TEMATSKE DELAVNICE

dihRazlične zanimive in koristne teme, kjer iz različnih zornih kotov spoznavaš svoje telo, čustva in misli. Določene delavnice potekajo redno, mesečno, določene pa nastanejo glede na vaše potrebe, primerne letnemu času itd.

dih2

AKTUALNE TEMATSKE DELAVNICE

dih2

REDNE MESEČNE VIKEND DELAVNICE

DELAVNICA ZA OHRANJANJE ŽENSKE VITALNOSTI

Ključnega pomena je, če želiš živeti kvalitetno življenje, da si prisotna v svojem telesu, se upočasniš, sprostiš, se povežeš sama s seboj s prijaznostjo, razvijaš ljubeči odnos do sebe.
Predala ti bom starodavne tehnike, podane na preprost način, prepletene z lastnimi izkušnjami, ki ti bodo ponudile priložnost, da ponovno vzpostaviš zdravi, ljubeči odnos sama s seboj. Naučila te bom samozdravljenja. Da boš sama poskrbela zase, svoje telo, misli in čustva. Vaje in tehnike bodo tvoje za vedno.

POGLEJ

9 mesečna šola – ZNANJE ZA ŽIVLJENJE

Znanje za življenje je 9-mesečna šola, sestavljena iz praktičnega in teoretičnega dela, saj je za dobro počutje potrebno razvijati tako telesne kot mentalne sposobnosti, potreben je celostni pristop. Ko se iskreno lotimo vseživljenjskega učenja, pravih, praktičnih znanj o odnosih, zdravju, naravnih zakonitostih, nam to pomaga najti notranji mir, zadovoljstvo in intuicijo v srcu, kar so resnične vrednosti življenja.

POGLEJ

dih2

OSTALE DELAVNICE

DELAVNICE NA TEMO

odnosi

znanje o življenju

različne jogijske, gibalne in dihalne tehnike

naravna prehrana

zdrav način življenja

POGLEJ

Želiš napolniti svojo baterijo? PRIJAVI SE NA E-NOVICE in prejmi brezplačno VADBO PROTI STRESU s katero boš napolnil/a svojo baterijo

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

PRIJAVI SE

ZADNJE DELAVNICE