SPOMLADANSKI VIKEND ODKLOP V NARAVI

V LETU 2023 BO SPOMLADANSKI DIH ODDIH NAMENJEM PAROM (več na spletni strani)!

Spomladanski Dih oddih bo potekal v prelepem naravnem okolju Bohinja, v butičnem hotelu Bohinj.

Obdana z naravo boš prek čuječe prakse celostne in regenerativne joge, meditacije in drugih sprostilno-gibalnih in dihalnik tehnik, crkljanja ter negovanja poskrbela za sproščeno in umirjeno stanje psiho-fizičnega telesa.
Pridi napolniti svojo baterijo.

Dobrodošla z mano na:

3-DNEVNI POPOLNI ODKLOP

Z vadbo joge in ostalimi praksami s pogledom na naravo, v čudovitem wellnessu, z vegetarijansko/vegansko hrano, bivanjem v prenovljenih prostorih iz naravnih materialov in v prijetni družbi, boš v polnosti sprostila svoje telo in um in si oddahnila od vsakodnevnih obveznosti. Imela boš svoj mir in zaslužen čas zase.

Tu sem zate, da ti nudim varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana in spoštovana. Popeljala te bom v globoko sproščenost, kjer se boš srečala sama s seboj.

Prepusti se razvajanju, ker si to zaslužiš.

Skrbno izbrana mirna lokacija na novo prenovljenega hotela Bohinj, nudi bogato neokrnjeno naravo, skrbno opremljene sobe, sončno teraso, notranji prostor za jogo in ostale prakse, čudoviti wellness ter to, kar najbolj potrebuješ: čas zase, upočasnitev, sprostitev in umiritev.

Nadihala se boš svežega zraka, spočila oči z opazovanjem narave, na sončni terasi ali v wellnessu boš sprostila napetosti telesa, ki so se ti nabrale skozi leto. To je tvoj čas zase.

Obljubim ti veliko razvajanja, lepot in čutnosti.

Program vključuje prakso celostne in regenerativne joge, somatske vaje, dihalne tehnike, ki bodo tokrat usmerjene v čiščenje in razstrupljanje telesa, tehnike sproščanja, vizualizacijo, meditacijo, vaje za čutenje in dvig življenjske energije, vaje z dotikom, samomasažo ter masažo in vaje v parih. 

Vključene so vaje za:

✓ boljšo koncentracijo, pozornost in prisotnost,
✓ umiritev uma in telesa,
✓ globoko sprostitev,
✓ razvijanje ljubečega odnosa do sebe,
✓ razvijanje ravnovesja dveh kvalitet telesa – aktivnost in pasivnost – prek vadbe joga praks in somatskih vaj,
✓ zavedanje, aktiviranje, kroženje življenjske energije,
✓ negovanje sebe z dotikom,
✓ globlje čutenje hvaležnosti,
✓ pomlajevanje in regeneracijo telesa.

To so tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto tvojega življenja na bolje.

Poleg navedenih praks bom predstavila načine, kako lahko s preprostimi vsakodnevnimi postopki, protokoli in prehrano v spomladanskem času izboljšaš počutje svojega psiho-fizičnega telesa.
Na voljo bo tudi prosti čas za odkrivanje bližnjih naravnih lepot ali sproščanje v prelepem wellnessu (savne, solna soba, aroma tuši, ogrevani zunanji bazen, relaksacijski prostor s pogledom na naravo).

Čas samo zase, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ preveč aktiven um in sprostiš telo. Z namenom, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Pojma nisem imela kaj bo, zato sem prišla odprta za vse, kar lahko sprejmem in dam in to se je tudi zgodilo. Program je bil raznolik, mi je zelo ustrezal, z dovolj počitka, prilagojen vsem udeleženkam, ne glede na znanje in izkušnje in s poudarkom na poslušanju sebe. Majino vodenje mi je zelo prijetno, popolnoma sem se mu prepustila. Mehka, strokovna, sproščena in bi z veseljem prišla kdaj k njej tudi na jogo.
Maja T.

Ker vam želim dati najboljše sem izbrala:

Za vas sem izbrala enega od najlepših butični hotel v Sloveniji, ki se nahaja ob Bohinjskem jezeru z izjemnimi pogledi na Julijske aple, prijazno osebje in kakovostne storitve.

Si pripravljena na nepozabne dni v novem letu?

 

Rezerviraj si datum od 1. do 3. aprila (samo še nekaj mest je na voljo).
Število mest je omejeno, zato te vabim, da si čimprej rezerviraš svojega.

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE :

PODALJŠANI VIKEND PAKET VKLJUČUJE:

Nastanitev: 2 noči (eno-, dvo-, tro- posteljne sobe).

✓ Intima prostora: manjša skupina do 15 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsaki.

✓ Polni penzion: zajtrk, 2-hodno lahko kosilo, 3-hodni meni za večerjo. Poskrbljeno za vegetarijansko – vegansko prehrano. Med obroki bo na voljo osvežilna pijača in sadje.

✓ 2x Jutranje prebujanje z jogo in dihalnimi tehnikami za razstrupljanje telesa. Če bo vreme primerno bomo imele zunaj na travniku.

✓ 2x Dopoldanska vadba joge v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami.

✓ 2x Popoldanski delavnici samomasaže in masaže v paru, kar bo omehčalo in regeneriralo tvoje telo.
Delavnica negovanje z dotikom. Prek dotika se boš naučila na ljubeč način prisluhniti svojemu telesu.

✓ 1x Večerna vodena meditacija v gibanju in mirovanju, ki te bodo pripravile, da bo tvoj spanec trden, miren in sproščujoč.

✓ 1x večerni čutni obred, kjer se bomo potopile v ženske kvalitete, kot so: mehkoba, milina, srčnost, sprejemanje, spoštovanje, inuicija in sproščenoast.

✓ 1x razvajanje in sproščanje wellnessu hotela Bohinj, kjer boš imela na voljo 2 različne savne, solno sobo, aroma tuš, ogrevan zunanji bazen in sproščanje s pogledom na naravo. V ceno je vštet koplani plašč in brisača za savno. Možnost dodatnega zakupa cena 15 eur.

✓ Popolni zasluženi relax s pogledom na neokrnjeno naravo.

✓ Čas zase.

✓ Vrečka presenečenja (naravni izdelki).

✓ Podaljšan vikend, ki bo nahranil tvoje telo, te sprostil in napolnil, kar boš čutila še dolgo.

NASTANITEV:

Prenočila boš v eno-, dvo-, troposteljnih sobah, kjer boš deležna vsega sodobnega udobja. Idilični alpski svet s podobo Bohinjskega jezera, vpetega med vršace, je arhitekturna in ambientalna zgodba hotela, ki nudi gostom hedonistično uživanje v široko odprtem prostoru. Ta diha navzven in razvaja z zgodbo o Triglavu, kozolcih in štirih srčnih možeh.Hotel z arhitekturno in energetsko prenovo presega standarde energijske učinkovitosti, ekološke osveščenosti in varovanja dragocenih naravnih virov.

Vadbe in delavnice bodo potekale v za to namenjenem notranjem prostoru.

PREHRANA:

Na voljo bo vegetarijansko/veganska (po predhodnem dogovoru brez glutena). V ceno je vključen polni penzion: zajtrk, 2-hodno lahko kosilo in 3-hodni menu večerje. Med obroki bo poskrbljeno za zdrave prigrizke ter osvežilno pijačo. Začnemo v petek z večerjo in končamo nedeljo s kosilom.

OSTALE INFORMACIJE

KJE: Hotel Bohinj. Naslov in pot TUKAJ

KDAJ: Od petka, 01.04. 2022 od 13.00 ure, do nedelje, 03.04. 2022 do 13 ure. (v letu 2023 bo spomladanski Dih oddih namenjen parom. Več na spletni strani).

CENA DIH ODDIHA S POLNIM PROGRAMOM IN PRENOČITVIJO:

Enoposteljna soba: 400 eur
Dvoposteljna soba: 330 eur
Troposteljna soba:  306 eur

Možno plačilo v dveh obrokih ter možno koriščenje BONOV.

Prvi obrok v znesku 100 eur ob prijavi, razlika zneska na dan prihoda v hotelu Bohinj.
V primeru koriščenja bonov prvi obrok v znesku 100 eur plačati ob prijavi, ostalo pa v obliki bona na dan prihoda v hotelu. Ob prijavi navedite ali boste koristili bone.

Potrebne so predhodne prijave na centerdih@gmail.com ali preko spletnega obrazca, ki se nahaja na dnu strani.
Prijava je potrjena le s plačilom 1. obroka 100 eur ali celotnega zneska na TRR.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam Dih Oddih intimne narave, kjer se posvetim vsaki izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 15, zato pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto.

MOŽNOST ODPOVEDI:

*V primeru odpovedi udeležbe do 20 dni pred dogodkom zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 50 eur.
*V primeru odpovedi udeležbe v manj kot 20 dnevih pred dogodkom se upošteva samo odpoved v primeru zdravstvenih težav (s priloženim dokazilom zdravnika), zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 100 eur. V ostalih primerih ne povrnem denarja. Ob prijavi upoštevajte dejstvo, da ste se zavezale k tej odločitvi, k udeležbi na 3-dnevnem Dih Oddihu. Tako spoštujete in cenite sebe ter organizatorja. Hvala za razumevanje.

V ceno je vključeno vse razen: prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, dodatna pijača, kakršni koli individualni nakupi, turistična taksa in prijavnina ter masažne storitve po izbiri.

Teden dni pred Dih oddihom pošljem po mailu vsa dodatna navodila in celoten program.

MNENJA UDELEŽENK:

Lani sem se tako dobro, sproščeno počutila na Dih Oddihu, povezano sama s seboj, da sem se odločila priti tudi naslednje leto. Zelo mi pomeni si vzeti čas samo zame in poskrbeti za svoje telo in duha. Program se mi je zdel primeren, raznolik, dovolj prostega časa. Super vodenje. Maja je bila na voljo za vsa vprašanja. Podanega je bilo ogromno znanja in orodij za vključitev v vsakdanje življenje. Super. Maja hvala ti.
Barbara P.

Na Dih oddihu sem ugotovila, da je spoznavanje sebe bistveno. Program mi je bil zanimiv, ne preveč-ne premalo (dobro ravnotežje vsega) pisan na kožo ženskam-meni. Pa tudi Maja mi je s svojo žensko karizmo blizu. Maja nas je z umirjenostjo in natančnostjo vodila skozi dan in vaje. Ima veliko znanja iz različnih področij in se tudi čuti, da ima močno osebno izkušnjo.
Milka D.

Zelo sem bila zadovoljna. Maja je program vodila odlično. Zaupam ji, verjamem v to kar dela in se lahko ob tem sprostim. To je njeno poslanstvo. Čestitke, najboljša si.
Kaja C.

VODILA BO MAJA KENDA

Maja je pred 12 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Kasneje, na tej poti samoraziskovanja, se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Zadnjih 10 let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, tantro in prakse ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge, somatike in Integralnega dihanja.
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj (hatha joga in somatika, Matejči Šajnam (somatika), Tatyana Tolochkova (yengar joga), Polona Sepe (Krija Tantra Joga), Odkrivanje ženske esence s Savino Atai, Manjo Potočnik in Sasho Cobra, Milan Hosta (integralno dihanje), dr. Joachim Gross in Robert Križaj (MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa), Erik van den Brink (MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living). Brigita Langerholc z Jose Silva Ultramind ESP sistemom.
Je ustanoviteljica Center Diha, prvega antistres centra na obali, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja, njeno poslanstvo, ki ga predano, z vsem srcem opravlja.

Brezplačni posvet