September je čas, ko se vrnemo nazaj na joga blazino. Pridruži se nam tudi ti, vredno si je vzeti. čas zase.

MI SMO ŽE ZAČELI. PRIDI TUDI TI.

Se tudi ti zavedaš, kako pomembno je za zdravje in dobro počutje redno gibanje, se znat umirit, uživati uravnoteženo hrano in imeti podporne odnose?

Ne veš kako začeti?

Dobra novica je, da si na pravem mestu.


PONUJAMO CELOSTNI PRISTOP, KI TE BO PRIPELJAL DO ZDRAVEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA.


V Centru Diha se zavedamo izzivov, ki jih v zadnjem obdobju prinaša življenje. Veliko je novosti in sprememb na katere se je potrebno prilagoditi. Zato je toliko bolj pomembno, da v teh časih polnih izzivov poskrbimo za pozitivno naravnanost in dobro psiho-fizično zdravje.

Neprestano iščemo načine, nova znanja, ki bodo pripomogla k tvojemu še boljšemu počutju. Prinesla ti bodo nov zagon, da boš vsakodnevno, z različnimi ponujenimi pristopi, tehnikami, znanjem in podporo lažje poskrbel/a zase in postajal/a dan za dnem zadovoljnejši/a s sabo in svojim življenjem.

 

V NOVI VADBENI SEZONI ŠE VEČ VSEBIN IN NOVOSTI

Vse vsebine bodo prilagojene letnemu času v kateremu se bomo nahajali, ker bolj, ko se uskladimo z ritmi narave, bolj to podpira naše zdravje in posledično vpliva na naše počutje.

V naravi velja, da se vse odvija v ciklih. Noč in dan, poletje in zima. Ponoči počivamo in podnevi smo aktivni. Pozimi se narava umiri, poleti oživi. Če pogledamo malo natančneje vidimo da ima vsak del dneva svojo čisto določeno vibracijo, podobno velja za sezone v letu. Zato bodo vse vsebine, ki vam jih podajamo v online fb skupini prilagojene ritmu narave.

 

DODATNE NOVOSTI:

Novost so tudi jutranji 5 minutni videji, ki te bodo pripravili na boljši dan.

Redne delavnice za ohranjanje ženske vitalnosti.

Motivacijski videji različnih gostov, ki te bodo spodbujali, da je možno stopiti na svojo pot in zaživeti sebe.


Iz udobja sojega doma boš le z enim klikom vstopil/a v varno, podporno in spoštljivo okolje.


Torej kaj vse online Fb skupina ponuja:

✓ 4x tedensko 50 min vadbe joge, ki bodo potekale v živo – fb live.

✓ 2 učiteljici Maja Kenda in Mateja Moškon in 3 različne vrste joge: celostna joga, joga za zdravo hrbtenico, regenerativna joga diha.

✓ 1x tedenska vodena meditacija.

✓ 1x tedenska (ob petkih) 15 min jutranja joga za boljši dan (potekala bo ob 7 uri zjutraj v živo na fb profilu Center Diha).

✓ 5x od ponedeljka do petka tvojih jutranjih 5 min, za kvalitetno pripravo in pozitivno naravnanost na novi dan,

✓ 5x v vadbeni sezoni 90 min delavnice za ohranjanje ženske vitalnosti (oktober, december, februar, april in junij).

✓ 10x (vsak mesec) motivacijske video vsebine različnih gostov na temo: Možno je, če si to dovolimo. Z vami bodo delili svoje življenjske zgodbe kot navdih, da zmorete tudi sami.

✓ 4x 120 min posnetki strokovnih predavanj Bilke Baloh mentorice in svetovalke na področju zdrave prehrane, v katero vpleta doktrino ajurvede na temo: Prehrana in usmeritve glede na letni čas. Več o njenem delu tukaj.

✓ 1x 90 min predavanje Zarje Fišter – Iyotish vedska astrologinja na temo: Usmeritve za leto 2023. Več o njenem delu tukaj.

✓ poleg tega pa bodo vsak teden objavljeni dokumentarci in filmi na temo osebnostne rasti, zdravi recepti, meditativna glasba.

Vsebine vam bodo dostopne do poteka zakupljene vadnine. Pogledate si jih lahko kadarkoli za nazaj, kolikokrat in kjerkoli želite.

VSE OSTELE INFORMACIJE IN PRIJAVA PA S KLIKOM NA SPODNJI LINK

https://centerdih.si/joga/

 

Za konec pa naj te spodbudimo k rednemu, raznolikemu in varnemu gibanju, k dihalnim vajam, k uravnovešeni prehrani, k obisku narave, h kvalitetni družbi in umirjenosti. Tisti, ki bo v teh kriznih časih poskrbel zase bo lažje, manj stresno živel. Center Diha ti bo stal ob strani, pomagal razpihati negativne misli, preusmerjati pozornost vase in na nove možnosti.

 

Skupaj zmoremo več, smo močnejši in bolj stabilni.

 

Se vidimo na joga blazini.

Maja
Center Diha