Aljaž je strasten vrtnar, ki nam bo predstavil, kako vrtnariti na naraven in enostaven način.

Skrivnosti metode Vrt BREZ prekopavanja

 

Vsako soboto vse do konca aprila se v naši zaprti fb skupini, kjer zaradi ukrepov že 5 mesecev vadimo jogo, meditiramo, se spodbujamo, dogaja še veliko več.
Naš deveti gost je je ljubitelj narave in dela z zemljo. V seriji predavanj in delavnic VADIM JOGO – ŽIVIM JOGO bo tokrat z nami vrtnar Aljaž Plankl.

  • Na predavanju vam bo Aljaž predstavil metodo Vrt BREZ prekopavanja, ki jo pri svojemu vrtnarjenju uporablja že več kot 10 let.
  • Izvedeli boste kaj so glavni razlogi za tak način vrtnarjenja in kateri so osnovni temelji za uspešno in učinkovito vrtnarjenje.
  • Bistvo metode Vrt BREZ prekopavanja je v negi tal oziroma življenja v tleh. Da bodo rastline dobro rastle, moramo namreč na vrtu najprej “vzgajati” zemljo in življenje, ki se v njen nahaja.
  • Spomladanska priprava tal na vrtu je trenutno zelo aktualna in dobro je vedeti kako to narediti čim bolj naravno in v skladu z naravnimi vzorci.

Dobrodošli vsi ljubitelji vrtnarjenja, ki že delujete na naraven način ali si to želite. Zadnji del bo namenjen vašim vprašanjem. Aljaž bo z veseljem z vami delil njegove bogate vrtnarske izkušnje.

Aljaž Plankl

Aljaž Plankl je človek narave. Je strasten vrtnar in že od samega začetka prakticira celostni sonaravni pristop k vrtnarjenju, saj je v ta svet vstopil ravno zaradi velike strasti do zemlje in rastlin. Je skrbnik spletne platforme Vrt BREZ prekopavanja in  mentor v Akademiji vrtnarjenja, kjer s preverjenim sistemom vrtnarjenja pomaga vrtnarjem poenostaviti, olajšati in izboljšati delo na vrtu. Več o Aljaževem delu si preberite tukaj: https://vrtbrezprekopavanja.si/

Prispevek 10 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino je dogodek vštet v ceno).
Delavnica bo potekalo preko spleta, zaprte fb skupine. Začetek ob 19 uri.
Prijave obvezne do nedelje 28.03. do 12 ure na centerdih@gmail.com (kasnejših prijav ne bomo upoštevali). Po prejetju plačila vam pošljemo preko maila link do zaprte fb skupine Dih online joga, meditacija, predavanja, kjer bo potekalo predavanje.

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

 

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Predavanje Aljaž Plankl

Error: Contact form not found.