Močna zgodba, močne in srče ženske, ki nas bo zdramila.

Intimna zgodba: Pot do zdravja, pot do sebe

Vsako soboto vse do konca julija se v naši zaprti fb skupini, kjer zaradi ukrepov že 6 mesecev vadimo jogo, meditiramo, se spodbujamo, dogaja še veliko več.
Začenjamo z novih ciklom predavanj, delavnic in z nami bodo izjemni ljudje.
Naša prva gostja nosi v sebi neverjetno življenjsko zgodbo, ki navdihuje vse nas. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokrat z nami Mojca Fatur.

Ko je v oddaji Zvezdana spregovorila o njeni zgodbi soočanja z boleznijo, se je nanjo obrnilo veliko ljudi z željo izvedeti več – kaj točno je počela, katere metode je preizkusila, kaj ji je najbolj pomagalo? Intimni, zelo iskreni pogovor, ki verjamem, da bo vsakemu od nas pustil pečat.

Za nas je povedala: Ker je odgovor absolutno preobširen, da bi ga vsakič znova tlačila v zasebna sporočila, sem silno vesela, da bom svoje korake do zdravja lahko z vami podelila v sklopu spletnih predavanj, ki jih organizira Center Diha. Seveda gre tu za moj osebni proces in zavedati se moramo, da ima vsak posameznik svojo pot in da se vzroki težav pri vsakomur skrivajo drugje. A s tem, ko delimo svoje izkušnje, lahko pripomoremo k marsikateremu pomembnemu uvidu.

Mojca je tukaj za vas, da odgovori na vaša vprašanja, zato jih bo zelo vesela.

 

Mojca Fatur

Mojca Fatur, večkrat nagrajena gledališka in filmska igralka, mama treh otrok in življenjska sopotnica igralca Klemna Slakonja.

Prispevek 10 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino je dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta, zaprte fb skupine. Začetek ob 20.00 uri.
Prijave obvezne do petka zvečer na centerdih@gmail.com (kasnejših prijav ne bomo upoštevali). Po prejetju plačila vam pošljemo preko maila link do zaprte fb skupine Dih online joga, meditacija, predavanja, kjer bo potekalo predavanje.

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

 

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Mojca Fatur –  Pot do zdravja, pot do sebe

Error: Contact form not found.