Mojca človeka usmeri na pot njegovega poslanstva, srčnih odnosov in namena duše.

Glas duše

 

Vsako soboto vse do konca julija se v naši zaprti fb skupini, kjer zaradi ukrepov že 7 mesecev vadimo jogo, meditiramo, se spodbujamo, dogaja še veliko več.
Naša šesta gostja je intuitivna karmična terapevtka. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokrat z nami Mojca Debelak – MojChi.

Svet intuicije je barvit, odpira vrata upanju in gradi na zaupanju. Bistveno je zaupati sebi, svojemu notranjemu vodniku. Nekateri ga slišijo, drugi včasih potrebujejo nekoliko pomoči, da odprejo srce in prisluhnejo glasu, ki pravzaprav nikoli ne utihne. Res pa je, da se ga moramo vsi naučiti slišati.

Pričanja dokazujejo, da tisti, ki znajo slišati svoj notranji glas, v življenju naredijo “velike stvari”, so uspešni, srečni ter ubirajo svoje, predvsem pa “prave” poti.

Mojca se bo dotaknila naslednjih področij:
  • Glas duše – jezik srca
  • Intuitivni geniji
  • Intuicija ali genetika?
  • Skupne lastnosti jasnovidnih oseb
  • Intuitivno zaznavanje
  • Bi rad postal intuitiven?
  • Ego ali intuicija – v čem je razlika?
  • Orodja in manipulacije ega

Prvi daljši del bo namenjen predavanju. Drugi del pa bo namenjen vašim vprašanjem, kjer bo Mojca pri nekaj sodelujočih z intuicijo pogledala biopolje in karmične zanke.

 

Mojca Debelak

Kot otrok je bila precej nenavadna. Rada se je ozirala proti nočnemu nebu in opazovala zvezde. Starša sta izgubila kar nekaj energije, da bi jo razumela, saj je bila v filozofskem smislu že kot otrok zelo kompleksna. Na primer, pri šestih letih je namesto da bi se igrala z barbikami in punčkami, raje iz neke stare astrološke knjige izrezala tarot karte in domačim brala iz njih. Do neke mere so starši na vse to gledali s humorjem. Vse do trenutka, ko je sredi zimskega dne v Ljubljani kot šestnajstletno dekle po telefonu poklicala mamo in ji povedala, da stara mama leži v svoji hiši mrtva na tleh. Mama je informacijo preverila in žal ugotovila, da je resnična.
Njena največja prelomnica je bila nedvomno dolgotrajna mamina bolezen in nato njena smrt. Ob mami se je globoko transformirala, saj je počasi, skoraj dva meseca skupaj z njo umirala v tujini. Ker je bila njena mama dializni bolnik, je veliko časa z njo preživljala po bolnišnicah, skrbela zanjo, se učila darovanja in nesebičnost. Tako je še kot študentka ugledala življenje v popolnoma novi luči in se poleg rednega študija začela poglobljeno izobraževati na več področjih, ki se dotikajo človeške psihe, podzavesti, okultnih znanj, metafizike, moči misli in epigenetike. Ta znanja so jo vodila tako močno, da tega notranjega klica ni mogla prezreti. Ves čas je imela namreč občutek, da jo vodi nekaj večjega od nje.

Njene življenjske izkušnje in znanje podaja preko: Celostne terapije, Schumann Tesla regeneracije, hipnoterapije, regresije, karmične intuitivne diagnostike, uglaševanje duše, individualne konstelacije, REIKI terapije, zvočne in aroma terapije, Jyotish svetovanja (vedska astrologija), medijstva, natalne karte podzavesti.

Prispevek 10 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino je dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta, začetek ob 20.00 uri (trajanje cca. 75 min, ter čas za vaša vprašanja).
Prijave obvezne do petka zvečer na centerdih@gmail.com (kasnejših prijav ne bomo upoštevali). Po prejetju plačila vam pošljemo preko maila link do predavanja.

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

 

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Glas duše

Error: Contact form not found.