TEMATSKE DELAVNICE

dihRazlične zanimive in koristne teme, kjer iz različnih zornih kotov spoznavaš svoje telo, čustva in misli. Določene delavnice potekajo redno, mesečno, določene pa nastanejo glede na vaše potrebe, primerne letnemu času itd.

dih2

AKTUALNE TEMATSKE DELAVNICE

dih2

REDNA MESEČNA VIKEND DELAVNICA ZA ŽENSKE

DELAVNICA ZA OHRANJANJE ŽENSKE VITALNOSTI

Ključnega pomena je, če želiš živeti kvalitetno življenje, da si prisotna v svojem telesu, se upočasniš, sprostiš, se povežeš sama s seboj s prijaznostjo, razvijaš ljubeči odnos do sebe.
Predala ti bom starodavne tehnike, podane na preprost način, prepletene z lastnimi izkušnjami, ki ti bodo ponudile priložnost, da ponovno vzpostaviš zdravi, ljubeči odnos sama s seboj. Naučila te bom samozdravljenja. Da boš sama poskrbela zase, svoje telo, misli in čustva. Vaje in tehnike bodo tvoje za vedno.

POGLEJ

dih2

OSTALE DELAVNICE

DELAVNICE NA TEMO

varno razstrupljanje telesa

odnosi

no stres

različne jogijske tehnike

sproščanje

zdrav način življenja

POGLEJ

Želiš napolniti svojo baterijo? PRIJAVI SE NA E-NOVICE in prejmi brezplačno VADBO PROTI STRESU s katero boš napolnil/a svojo baterijo

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE

ZADNJE DELAVNICE