Koliko ženske poznamo svoje telo, maternico, svojo naravo?

Razumevanje darov menstrualnega cikla

 

Vsako soboto vse do konca julija se v naši zaprti fb skupini, kjer zaradi ukrepov že 7 mesecev vadimo jogo, meditiramo, se spodbujamo, dogaja še veliko več.
Naša deseta gostja je strastna raziskovalka ženske cikličnosti. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokrat z nami Vesna Juvan, ki je na temo, katero bo predavala napisala knjigo Rdeča zarja ter tudi knjigi Cvetoče dekle in Razumeti žensko. Misija nemogoče?

Več stoletij je minilo od kar smo bile ženske zavestno povezane s svojo naravo. Zame je v resnici največji zločin, ki se je zgodil ženski prav to: izguba vedenja o tem kdo je v resnici, izguba povezanosti z Življenjem in posledično izguba vedenja o naravi, naravi sveta in naravi človeka.

Na našo veliko srečo se ta znanja vračajo in čeprav smo še zelo na začetku, se prvi rezultati že kažejo. Ženske si želimo biti avtentične, globoko v sebi namreč čutimo, da smo me in Življenje veliko več kot so nas uspeli naučiti starši in okolica. V nas se prebuja nekaj, kar sicer še ne znamo prav poimenovati, je pa zelo živo in nas kliče k raziskovanju.

Na predavanju bo spregovorila:
  • O naši naravi, ki se razodeva preko menstrualnega cikla.
  • O vlogah, ki nam jih sodobna ‘duhovnost’ nekako nagovarja, da bi igrale.
  • O tem ali je res smiselno, da moški vodi in ženska sledi (ali obratno).
  • Ali je res ženska energija mila in nežna ali pa je morda to samo majhen, majhen delček tega kar ženska energija v resnici je.

Zadnji del predavanja bo namenjen vašim vprašanjem na katera bo Vesna z veseljem odgovorila

 

Vesna Juvan

Čeprav je predavateljica Vesna Juvan magistra MBA in je v Avstraliji doštudirala vibracijsko kineziologijo, o sebi rada razmišlja preprosto kot o strastni raziskovalki življenja. Verjame namreč, da o njem ne vemo kaj dosti. Tako je tudi s pozabljeno modrostjo menstrualnega cikla, naravnega ženskega cikla. Kadar ne raziskuje menstruacije, vodi ženske kroge, delavnice ˝Srce & Maternica˝ in ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝. Tu se ženske v intimnem krogu somišljenic naučijo povezovati z maternico, centrom ženstvenosti, avtentične moči, notranjega vodstva, radosti in vitalnosti.
Izvaja tudi svetovanja s pomočjo vibracijske kineziologije, saj verjame, da je kvaliteta našega bivanja v tem življenju v veliki meri odvisna prav od naše obremenjenosti s preteklostjo in od tega kako neoviran energijski pretok imajo na voljo naši organi. V prostem času najrajši pleše tango in se zgublja v naravi.
https://www.akademijazivljenja.si/ 

Prispevek 10 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino je dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta. Začetek ob 20.00 uri
(trajanje cca. 75 min, ter čas za vaša vprašanja).
Prijave obvezne do petka zvečer na centerdih@gmail.com (kasnejših prijav ne bomo upoštevali). V soboto uro pred predavanjem vam pošljemo Zoom link do predavanja.

 

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

 

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Predavanje Vesne Juvan

Error: Contact form not found.