Ste pripravljeni, da bo preostanek vašega življenja tudi najboljše v vašem življenju?

Poglabljanje intuicije in vizualizacije

 

Vsako soboto vse do konca julija se v naši zaprti fb skupini, kjer zaradi ukrepov že 7 mesecev vadimo jogo, meditiramo, se spodbujamo, dogaja še veliko več.
Naša osma gostja je bivša vrhunska športnica, olimpijka. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokrat z nami Brigita Langerholc.

Na tej delavnici boste spoznali, kako lahko v kratkem času dosežete svoje cilje in stopite stopničko višje v svojem življenju.

Vsak od nas ima svojo pot za prehoditi. Na tej poti, ki mu pravimo življenje, si nadenemo težek nahrbtnik prepričanj, ki nas vodijo v neprijetnosti, nezadovoljtvo, morda v začarani krog ponavljajočih se bolečih izkušenj. Seveda se večina nas želi teh » nahrbtnikov » znebiti, in to čimprej.

A naj bo ta proces odlaganja bremen zavesten, z veliko mero zaupanja, potrpežljivosti. Bodimo hvaležni za vsak mali korak, ki nas vodi v spremembno, boljše počutje, srečo in mir.

Katere so možnosti, ki ti pomagajo pri tvoji osebni rasti in opuščanju prepričanj, katera ti predstavljajo bremena?

Brigita bo govorila o poglabljanju intuicije. Predstavila bo metode in tehnike, ki jih sama uporablja pri sebi in z ljudmi s katerimi dela.

Ob redni vadbi teh metod in tehnik:
  • Bolj zaupaš svojemu notranjemu glasu. To pomeni, da bolj čutiš svoj center moči in, da skozi svoj dan ostajaš v visoki vibraciji.
  • Izostriš svojo intuicijo.
  • Kar naenkrat nimaš več slabe vesti, če si vzameš čas zase.
  • Postaneš bolj sočuten človek. Do sebe, ljudi in okolice.
  • Drugače razumeš svojega življenjskega sopotnika.
  • Ko se soočiš z mnenjem nekoga drugega, te to ne iztiri več.
  • Narediš »INVENTURO SVOJEGA POSLANSTVA«.

Povedala je: Kako neverjetno nas v tem procesu lahko podpirajo in odpirajo ljudje, ki so to pot pred nami že prehodili. Njihova prisotnost, spoštovanje, sprejemanje in ljubeznen nas motivira, spodbuja, da se poglobimo vase in zaživimo sebe.

Vizualizacija je orodje, ki nam sporoča: Res je možno kreirati in ustvarjati!

 

Brigita Langerholc

Je bivša vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ.diplom.ekonomistka na University of Southern California, ZDA in mag. Menedžmenta neprof. organizacij na Fakulteti za družbene vede. Svojo poklicno pot je začela na Olimpijskem komiteju Slovenije zdaj pa že nekaj let prenaša moje izkušnje in znanja zaposlenim v podjetjih. Njena področja vodenja delavnic zajemajo veliko praktičnih vsebin predvsem s področja aktivnih delovnih odmorov, dihanja in vizualizacijskih tehnik, ki jih lahko prisotni takoj uporabijo v vsakdanjem življenju. Že nekaj časa dela z mladimi športniki na področju mentalne priprave za treninge in tekme in rezultati so neverjetni.
V zadnjem času vodi tečaje poglabljanja intuicije in vizualizacije po Jose Silva Ultramind metodi, ter predava doma in po svetu.
V njeni18-letni športni karieri je imela privilegij in čast, da je lahko sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent (hipnoterapevtka, NLP mojstrica), Christopher Vincent (Altus Institute, kiropraktor) Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), Zdenko Domančič (bioenergetik), Vishen Lakhiani (Mindvalley, avtor, predavatelj, trener intuitivnih mentalnih tehnik), Klemen Mihelič ( direktor Jose Silva Ultramind metode za Slovenijo).
Dokončala je šolanje Bioterapije po Metodi Zdenka Domančiča 1. in 2. stopnjo, 1- letni coaching z Marjanom Ogorevcem v času športne kariere (terapevt naravnega zdravljenja). Opravljen ima program Landmark Worldwide School, Intuitive training (Mindvalley .com) po metodi Jose Silva. Je Certificiran NLP praktik (po metodi dr.Richarda Bandlerja), trenerka Atletike 2. stopnje, certificirana učiteljica Hatha joge I. stopnje in inštruktorica metode Jose Silva Ultramind ( Avlis Productions Inc.).

Prispevek 10 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino je dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta, začetek ob 20.00 uri (trajanje cca. 75 min, ter čas za vaša vprašanja).
Prijave obvezne do petka zvečer na centerdih@gmail.com (kasnejših prijav ne bomo upoštevali). Po prejetju plačila vam pošljemo preko maila link do predavanja.

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

 

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Poglabljanje intuicije in vizualizacije

Error: Contact form not found.