KAJ PA ČE ME BO POT POPOLNOMA IZČRPALA

 

Veš katero oviro (eno od) sem imela v glavi, ko sem razmišljala ali grem v Indijo ali ne? Kako bo moje telo preneslo pot. V glavi sem imela idejo, da me bo pot popolnoma izčrpala.

S to idejo sem odšla tudi na pot. V meni so bili mešani občutki, borila sem se z umom. Znova in znova sem si morala ponoviti: Maja vse bo dobro. Odlično si se pripravila na pot (primerna oblačila, primerna hrana…), samo zaupaj, sprosti se in ko prideš v Indijo si boš vzela čas za počitek.

Te misli in občutki so bili zelo prisotni na letališču a, ko sem se vsedla na letalo in začutila moč motorja se je v meni zgodil premik. Skozi mene je stekla moč, zaupanje, vera. Čutila sem hvaležnost in po licu mi je stekla solzica.

Pot sploh ni bila tako naporna in ob pristanku v Indiji sem se počutila neverjetno dobro. V dveh dnevih sem že ulovila nov ritem, v novem okolju. Presenečena sem bila nad sabo, kako je moje telo dobro preneslo pot.

To pa pišem zato, da odprem naslednjo tematiko…

Kolikokrat nas je že lastni um prepričal, da nekaj ne zmoremo, da si ne zaslužimo, da to ni za nas…
In smo mu verjeti…

Zaradi teh prepričanj se nismo premaknili, naredili novega koraka, nismo se podali na pot, skomunicirali oziroma šli v akcijo.
Morda smo si leta in leta ponavljali iste misli: da pa saj to ne zmoremo ali si ne zaslužimo.
Kako pomembno je, da si damo priložnost. Znova in znova. Samo preko lastne izkušnje bomo vedeli ali je nekaj za nas ali ne.

Ampak, če pa nas je strah, ker mislimo, da…

Kaj pa če poskusimo nežno, počasi, korak za korakom…da se bomo ob tem počutili varno.

Najdi svoj način, preko katerega si boš dovolila narediti naslednji korak…

Zaradi te izkušnje sem danes močnejša in še bolj v zaupanju. Pravzaprav si je tudi moje fizično telo zelo želelo te izkušnje, ker se je tam tako dobro počutilo. Vse kontra, kar sem si napletna v glavi.

Katere misli in prepričanja pa tebe zaustavljajo, da narediš korak v smeri tega, kar že dolgo čutiš?

Dovoli si.

Če pa rabiš podporo, spodbudo sem tu zate. Zate, da zaživiš še bolj sebe, svojoo resnico.

Maja