Telo, dih, dotik. Intimnost odpira vrata v globino čutenja, spoznavanja samega sebe. Začetek februarja končno tudi na obali.

Tantra delavnica: Postanimo odlični ljubimci

Bliža se celodnevna tantra delavnica, na kateri boste prejeli neprecenljiva znanja kako:
– postati odlični ljubimci
– vzpostaviti ljubeč in nežen stik s svojim telesom preko čutne tantra masaže
– pretopiti blokade, ki vas ovirajo pri doživljanju polnega potenciala užitkov
– narediti korak bližje čutenju energijskih orgazmov celega telesa
– poglobiti partnersko zvezo in ohranjali zaljubljenost
– postati notranje bolj zadovoljni in izpolnjeni
– razviti navdušenje do življenja in izpolnjevanja vseh ciljev

Kdaj: Nedelja, 03.02. od 9.00 do 18.00 ure
Kje: DIH center prisotnosti, šmarska cesta 5d, Koper

Na delavnici bomo razbremenili potlačena čustva in topili blokade v spodnjih čakrah, ki nas ovirajo pri polnem potencialu doživljanja užitkov. Vzpostavili bom ljubeč in nežen stik s svojim telesom in postali energijsko bolj privlačni in bolj pretočni, s čimer bomo korak bližje čutenju energijskih orgazmov.
Spoznali boste tehnike in ljubeč pristop čutne tantra masaže, ki vas popelje v popolnoma nove dimenzije odkrivanja vašega čutnega potenciala in doživljanja užitkov. Na delavnici ne bo golote, a bo znanje o tantra masaži vseeno predano na kvaliteten način in ponazorjeno na oblečenem ženskem telesu, vsa znanja pa boste lahko nato takoj preizkusili doma s partnerjem, prijateljem ali pri negovanju sebe. Tehnike masaže telesa boste lahko izvajali že na sami delavnici (s partnerjem ali med seboj) ali pa boste le opazovali in prejemali zanje.

Delavnice se lahko udeležite tako s partnerjem kot tudi sami, saj bomo največ delali na sebi, na vzpostavitvi ljubečega in nežnega odnosa do sebe in negovanja naše čutnosti ter naše temeljne energije. Ko smo lahko sebi najbolj nežen, najbolj ljubeč ljubimec, lahko to kvalitetno nudimo tudi svojemu partnerju.
Moški se boste naučili kako, z večjo kontrolo nad izlivom, podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljete do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se boste naučile, kako s predajanjem toku spolne energije, sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.

Cena delavnice: 100€ (za pare 80€ na osebo).

OBVEZNE SO PRIJAVE: http://eepurl.com/geq8-X

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo preko e-maila: denis.forte@gmail.com, fb-ja ali telefona: 040 876 640.

Lp Denis Forte