in 05.07. v Truške pri Kopru.

Letos bo poletni 2 dnevni DIH ODDIH potekal v domačem kraju zaledja obale.
Obdana z naravo boš preko čuječe prakse Celostne in regenerativne joge, meditacije in drugih sprostilno, gibalnih tehnik, poskrbela za sproščeno in umirjeno stanje psiho fizičnega telesa. Napolnila boš svojo baterijo.

Dobrodošla z mano na

VIKEND ODDIH V NARAVI ZA ŽENSKE:
Ko je moje srce polno

 

2 dni negovanja sebe z vadbo joge in ostalimi praksami s pogledom na naravo, vegetarijansko hrano, kjer boš raziskovala svoje ženske kvalitete, se družila s svojo žensko esenco, negovala svoje telo.

Tu sem zate, da ti nudim varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana, spoštovana.

Nadihala se boš svežega zraka, spočila oči na zeleni barvi narave, na sončni terasi boš sprostila napetosti telesa, ki so se ti nabrale skozi leto. To je tvoj čas zase.

Obljubim ti veliko razvajanja, lepot, čutnosti. To kar danes ženske potrebujemo, da smo srečne, polne, da sijemo sebi in svetu.

2 dnevni program vključuje prakso Celostne in regenerativne joge, somatske vaje, dihalne tehnike, tehnike sproščanja, sedečo meditacijo in meditacijo v gibanju, vaje za čutenje, z dotikom, samomasažo, ter vaje v parih.

Vključene so vaje za:
 • boljšo koncentracijo, pozornosti in prisotnosti,
 • umiritev uma in telesa,
 • globoko sprostitev,
 • razvijanje ljubečega odnosa do sebe, življenja,
 • razvijanje ravnovesja dveh kvalitet telesa – aktivnost in pasivnost – preko vadbe joge in somatskih vaj,
 • večjo samozavest,
 • pomlajevanje in regeneracijo telesa.

To so tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto tvojega življenja na bolje.

Poleg navedenih praks bom predstavila načine, kako lahko s preprostimi vsakodnevnimi postopki izboljšaš počutje svojega psiho-fizičnega telesa.
Na voljo bo tudi prosti čas za sproščanje na sončni zeleni terasi poleg majhnega a še kako dobrodošlega bazena.

Čas samo zase, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ preveč aktiven um in sprostiš telo. Z namenom, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

 

Pojma nisem imela kaj bo, zato sem prišla odprta za vse, kar lahko sprejmem in dam in to se je tudi zgodilo. Program je bil raznolik, mi je zelo ustrezal, z dovolj počitka, prilagojen vsem udeleženkam, ne glede na znanje in izkušnje in s poudarkom na poslušanju sebe. Majino vodenje mi je zelo prijetno, popolnoma sem se mu prepustila. Mehka, strokovna, sproščena in bi z veseljem prišla kdaj k njej tudi na jogo.
Maja T.

 

Rezerviraj si datum od 04. do 05. julija 2020.
Število mest je omejeno, zato te vabim, da si čimprej rezerviraš svojega. Za prenočišče je možno koristiti državni BON.
Prijave so že odprte: centerdih@gmail.com

2 dnevni dogodek vključuje:
 • Intima prostora: manjša skupina do 12 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsaki.
 • Vegetariansko/veganski obroke.
 • Jutranje in večerne prakse jogo v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami.
 • Delavnico samomasaže in masaže v paru, kar bo omehčalo in regeneriralo tvoje telo.
 • Delavnico negovanja preko dotika. Preko dotika se boš naučila na ljubeči način prisluhniti svojemu telesu.
 • Različne vodene meditacije: za sproščanje, notranji smehljaj, ljubečo naklonjenostjo, s pozornostjo na dih, na notranjo svetlobo.
 • Sobotno popoldansko predavanje Andreja Pešec je univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose ter osebni razvoj. Tema predavanja ženske in moški.
 • Sobotno večerno delavnica z ritualom ob petju meditativne glasbe, kjer se boš povezava s kvalitetami svojega srca.
 • Meditativni sprehod v naravi z vajami iz čuječnosti, kar bo prebudilo tvoja čutila ter te umirilo in omehčalo. Stik z naravo bo napolnit tvojo baterijo.
 • Razvajanje in sproščanje na terasi in kopanje v manjšem zunanjemu bazenu. Popolni zasluženi relax s pogledom na zeleno naravo.
 • Čas zase.
 • Stik z neokrnjeno naravo. Vikend, ki bo nahranil tvoje telo, te sprostil in napolnil, kar boš čutila še dolgo.

MNENJA UDELEŽENK

Lani sem se tako dobro, sproščeno počutila na Dih Oddihu, povezano sama s seboj, da sem se odločila priti tudi naslednje leto. Zelo mi pomeni si vzeti čas samo zame in poskrbeti za svoje telo in duha. Program se mi je zdel primeren, raznolik, dovolj prostega časa. Super vodenje. Maja je bila na voljo za vsa vprašanja. Podanega je bilo ogromno znanja in orodij za vključitev v vsakdanje življenje. Super. Maja hvala ti.
Barbara P.

Na Dih oddihu sem ugotovila, da je spoznavanje sebe bistveno. Program mi je bil zanimiv, ne preveč-ne premalo (dobro ravnotežje vsega) pisan na kožo ženskam-meni. Pa tudi Maja mi je s svojo žensko karizmo blizu. Maja nas je z umirjenostjo in natančnostjo vodila skozi dan in vaje. Ima veliko znanja iz različnih področij in se tudi čuti, da ima močno osebno izkušnjo.
Milka D.

Zelo sem bila zadovoljna. Maja je program vodila odlično. Zaupam ji, verjamem v to kar dela in se lahko ob tem sprostim. To je njeno postanstvo. Čestitke, najboljša si.
Kaja C.

 

NASTANITEV Z MOŽNOSTJO UPORABE BREZPLAČNEGA BONA:  možnost nočitve v bližnjem (1 minuta vožnje) turističnem objektu družine Kozlovič. Lokacija je mirna, sredi narave, s pogledom na morje in pokrajino. Možnost koriščenja državnega BONA. Glede prenočitve si čim prej rezerviraj svojo sobo ali apartma.

PREHRANA: Organizirani obroki sobota-kosilo in večerja ter nedelja-kosilo. Vegetarijansko/veganska prehrana. Med obroki bo poskrbljeno za pijačo in sveže sadje.

KJE: Dogodek bo potekal v vasi Truške nad Koprom

 

KDAJ: Od sobote 04. 7. do nedelje 05. 7.

CENA 2 DNEVNEGA DOGODKA S POLNIM PROGRAMOM:

Celoten vikend program 130 eur.
Sobotni program od 8.30 do 21.30 ure 85 eur.
Nedeljski program od 9.00 do 18.00 ure 70 eur.
Lahko se udeležiš enega dneva ali celotnega dogodka.

Potrebne so predhodne prijave na centerdih@gmail.com. Prijava je potrjena s plačilom celotnega zneska na TRR Centra Diha, Maja Kenda s.p. Za obisk celotnega vikend dogodka možnost plačila na 2 obroka ob prijavi do 23.06 v znesku 70 eur. Drugi obrok v znesku 60 eur poravnati dan pred dogodkom 03.07. Tiste, ki se boste odločile prenočiti v nastanitvah družine Kozlovič vse potrebno urediti pri njih. Za pomoč sem vam na razpolago.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam dogodek intimne narave, kjer se posvetim vsaki izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 12, zato pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto.
Ob prijavi upoštevajte dejstvo, da ste se zavezale k tej odločitvi, k udeležbi na dogodek Ko je moje srce polno. Tako spoštujete in cenite sebe, ter organizatorja. Hvala za razumevanje.

V ceno je vključeno vse zgoraj opisano, razen: nočitev (možnost koriščenja brezplačnega bona), prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, dodatna pijača, kakršni koli individualni nakupi. Glede prevoza vas lahko povežem in si ga delite.

Ob prijavi prejmeš vsa dodatna navodila in usmeritve.

Dogodek bo vodila Maja Kenda

Maja je pred 12 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Zadnjih 10 let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, tantro in prakse ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge (opravljeno šolanje pri Blažu Bertonclju), učiteljica Integralnega dihanja in 2 letna učenka Parinama somatike.
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj: hatha joga in somatika, Matejči Šajnam: somatika, Tatyana Tolochkova: Iyengar joga, Polona Sepe: Krija Tantra Joga, Odkrivanje ženske esence z Savino Atai, Manjo Potočnik, Sasho Cobra, Milan Hosta: integralno dihanje, dr. Joachim Gross in Robert Križaj: MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa, Erik van den Brink: MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living.
Vodi Center Diha v Kopru, 1. antistres centra na obali, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje s srcem deli naprej. To je njen način življenja.

Gost sobotnega dogodka:

Andrej Pešec je univ. dipl. politolog, deluje pa kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose ter osebni razvoj. Kot strokovni sodelavec sodeluje s preko 150 zavodi v Sloveniji in na tujem. Vodil je že preko 1400 predavanj, webinarjev in izobraževanj, za katere so značilni nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj, modrosti, leadershipa in motivacijske filozofije ter zanimive zgodbe iz vsakdanjega življenja.

 

Veselim se skupnih trenutkov, tvoje prisotnosti.

PRIJAVI SE ENO ALI DVO DNEVNI ODDIH