Prisotni, ljubeči dotik ima potencial, da vzpostavi ravnovesje, kjer to ni prisotno.

Ko dobim informacijo, da so na določen dan podporne, močne energije, kot včeraj na 22.2.2022, ne dam tej informaciji velikega pomena in nimam pričakovanj, da bo kaj drugače. Sem pa tisti dan še bolj pozorna, prisotna kaj se bo z mano dogajalo. Kako se bom počutila, kaj bom počela, kako bo name vplival dan in njegove energije in kaj kakšne izkušnje mi bo življenje poklonilo.

In včeraj je bil zame res poseben dan. Bil je pravi pomladni dan. Prvič leto sem odšla na dnevnI sprehod samo v dolgi majici, brez jakne. Prvič letos sem se na svojem balkonu (južna lega terase) slekla do spodnjic in se ob ležanju na ležalniku spotila, zašvicala? Prvič letos sem poskrbela za zunanje rastline in po dolgem času zvečer čutila globoki prav poseben mir.

Ob torkih imamo v naši fb skupini meditacije in včeraj, ko sem bila v energiji miru in povezanosti je nastala ta meditacija, ki jo delim z vsemi vami. Po meditaciji je moje srce prav zanimivo bilo, ne preveč v ritmu a sem to vzela, kot pretok močne energije skozenj.

Vzami si čas in si jo zavrti, ji prisluhni, spusti se vase.
Pri tokratni meditaciji smo potovali v globino sebe preko notranjih organov.

Maja