DOGODKI

dihRazlične zanimive in koristne teme, kjer iz različnih zornih kotov spoznavaš svoje telo, čustva in misli. Določeni dogodki potekajo redno, mesečno, določeni pa nastanejo glede na vaše potrebe, primerne letnemu času itd.

dih2

AKTUALNI DOGODKI

dih2

NOVO

BREZPLAČNA PODPORNA IN NAVDIHUJOČA SREČANJA ŽENSKA – ŽENSKI

Ker vsaka ženska potrebuje varen in spoštljiv prostor, kjer je slišana, videna, razumljena, kjer se lahko razvija, spoznava in zaradi kvalitetenih in podpornih vsebin raste. Brezplačna srečanja potekajo vsake 14 dni.

POGLEJ

dih2

REDNE DELAVNICE ZA ŽENSKE

OHRANJANJE ŽENSKE VITALNOSTI

Ključnega pomena je, če želiš živeti kvalitetno življenje, da si prisotna v svojem telesu, se upočasniš, sprostiš, se povežeš sama s seboj s prijaznostjo, razvijaš ljubeči odnos do sebe.
Predala ti bom starodavne tehnike, podane na preprost način, prepletene z lastnimi izkušnjami, ki ti bodo ponudile priložnost, da ponovno vzpostaviš zdravi, ljubeči odnos sama s seboj. Naučila te bom samozdravljenja. Da boš sama poskrbela zase, svoje telo, misli in čustva.

POGLEJ

dih2

OSTALI DOGODKI

DOGODKI NA TEMO

odnosi

znanje o življenju

različne jogijske, gibalne in dihalne tehnike

naravna prehrana

zdrav in celosten način življenja

POGLEJ

Se počutiš napeto in pod stresom?

Podarjam ti vadbo in meditacijo proti stresu s katero boš nazaj regenerirala svoje telo.

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v Centru Diha. Z vpisom na naše e-novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi vadbo in meditacijo proti stresu, povsem brezplačno.

PRIJAVI SE

ZADNJI DOGODKI

Brezplačni posvet