NEMOGOČE JE MOGOČE…

 

Po zadnjih raziskavah naj bi bil Kitajski zid dolg cca. 21.000 km. Če bi človek vsak dan hodil 8 ur bi ga prehodil v 2 letih. Uauuuuu. Ta podatek me je fasciniral iz razloga kaj vse je možno, če se za to odločimo.

Velikokrat si z lastnimi prepričanji postavljamo zidove. Mislimo, da nekaj ne zmoremo ali pa je prepričanje tako močno, da ne vidimo druge možnosti. In nato pride trenutek, morda srečamo koga, preberemo ali zagledamo in v naši glavi se zgodi premik. Kar naenkrat vidimo nove možnosti in spoznamo, da je možno.

Kako pride do tega?

Še nekaj mesecev nazaj te opcije, ki je zdaj tukaj, ni bilo na obzorju???? Možgani so delali, delali a niso prišli do te ugotovitve.
Potem pa, kot strela iz jasnega spregledamo. Tako se je meni zgodilo pred parimi dnevi. Nekaj kaj mi je bilo še pred 1 mesecem nemogoče je danes mogoče. Odpotovala bom(več povem kmalu)????

Ko sem o tem razmišljala pred časom so prihajale misli: ne to ne moreš, to ni možno, kako boš…
Kako pa je lahko danes to možno? Ko je zrelo se zgodi in nič prej.

Da pa postane zrelo, da prej postane zrelo je pomembna lastna praksa. Da se usmerjamo v iskrenost, spoštovanje, zaupanje, srčnost, da si dovolimo prisluhniti sebi, da si vzamemo čas zase, da ustvarjamo zdrave navade… vse to se sešteva in pride trenutek, ko še za eno stvar spoznamo, da je možno.

JA MOŽNO JE.

Bila sem odvisnica od heroina, telo izčrpavala z neprimerno hrano, lagala in kradla, nisem vedela kaj si želim, kaj je moje poslanstvo…no še bi se kaj našlo. Zato vem, da je MOŽNO.

In to je proces…
Prosces v kateremu spoznavamo sebe in si bolj in bolj dovolimo živeti sebe.

Sama sem temu dokaz.

Zato trdna kot skala stojim tukaj, da ti predam besede MOŽNO JE.

A ne se obsojati in kritizirati, če še nisi tam, kjer misliš, da moraš biti. Si tam, kjer trenutno zmoreš, si tam, kjer je zate ta trenutek najbolje. Življenje je zelo pravično. Vse se rodi ob svojem, najprimernejšem času.

Z delom na sebi pa boš šla skozi ta proces, proces, ki mu pravimo življenje, veliko lažje, z večjim zaupanjem in vero.

MOŽNO JE. Prvi korak je, da začneš v to verjeti.

Maja