tantra4

Vabimo vas na obširno predavanje na temo: Tantrični pogled na spolnost in spolno energijo, ki bo dne 21.11.2016 od 18:00 do 21:00 ure.

PREDAVANJE O TANTRIČNI SPOLNOSTI 
Tantrični pogled na spolnost in spolno energijo

Drugačen pogled na spolno energijo, spolne odnose, zdravljenje in dvig zavesti s spolno energijo … brezčasen starodaven vzhodnjaški (tantrični in taoistični) pogled na najbolj zanimivo temo v vseh kulturah.

Na predavanju bodo v ospredju naslednje teme:

• razlike med njim in njo, ne samo v fizičnem pogledu — kaj je treba vedeti o moški in kaj o ženski psiho-fizični anatomiji?
• njena naloga med spolnim odnosom — kaj mora vedeti in narediti ona, da bo spolni odnos izpolnjujoč za oba?
• njegova naloga med spolnim odnosom — kaj mora vedeti in narediti on, da bo spolni odnos izpolnjujoč za oba?
• ali je orgazem res osrednji cilj in fokus spolnega odnosa?
• ali drži, da 80 % žensk ne more doživeti orgazma, ali pa je resnica precej drugačna?
• ali je spolnost precenjena, saj mnogim druge aktivnosti nudijo večji užitek (nogomet, nakupovanje …), ali pa nam zgolj manjka znanja o spolnosti?
• ali je njegov izliv res največji užitek zanj, ali pa ga čaka še večji užitek, za katerega se mora malo bolj potruditi?
• ali on lahko doživi orgazem brez izliva?
• ali je res nezdravo zadrževati izlive, kako to vpliva na prostato?
• ali vsaka ženska lahko doživi izliv?
• torej v pravi spolnosti (tantrični, taoistični …) ona doživlja izlive, ne pa moški … orgazme pa oba, toda kako do tega?

Vsak udeleženec ima možnost že pred predavanjem anonimno (npr. če gre za vprašanje bolj zasebne narave) poslati vprašanje na aleksander@heartconnection.si, na katerega predavatelj odgovori med predavanjem. Sicer pa bo možno tudi na predavanju postaviti vprašanja.

KOMU JE PREDAVANJE NAMENJENO?
Vsem, ki si želijo odkrivati nove poglede na spolnost in spolno energijo, ter jo uporabiti za zdravljenje in razvoj. Namenjeno je moškim in ženskam, mladim in že bolj izkušenim.

O PREDAVATELJU
Aleksander Lah je terapevt tantrične masaže in ima izkušnje s prve roke o naravi spolne energije, njenih zakonitostih ter vplivih na telo in duha. V praksi je ugotovil, da človek (v odnosu terapevt – stranka ali v partnerskem odnosu) veliko bolj napreduje v stanju užitka, sproščenosti, voljnosti, zaupanja, topline, še posebej pa v orgazmičnem stanju. Okoliščine pri drugih terapijah v nasprotju s tantrično masažo (ki vključuje tudi poglobljen pogovor) ne nudijo take sproščenosti, zaupanja in užitka ter so bolj osredotočene na um, zavest, medtem ko tantrična masaža uporablja globlje telesne energije, ki imajo veliko večjo moč transformacije. Izkušnje kažejo, da lahko nekaj, kar je v običajnem stanju boleče in neprijetno, med tantrično masažo čutiš kot užitek, prijetno, kot stimulacijo (na primer masaža določenih točk na hrbtu in stopalih). To so veliko bolj ugodni pogoji za zdravljenje in rast, tako na fizični kot duhovni ravni. Na kratko povedano: z lepa je možno doseči veliko več kot na silo.

KJE in KDAJ?
Ponedeljek 21.11. od 18h do 21h v DIH center prisotnosti, Obrtna ulica 13F, Izola.

PRISPEVEK
Prispevek 30€, s kodo izmk prejmete 5€ popusta ob plačilu do 14. 11. 2016.

Za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na aleksander@heartconnection.si.

Srčen pozdrav!