O CENTRU DIHA

 

Svet v katerem živimo je usmerjen v aktivnost, produktivnost, moč in hitro delovanje. Nasprotje tega, na kar velikokrat sodobni človek pozabi,  je pasivnost, mehkoba, spontanost, lahkotnost in sproščenost. Kdaj pa kdaj tudi delati nič.

 

ODGOVORI SI NA POMEMBNO VPRAŠANJE:

Česa ti v življenju bolj primanjkuje aktivnosti in hitenja ali sproščenosti in lahkotnosti ?
Če želiš živeti zdravo, zadovoljno, srečno in celovito je potrebno najti ravnovesje med enim in drugim.

Center Diha je tu zato, da te spomni pomembnosti lahkotnega in sproščenega bivanja. Te vodi nazaj v notranji mir, mir srca.

 

“Ko sem prvič stopila v joga studio in odvodila prvo uro sem vedela, da je to to, kar želim početi, učiti. Od takrat naprej semu temu predana z vsem srcem.”

MAJINA ŽIVLJENJSKA ZGODBA

 

Center Diha je prostor prisotnega, čuječega giba in diha, ki vas usmerja v raziskovanje svoje prvinske narave.

Za vas pripravljamo programe, preko katerih boste ponovno vzpostavili pristni stik s seboj, se regenerirali, umirili ter z rednim delom na sebi vrnili telo in um v ravnovesje (se vračali k njemu). Usmerjeni smo v antistres programe, kjer je poudarek na upočasnjenemu, zavestnemu gibanju in dihanju.

 

Ekipa Center Diha

 

Sestavljamo učiteljice, vaditeljice ter predvsem prijateljice, ki smo svojemu delu popolnoma predane. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo, zato sledimo tradiciji in novim metodam učenja, saj si želimo, da se z nami vedno dobro počutite in je zato vaše življenje kvalitetnejše.

 

Spoznaj našo ekipo

 

Vaše zadovoljstvo in dobro počutje je naša motivacija in velika sreča.

 

    PIŠITE NAM


     

    Brezplačni posvet