VIKEND ODKLOP V NARAVI

Obdana z naravo boš prek čuječe prakse celostne in regenerativne joge, somatskih vaj, meditacije in drugih sprostilno-gibalnih in dihalnik tehnik ter negovanja z dotikom poskrbela za sproščeno in umirjeno stanje psiho-fizičnega telesa.
Pridi napolniti svojo baterijo.

Dobrodošla z mano na:

3-DNEVNI POPOLNI ODKLOP

Z vadbo joge in ostalimi praksami s pogledom na naravo, v čudovitem wellnessu in bazenu, z vegetarijansko/vegansko hrano, bivanjem v prijetnem ambientu in kar je najpomembnejše v prijetni družbi, boš v polnosti sprostila svoje telo in um in si oddahnila od vsakodnevnih obveznosti. Imela boš svoj mir in zaslužen čas zase.

Tu sem zate, da ti nudim varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana in spoštovana. Popeljala te bom v globoko sproščenost, kjer se boš srečala sama s seboj.

Prepusti se razvajanju, ker si to zaslužiš.

Skrbno izbrana mirna lokacija Rimskih term nudi bogato neokrnjeno naravo, edinstveno zdravilno vodo, skrbno opremljene sobe, unikaten notranji bazen, ki je pravi rimski raj, sončno zunanjo teraso, velik in svetel notranji prostor za vse prakse ter to, kar najbolj potrebuješ: čas zase, za upočasnitev, sprostitev in umiritev.

Nadihala se boš svežega zraka, spočila oči z opazovanjem narave, v wellnessu boš sprostila napetosti telesa, ki so se ti nabrale skozi leto. To je tvoj čas za globoko regeneracijo, iskrene pogovore, za crkljanje in negovanje in za tisto kar sama veš, da najbolj potrebuješ.

Obljubim ti veliko razvajanja, lepot in čutnosti.

Program vključuje prakso celostne in regenerativne joge, somatske vaje, dihalne tehnike, ki bodo v zimskem času usmerjene v regeneracijo uma in telesa, tehnike sproščanja, vizualizacijo, meditacijo, vaje za čutenje in dvig življenjske energije, vaje z dotikom, samomasažo ter masažo in vaje v parih.

Vključene so vaje za:

✓ pomlajevanje in regeneracijo telesa s poudarkom na organu ledvice,
✓ za boljšo cirkulacijio,
✓ za boljšo pretočnost limfe,
✓ za boljšo odpornost imunskega sistema,
✓ boljšo koncentracijo, pozornost in prisotnost,
✓ umiritev uma in telesa,
✓ globoko sprostitev,
✓ negovanje sebe z dotikom,
✓ razvijanje ljubečega odnosa do sebe,
✓ zavedanje, aktiviranje, kroženje življenjske energije,
✓ globlje čutenje hvaležnosti.

Tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto tvojega življenja na bolje.

Na voljo bo tudi prosti čas za odkrivanje bližnjih naravnih lepot ali sproščanje v prelepem bazenu in wellnessu.

Poleg navedenih praks bom predstavila načine, kako lahko s preprostimi vsakodnevnimi postopki in protokoli ter s prehrano v zimskem času izboljšaš počutje svojega psiho-fizičnega telesa.

Čas samo zase, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ preveč aktiven um in sprostiš telo. Z namenom, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Pojma nisem imela kaj bo, zato sem prišla odprta za vse, kar lahko sprejmem in dam in to se je tudi zgodilo. Program je bil raznolik, mi je zelo ustrezal, z dovolj počitka, prilagojen vsem udeleženkam, ne glede na znanje in izkušnje in s poudarkom na poslušanju sebe. Majino vodenje mi je zelo prijetno, popolnoma sem se mu prepustila. Mehka, strokovna, sproščena in bi z veseljem prišla kdaj k njej tudi na jogo.
Maja T.

Ker ti želim dati najboljše sem tokrat izbrala:

Enega od najprimernejših hotel v Sloveniji Rimske Terme, kjer je na nivoju poskrbljeno za globoko regeneracijo. Poleg ponujenega programa lahko izbiraš med mnogimi wellness paketi. Tudi sama lahko to potrdim, ker sem pri njih preživela nepozabne dni v dvoje.

Si pripravljena na nepozabne dni v novem letu?

 

Rezerviraj si datum od 3. do 5. marca.
Število mest je omejeno, zato te vabim, da si čimprej rezerviraš svojega.

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE:

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE:

✓ Nastanitev: 2 noči v eno- ali dvo- posteljnih sobah.

✓ Intima prostora: manjša skupina do 16 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsakemu.

✓ Polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijansko – vegansko prehrano. Med obroki bo na voljo osvežilna pijača.

✓ 2x dopoldanska vadba joge v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami primerna tudi za začetnike.

✓ 2x popoldanski delavnici za globlji stik in zaupanje. Dana ti bo priložnost, da se ponovno zaslišiš, začutiš in ljubeče povežeš s seboj.

✓ 1x večerna vodena meditacija v gibanju in mirovanju, ki te bo pripravila na miren, sproščujoč in regenerativni spanec.

✓ 1x večerni ritual Beli obred, kjer se boš še globlje potopila vase in si podarila obilje čutnih dotikov, gibov in dihov. Obred katerega je težko opisati a vredno doživeti. Trenutki, ki bodo še dolgo odzvanjali v tebi.

✓ V času celotnega oddiha neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu s pogledom na naravo ter obisk fitnesa. V ceno je vštet koplani plašč in copati.

✓ 10% popust na masaže in wellness storitve.

✓ 1x neomejen vstop v svet savn.

✓ Popolni zasluženi relax s pogledom na naravo.

✓ Čas zase

✓ Podaljšan vikend, ki bo ponovno nahranil tvoje telo, te sprostil in napolnil, kar boš čutila še dolgo.

NASTANITEV:

Prenočila boš v eno- ali dvo- posteljnih sobah v čudovitem okolju Rimskih term, kjer se boš predajala užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Ambient, kjer se srečata in prepletata zgodovina in sodobnost.
Vadbe in delavnice pa bodo potekale v za to namenjeni dovolj veliki, udobni in svetli dvorani.

PREHRANA:

Na voljo bo tudi vegetarijansko/veganska hrana. V ceno je vključen polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Med obroki bo poskrbljeno za osvežilno pijačo. Začnemo v petek z večerjo in končamo v nedeljo s kosilom.

OSTALE INFORMACIJE

Kdaj: Od petka, 3.03. 2023 od 13.00 ure, do nedelje, 5.03. 2023 do 13 ure (po programu je na voljo še cel dan obisk bazenskega kompleksa).

Cena 3-dnevnega Dih oddiha s celotnim programom in nastanitvijo:

Enoposteljna soba: 345 eur (na osebo)
Dvoposteljna soba: 305 eur (na osebo)

Možno plačilo v dveh obrokih. Prvi obrok v znesku 100 eur ob prijavi, razlika zneska na dan prihoda v hotelu Rimske terme.

Potrebne so predhodne prijave preko spletnega obrazca, ki se nahaja na tej strani. Prijava je potrjena le s plačilom 1. obroka 100 eur ali celotnega zneska na TRR. Prvi obrok je potrebno poravnati najkasneje 1 teden od prijave.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam Dih oddih intimne narave, kjer se posvetim vsakemu izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 16, zato pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto.

MOŽNOST ODPOVEDI:

*V primeru odpovedi udeležbe do 20 dni pred dogodkom zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 50 eur.
*V primeru odpovedi udeležbe v manj kot 20 dnevih pred dogodkom se upošteva samo odpoved v primeru zdravstvenih težav (s priloženim dokazilom zdravnika), zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 100 eur. V ostalih primerih ne povrnem denarja. Ob prijavi upoštevaj dejstvo, da si se zavezala k tej odločitvi, k udeležbi na 3-dnevnem Dih Oddihu. Tako spoštuješ in ceniš sebe ter organizatorja. Hvala za razumevanje.

V ceno je vključeno vse razen: prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, dodatna pijača, kakršni koli individualni nakupi, turistična taksa in prijavnina ter masažne in druge storitve po izbiri.

Teden dni pred Dih oddihom pošljem po mailu vsa dodatna navodila in celoten program.

MNENJA UDELEŽENK:

Lani sem se tako dobro, sproščeno počutila na Dih Oddihu, povezano sama s seboj, da sem se odločila priti tudi naslednje leto. Zelo mi pomeni si vzeti čas samo zame in poskrbeti za svoje telo in duha. Program se mi je zdel primeren, raznolik, dovolj prostega časa. Super vodenje. Maja je bila na voljo za vsa vprašanja. Podanega je bilo ogromno znanja in orodij za vključitev v vsakdanje življenje. Super. Maja hvala ti.
Barbara P.

Na Dih oddihu sem ugotovila, da je spoznavanje sebe bistveno. Program mi je bil zanimiv, ne preveč-ne premalo (dobro ravnotežje vsega) pisan na kožo ženskam-meni. Pa tudi Maja mi je s svojo žensko karizmo blizu. Maja nas je z umirjenostjo in natančnostjo vodila skozi dan in vaje. Ima veliko znanja iz različnih področij in se tudi čuti, da ima močno osebno izkušnjo.
Milka D.

Zelo sem bila zadovoljna. Maja je program vodila odlično. Zaupam ji, verjamem v to kar dela in se lahko ob tem sprostim. To je njeno poslanstvo. Čestitke, najboljša si.
Kaja C.

VODILA BO MAJA KENDA

Maja je pred 16 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Kasneje, na tej poti samoraziskovanja, se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Zadnjih 10 let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, tantro in prakse ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge, somatike in Integralnega dihanja.
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj (hatha joga in somatika, Matejči Šajnam (somatika), Tatyana Tolochkova (yengar joga), Polona Sepe (Krija Tantra Joga), Odkrivanje ženske esence s Savino Atai, Manjo Potočnik in Sasho Cobra, Milan Hosta (integralno dihanje), dr. Joachim Gross in Robert Križaj (MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa), Erik van den Brink (MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living). Brigita Langerholc z Jose Silva Ultramind ESP sistemom.
Je ustanoviteljica Center Diha, prvega antistres centra na obali, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja, njeno poslanstvo, ki ga predano, z vsem srcem opravlja.

dih

Nekaj utrinkov iz našega poletnega 5-dnevnega Dih oddiha, ki smo ga imeli na posestvu Veduna:

Brezplačni posvet