1. Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.centerdih.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Centerdih.si je spletna stran, ki jo upravlja Emil Kopatin s.p., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani centrdih.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta. telefon),
3. bistvene značilnosti storitev,
4. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške,
5. način plačila
6. časovno veljavnost ponudbe
7. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;
8. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

3. Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev se dogodki na spletni strani Centerdih.si pogosto ažurirajo in spreminjajo.
Vse vadbe in programi se izvajajo pod strokovnim vodstvom inštruktoric, za katere se tako inštruktorice kot ponudnik zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.
Centerdih.si si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico spremembe ali odpovedi vadb/ programov v primeru bolezni, ali premajhnega števila prijav.

4. Načini plačila

Na spletni strani Centerdih.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
VADBE, DELAVNICE IN PROGRAMI
• preko nakazila na TRR (Emil Kopatin s.p.)

5. Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku prijave, oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.
Tako ima kupec mentorskega programa Zlati Dih ponujeno možnost plačila v treh obrokih. Prvi obrok je za zagotovitev mesta potrebno plačati v roku najkasnje do 48 ur po prijavi, drugi obrok naslednji mesec istega dne v mesecu, tretji obrok 3. mesec istega dne v mesecu.
Karto za vadbe in delavnice je potrebno plačati pred samim začetkom udeležbe.

6. Rezervacija mesta in nakup

Rezervacija mesta se opravi z izpolnitvijo prijavnice, ki se nahaja na spletni strani v zavihku programa Zlati Dih in posameznih vadb ali po mailu na centerdih@gmail.com.
Z oddano prijavnico na elektronski naslov prejmete sporočilo s podrobnejšimi podatki in predračun.
S tem je vaše mesto na vadbi rezervirano za 48 ur. V tem roku je za dokončno potrditev rezervacije potrebno opraviti tudi plačilo.

7. Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 1 dan pred začetkom vadbe/delavnice ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti  inštruktorju predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno program/ vadbe nadomestiti v prihodnjih terminih, ali pa dobiti povrnjen denar.

8. Pogoji odpovedi vadbe/tečaja

Uporabljen predplačniški kredit (razen v zgoraj navedenih izjemah) v primeru odpovedi rezervacije, neprihoda ne bo povrnjen.

9. Pogoji odpovedi programa Zlati Dih

Možnost odstopa od programa z vračilom vplačanega zneska je 1 teden po plačilu, ki ga je potrebno sprovesti po 48 urah po prijavi v program. Odpoved v kasnejšem roku je možna vendar brez povračila vplačanega zneska.

10. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov pridobljene na vadbah, delavnicah, programu. Izbrane slike tečajnikov bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja tečajnika o njihovi objavi.

11. Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremmebi podatkov delavnic/vadb/programa. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila centerdih@gmail.com v času uradnih ur in sicer: od ponedeljka do petka med 09:00 in 16:00.

12. Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na tej strani.

13. Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.
Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.

14. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektonske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.
Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

15. Pomembno obvestilo

Svetovanja in vse metode, programi opisane na tej spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj, vadb in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.