MEDITACIJA – MANIFESTACIJA
OB KONCU LETA

Meditacija, ki te bo podprla in opolnomočila v tem, kar si tvoje srce resnično želi.

PRIPRAVA NA VSTOP V NOVO LETO Z MEDITACIJO – MANIFESTACIJO

Hvaležna in ponosna sem nate, da sedaj bereš te vrstice in si tako daješ priložnost, da narediš še en korak bližje sebi, bližje sreči, miru in obilju.

Smo v najbolj prazničnem mesecu, ko imamo kar naenkrat veliko obveznosti, priprav, nakupov in druženj.

Tukaj sem zate, da te spomnim, da si poleg vseh obveznosti vzameš čas tudi zase.

KONEC LETA JE ODLIČNA PRILOŽNOST, DA SE ZAZREŠ VASE IN POGLEDAŠ KAJ VSE SI USTVARIL/A IN DOŽIVEL/A SKOZI LETO IN SE ODLOČIŠ KAM ŽELIŠ USMERJATI SVOJO ENERGIJO V LETU, KI PRIHAJA.

Prehod v novo leto je dragocena priložnost za nov začetek. Je čas sprememb, postavljanja novih ciljev in čas, da se zazreš vase in vprašaš:

?

Kam si želim v letu, ki prihaja usmerjati svojo čas in energijo?

?

Kaj me motivira in mi daje voljo do življenja?

?

V katero smer si želim iti?

?

Kaj želim spremeniti, kaj nadaljevati in kaj opustiti?

Že vrsto let si ob koncu leta vzamem čas za rekapitulacijo, pregled kaj vse sem v letu doživela. Vzamem si čas za manifestacijski obred katerega del je tudi meditacija, katero bom delila s teboj. To mi pomaga, da ozavestim kaj mi je v življenju pomembno, katere so moje prioritete in čemu želim posvečati svoj čas.

Enako želim tudi tebi.

ZATO SEM ZATE PRIPRAVILA TOKRATNO MEDITACIJO – MANIFESTACIJO, tako pomembno za prehod iz starega v novo leto.

Za te praznične dni ti jo predajam po simbolični ceni 13 eur.

Ta meditacija, ti bo pomagala, da ozavestiš kaj vse si doživel/a v novem letu, na katerih življenjskih področjih si se spremenila in dosegel/a željeno ter katera področja potrebujejo več pozornosti in dodatnih korakov v smeri spremembe. To boš naredil/a brez obsojanja in kritiziranja. Vodila te bom v globoko stanje umirjenosti in sproščenosti, kjer boš na vse pretekle izkušnje pogledal/a s hvaležnostjo.
Posejal/a boš seme, ki bo k malimi in rednimi koraki obrodilo sadove.

Meditacija ti bo prinesla nove uvide, ti bo pomagala pri nadaljnjih odločitvah ter pomagala ohranjati zastavljeno pot.

PREJMEŠ TUDI DARILO: MEDITACIJE IN VSE VADBE JOGE

Ker redna meditacija vodi v mirnejše stanje uma, povečuje fokus in koncentracijo, prebuja intuicija, s pomočjo meditacije se lažje soočamo z vsakodnevnimi izzivi, te spodbujam, da postane tvoja nova zdrava navada. Da pa jo boš lažje osvojil/a ti podarjam 50% popust na vse meditacije, ki potekajo znotraj zaprte Fb skupine, kjer poleg meditacije vsak dan (razen torka) potekajo redne vadbe joge: celostna joga, joga za zdravo hrbtenico, regenerativna joga diha. Torej ne prejmeš brezplačno samo meditacije temvec vse vsebine. Vse to od 6. 1. 2023 do 6. 2. 2024. Več informacij tukaj: https://centerdih.si/online-joga/

Kje: Preko Zooma.

Kdaj:  17. 12. 2022, ob 18.30 uri. Trajalo bo cca. 50 min.

In ker je mesec december mesec obdarovanja ti podarjam dodatni 50% popust na vse moje meditacije, ki jih najdeš tukaj: centerdih.si/svet-meditacij

Prispevek: 13 eur.

Prijave: Prijava najkasneje do sobote, 16. 12. preko spletnega obrazca spodaj. Dan pred dogodkom prejmeš na mail vse dodatne informacije ter Zoom povezavo.

Ta meditacija naj postane tvoja prijetna spremljevalka, tvoje sidrišče v vsakdanjem življenju.

Srčen pozdrav,

Maja Kenda

Brezplačni posvet