Prišel je trenutek, ko si se ponovno spomnila.

V mladostniških letih si začela na življenje gledati z drugačnimi očmi. Zanimali so te kraji na drugem koncu sveta, pustolovščina, svoboda, narava, mističnost. Prebirala si knjige o osebnosti rasti, obiskovala različne delavnice na to temo, doma imela svoj kotiček, kjer si vsakodnevno prižgala svečko. Tvoj sveti prostor, katerega si spoštovala, negovala. Pomenil ti je stik s svojo izvorno naravo. Ljubila si življenje.

Na svoji poti si spoznala boljšo polovico, partnerja s katerim si si ustvarila družino. Tvoj zaklad, tvoje zatočišče, tvoje vse.

Imela si veliko energije, ki si jo z odprtim srcem delila s svetom. Dajali svoji družini, drugim. A počasi zaradi več in več obveznosti, dnevnih opravil se je tvoja posoda začela prazniti.

Pozabila si nekaj zelo pomembnega. Pozabila si nase.

V konstantnem dajanju, delovanju se je tvoja luč začela ugašati, telo sušiti. Tisti sijaj, ki te je leta nazaj gnal v novi dan, je izgubljal moč. Telo ti je začelo sporočati. Slabo počutje, bolečina, trdost psiho-fizičnega telesa je postala popotnica tvojega življenja.

Vedela si, da nekaj ni ok, da se počasi izgubljaš med vsemi opravili. Globoko v sebi si vedela, da ima telo prav, da te želi opomniti. A ponovno in ponovno si našla izgovor. Preložila čas zase na naslednji dan, teden, mesec, leto.

Nekega jutra pa se je zgodilo.

Zazrla si se v ogledalo, v globino svojih oči. Za trenutek si zagledala iskrico v njih, ki te je spomnila pozabljeno. Da si zaslužiš živeti polno, živeti sebe, svoj potencial. Predvsem pa, da si zaslužiš vzeti čas zase. Samo zase in svoje pozabljene hobije, sprehode v naravo, ples. Tisto, kar te je pred leti polnilo in veš, da te polni še danes.

Ko si se tisti dan, kot vsaki dan, odpravila v službo si čutila, da se bo zgodilo nekaj. Nekaj drugačnega. Ob pregledovanju elektronske pošte si odprla tudi tale mail. Mail, ki te je pritegnil. Za trenutek se je čas ustavil, tvoje srce zaigralo. Besede si kar požirala in tvoja notranjost je rekla JA.

Prišel je čas. Tvoj čas. Da se napolniš, da se ponovno vidiš in slišiš.

Odločila si se za delavnico.
Veš, da se je v preteklosti moralo tako zgoditi, kot se je. A danes začenjaš znova. odpiraš novo poglavje življenja. Kot mali otrok se veseliš tega začetka. Predvsem pa se veseliš časa samo zase. Da se upočasniš, sprostiš napetosti, posvetiš samo sebi, svojemu psiho-fizičnemu telesu.

In delavnica ti je dala ravno to, kar si potrebovala. Bila si v varnem in spoštljivem okolju, kjer si se lahko izrazila, bila to kar si. Ponovno si začutila živost telesa. Preko vaj in tehnik si ga nahranila, regenerirala, nadihala, sprostila. Še veliko več kot to. Bila si čuječa do njega, sebe. Prisluhnila si njegovim potrebam in si obljubila, da mu boš prisluhnila tudi doma.

Vedela si, da je bila ta delavnica kot milni mehurček in da bo največji izziv nadaljevati doma. Dobila si vaje, tehnike, katere veš, da ti bomo ob redni praksi, vrnile nazaj energijo, svoj sijaj.

Življenje te je izzvalo in slišala si ga.

Toda od tu naprej je vse odvisno od tebe. Ali si pripravljena za kvalitetno življenje tudi kaj narediti? Sprejeti odgovornost zase in korak po koraku, dan za dnem, malo po malo delovati v smeri zdravega, sijočega, sočnega ter najpomembnejše mirnega in sproščenega.

Veš, da bodo prišli vzponi in padci, to je čisto normalno, del življenja a vedno, vedno se boš odločila zase. Se spomnila kaj si nekoč bila, da si to pozabila a se zdaj ponovno prebudila. Opaziš svoj napredek, kaj vse si že premaknila, spremenila a želiš še naprej. Življenje te žene naprej. V odkrivanje vseh delov sebe.

Ker veš, da si to zaslužiš.
Ker enostavno veš in si to dovoliš.
Ljubeče do sebe.

Če si se v teh besedah prepoznala in želiš narediti spremembo, si vzeti čas zase te vabim na DIH ODDIH vikend ANTISTRES delavnico.
Obdani z naravo bomo preko čuječe prakse joge, vadbe Prisotnosti, meditacije in drugih sprostilnih tehnik poskrbeli za sproščeno stanje psiho-fizičnega telesa.

Delavnica bo potekala na Goričkem med 15. 06. 2018 in 17.06. 2018.

Več o programu vikend delavnice na povezavi.

Vse je v spreminjanju kajti spreminjanje je pot;
in vse je v rasti, ker tudi rast je pot;
in prav vse je v ljubezni, brez nje ni ne poti in ne rasti.