Ponovno odpiramo vrata našega centra in neizmerno se vas veselimo, da skupaj razgrnemo joga blazino.

Vabljen/a na brezplačno uro joge

Kot že verjetno veste odpiramo centri svoja vrata 25.05., tudi Center Diha iz Kopra. To je zelo kmalu in naša ekipa se vas zelo veseli. Tako redno vadečih kot tudi novih.

Vsi tisti, ki se spogledujete z nami že kar nekaj časa imate med 25.05 in 29.05 priložnost, da pridete na BREZPLAČNO uro joge, doživite lastno izkušnjo in se nato odločite (velja za nove člane).

Lahko izbirate med:

Lahko izberete eno ali več zvrsti joge.

Urnik vadb najdete na naši spletni strani https://centerdih.si/urnik/

Dobrodošli vsi. Mladi, srednjih let, suhi in okrogli. Črni, beli, mirni in nemirni. Vrata so odprta prav za vsakogar, ker hatha joga je za vsakogar, upoštevajoč svoje telo, zmožnosti. V našem centru dajemo velik poudarek na pravilni in varni izvedbi položajev. Center Diha že komaj čaka, da se ponovno srečamo, vadimo jogo skupaj.

Poskrbljeno bo za ustrezno higieno po upoštevanju zdravstvenih priporočil.

MNENJA STRANK

Pridruži se, ker si z jogo spremeniš življenje. Občutek po jogi je fantastičen celo telo ti diha utripa v čudoviti energiji in seveda občutno ti se izboljša zdravje. Vse vaje v jogi so mi všeč zato, ker nas lepo in kvalitetno usmerjaš pa še ti kot oseba močno pripomoreš k dobri energiji in pripadnosti.
Po mesecu dni zaznavam večjo gibljivost, umirjenost, več energije, zbranosti,dobro počutje,boljša drža telesa. Hvala ti!
Antonija T.

Draga Maja , tebi sem že povedala, sedaj pa delim naprej. Pred nekaj leti se je v moje življenje “prikradla” tesnoba, za njo anksioznost in panični napadi. Moj dih je bil kratek, visoko v prsnem košu , moja čeljust in zobje močno stisnjeni (tega se takrat nisem zavedala. To vem zdaj ). In ko sem prvič vadila z Majo, je vztrajno ponavljala: DIHAJ, DIHAJ, dihaj poglobljeno in upočasnjeno. Zaupala sem ji in sledila. Počasi, dih za dihom , sem se naučila (še vedno se učim) premagovati tesnobne trenutke. Pomaga! Resnično pomaga! Hvala!
Marina S.V.

Kje: Center Diha, Šmarska cesta 5d, Koper

Če imate kakršnokoli vprašanje vam z veseljem odgovorimo. Pišite na centerdih@gmail.com, kjer oddate tudi svojo prijavo. Števila mest so omejena, zato si čim prej rezerviraj svojega.

 

Dobrodošel/la v prostor prisotnega, čuječega giba in diha.