VIKEND ODKLOP ZA PARE

Kdaj sta si nazadnje vzela vikend samo zase?

Za razvajanje in negovanje?

Za globlji stik s seboj in drug z drugim?

V zadnjih 3 letih sem velikokrat dobila vprašanje: Maja kdaj boš organizirala Dih oddih za pare. Zelo si želim takšnega čudovitega doživetja skupaj s svojim partnerjem?

Dobra novica je tukaj.

PRVIČ 3-DNEVNI POPOLNI ODKLOP ZATE IN ZANJ. TO JE ČAS SAMO ZA VAJU.

Ko se bosta za 3 dni odmaknila od vsakodnevnih rutin ter obveznosti in se posvetila le sebi in drug drugemu. To je priložnost, da se ponovno globlje povežeta, začutita in slišita.

Z vadbo joge, dihalnimi vajami, vajami z dotikom in ostalimi posebaj za ta dogodek izbranimi praksami, s pogledom na naravo, v čudovitem wellnessu, z vegetarijansko/vegansko hrano, bivanjem v prijetnem ambientu in kar je najpomembnejše v prijetni družbi, bosta v polnosti sprostila svoje telo in um, se umirila in napolnila baterije. Imela bosta svoj mir in zaslužen čas zase, da obnnovita in okrepita vajino vez.

Tu sem za vaju, da vama nudim varen prostor, kjer se bosta počutila sprejeta, slišana in spoštovana. Prepustita se razvajanju, ker si to zaslužita.

Skrbno izbrana mirna lokacija Rimskih term nudi bogato neokrnjeno naravo, edinstveno zdravilno vodo, skrbno opremljene sobe, unikaten notranji bazen, ki je pravi rimski raj, sončno zunanjo teraso, velik in svetel notranji prostor za vse prakse ter to, kar najbolj potrebujeta: čas za vaju, upočasnitev, sprostitev in umiritev.

Nadihala se bosta svežega zraka, spočila oči z opazovanjem narave, v wellnessu bosta sprostila napetosti telesa, ki so se vama nabrale skozi leto. To je vajin čas za globoko regeneracijo, iskrene pogovore, za crkljanje in negovanje in za tisto kar sama vesta, da najbolj potrebujeta.

Program vključuje prakso celostne in regenerativne joge, somatske vaje, dihalne tehnike, ki bodo tokrat usmerjene v čiščenje in razstrupljanje telesa, tehnike sproščanja, vizualizacijo, meditacijo, vaje za čutenje in dvig življenjske energije, vaje z dotikom, samomasažo ter masažo in vaje v parih.

Vključene so vaje za:

✓ razstrupljanje in regeneracijo telesa,
✓ za boljšo pretočnost limfe,
✓ za krepitev in boljše delovanje črevesja,
✓ za boljšo odpornost imunskega sistema,
✓ boljšo koncentracijo, pozornost in prisotnost,
✓ umiritev uma in telesa,
✓ globoko sprostitev,
✓ razvijanje ljubečega odnosa do sebe in partnerja,
✓ zavedanje, aktiviranje, kroženje življenjske energije,
✓ globlje čutenje hvaležnosti.

Tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto vajinega življenja na bolje.

Na voljo bo tudi prosti čas za odkrivanje bližnjih naravnih lepot ali sproščanje v prelepem bazenu in wellnessu.

Čas samo za vaju, ki vama bo omogočil, da stopita v globlji stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočijeta preveč aktiven um in sprostita telo. Z namenom, da se vrneta domov regenerirana, sveža, globlje povezana in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Ker vama želim dati najboljše sem izbrala:

Za vaju sem izbrala enega od najprimernejših hotel v Sloveniji Rimske Terme, kjer je na nivoju poskrbljeno za pare. Poleg ponujenega programa lahko izbirata med mnogimi wellness paketi za dva. Tudi sama lahko to pordim, ker sem pri njih preživela nepozabne dni v dvoje.

Sta pripravljena na nepozabne dni v letu 2023?

 

Rezervirajta si datum od 17. do 19. marca.
Število mest je omejeno, zato vaju vabim, da si čimprej rezervirata svojega.

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE:

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE :

✓ Nastanitev: 2 noči v dvo- posteljnih sobah.

✓ Intima prostora: manjša skupina do 16 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsakemu.

✓ Polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijansko – vegansko prehrano. Med obroki bo na voljo osvežilna pijača.

✓ 2x dopoldanska vadba joge v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami primerna tudi za začetnike.

✓ 2x popoldanski delavnici v paru za globlji stik in zaupanje. Dana vama bo priložnost, da se ponovno zaslišita, začutia, ljubeče povežeta.

✓ 1x večerna vodena meditacija v gibanju in mirovanju, ki vaju bo pripravila na miren, sproščujoč in regenerativni spanec.

✓ 1x večerni čutni obred, kjer se bosta še globlje potopila vase, drug v drugega in si podarila obilje čutnih dotikov, pogledov in dihov. Obred katerega je težko opisati a vredno doživeti. Trenutki, ki bodo še dolgo odzvanjali v vaju.

✓ V času celotnega oddiha neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu s pogledom na naravo ter obisk fitnesa. V ceno je vštet koplani plašč in copati.

✓ 1x neomejen vstop v svet savn.

✓ 10% popust na masaže in wellness storitve.

✓ Popolni zasluženi relax s pogledom na naravo.

✓ Čas zase in za vaju.

✓ Podaljšan vikend, ki vaju bo ponovno ljubeče povezal, nahranil, sprostil in napolnil, kar bosta čutila še dolgo.

NASTANITEV:

Prenočila bosta v dvo- posteljnih sobah v čudovitem okolju Rimskih term, kjer se bosta predajala užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Ambient, kjer se srečata in prepletata zgodovina in sodobnost.
Vadbe in delavnice pa bodo potekale v za to namenjeni dovolj veliki, udobni in svetli dvorani.

PREHRANA:

Na voljo bo tudi vegetarijansko/veganska hrana. V ceno je vključen polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Med obroki bo poskrbljeno za osvežilno pijačo. Začnemo v petek z večerjo in končamo v nedeljo s kosilom.

OSTALE INFORMACIJE

Kje: Rimske terme v Rimskih Toplicah, lokacija TUKAJ
Kdaj: Od petka, 17.03. 2023 od 13.00 ure, do nedelje, 19.03. 2023 do 13 ure (po programu imata na voljo še cel dan obisk bazenskega kompleksa).
Cena 3-dnevnega Dih oddiha s celotnim programom in nastanitvijo: Na osebo: 280 eur, skupaj za par 560 eur.

Možno plačilo v dveh obrokih. Prvi obrok v znesku 150 eur (75 eur na osebo) ob prijavi, razlika zneska na dan prihoda v hotelu Rimske terme.

Potrebne so predhodne prijave preko spletnega obrazca, ki se nahaja na tej strani. Prijava je potrjena le s plačilom 1. obroka 150 eur ali celotnega zneska na TRR.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam Dih Oddih intimne narave, kjer se posvetim vsakemu izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 16, zato pohitita s prijavo in si zagotovita svoje mesto.

MOŽNOST ODPOVEDI:

*V primeru odpovedi udeležbe do 20 dni pred dogodkom zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 50 eur.
*V primeru odpovedi udeležbe v manj kot 20 dnevih pred dogodkom se upošteva samo odpoved v primeru zdravstvenih težav (s priloženim dokazilom zdravnika), zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 100 eur. V ostalih primerih ne povrnem denarja. Ob prijavi upoštevajta dejstvo, da ste se zavezala k tej odločitvi, k udeležbi na 3-dnevnem Dih Oddihu. Tako spoštujeta in cenita sebe ter organizatorja. Hvala za razumevanje.

V ceno je vključeno vse razen: prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, dodatna pijača, kakršni koli individualni nakupi, turistična taksa in prijavnina ter masažne in druge storitve po izbiri.

Teden dni pred Dih oddihom pošljem po mailu vsa dodatna navodila in celoten program.

VODILA BO MAJA KENDA

Maja je pred 16 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Kasneje, na tej poti samoraziskovanja, se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Zadnjih 10 let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, tantro in prakse ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge, somatike in Integralnega dihanja.
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj (hatha joga in somatika, Matejči Šajnam (somatika), Tatyana Tolochkova (yengar joga), Polona Sepe (Krija Tantra Joga), Odkrivanje ženske esence s Savino Atai, Manjo Potočnik in Sasho Cobra, Milan Hosta (integralno dihanje), dr. Joachim Gross in Robert Križaj (MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa), Erik van den Brink (MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living). Brigita Langerholc z Jose Silva Ultramind ESP sistemom.
Je ustanoviteljica Center Diha, prvega antistres centra na obali, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja, njeno poslanstvo, ki ga predano, z vsem srcem opravlja.

Brezplačni posvet