Zarja bo za nas na preprost in jasen način predstavila določene mejnike in časovne odseke za leto 2023.

 Vedska astrologija Jyotish:

USMERITEV ZA LETO 2023

Jyotish je kot svetilka, ki osvetljuje našo življenjsko pot in nas že vnaprej pouči o tem, kaj nas na določenem odseku življenja ”čaka”. Vendar POZOR!, Jyotish ni golo predvidevanje prihodnjih dogodkov, saj če bi k njemu pristopili na takšen način, bi zgrešili njegov temeljni namen: SPREMEMBE.

Glavni rek Jyotisha pravi: »Preprečite nesrečo preden se je zgodila.« Pri tem Jyotish ne ponuja le znanja o tem KAJ in KDAJ se bo zgodilo, temveč tudi načine in ukrepe za zmanjševanje »slabih« tendenc ter za izboljšanje dobrih. Neki modrec je nekoč dejal: »Jyotish in njegove preventivne tehnike pomagajo, da ugriz tigra spremenimo v pik komarja.«

Vedska (indijska) astrologija daje vpogled o naših ljubeznih in težavah ter žal tudi o boleznih, izgubah in vseh tistih resnicah, ki so bile vedno tukaj, a smo jih le slutili.

Starodavna astrologija vedskih rišijev vam pomaga, da:

  • Si osvetlite življenjsko pot!
  • Postanete poznavalec življenja!
  • Zberete, kar želite zase!

V prvem delu predavanja:

Bo Zarja za nas na preprost in jasen način predstavila določene mejnike in časovne odseke za leto 2023. Ter:

  • Kakšen vpliv bo imel na nas Saturn,
  • priporočila za harmonizacijo individuma s Saturnovo energijo,
  • podporna in manjpodporna obdobja za posamezne aktivnosti v tem letu.

To nam bo pomagalo, da bomo lažje razumeli svet okoli nas in nas same.

V drugem delu predavanja:

Bo čas za vaša vprašanja na katera bo Zarja z veseljem odgovorila.

 

Zarja Fišter

Že od nekdaj so jo zanimale znanost in vede, katere so bistrile njen um. Mistično in okultno ji je “dišalo”, toda bolj je zaupala stvarem, katere je lahko otipala, videla ali kakorkoli drugače matematično dokazala. Zahodna astrologija jo ni nikoli zanimala. Kot najstnica je rada prebirala horoskop, toda vedno ji nekaj “ni šlo skupaj”. In tako je januarja 2005 ”po naključju”, naletela na indijsko astrologijo – Jyotish.
Srečala se je z dejstvom, kako neverjetno dodelan je Vedski sistem astrologije ter prepoznala resnico, da vse “naše” astrologije, sicer tudi držijo, toda mogoče le nekoliko bolj površinsko.

Jyotish se dotakne globlje narave človeka, dotakne se Človekovega bistva – če seveda to dovoli. Vse je tako kot mora biti in dobiš občutek, da kljub temu, da ni videti, VESOLJE BIJE in BIVA v NESKONČNEM REDU. TAKO POPOLNO JE. Neverjetni zapisi zvezd, ki razkrivajo človeško telo, osebnost, njegovo dušo ter dogajanje v povezavi z vsemi tremi (telo, osebnost in duh), so še bolj očarljivi kot sam pogled na prekrasno zvezdno nebo, v najbolj jasni noči. Neskončno število zvezd – zdi se, da razmetano “čepijo” na zvezdnem oboku, toda stojijo točno tam, kjer morajo stati. Vse je na svojem mestu.
Več o Zarji in njenem delu na povezavi: https://www.astrojyotish.eu/zarja

Prispevek 15 eur, plačilo preko Trr Center Diha (vsi, ki imate plačamo vadnino za Fb skupino je dogodek vštet v ceno, torej brezplačen in ni potrebna prijava).
Predavanje bo potekalo preko Zooma. Začetek ob 18.00 uri. Trajanje cca. 90 min.
Prijave obvezne do petka 20. 01. preko spodnjega prijavnega obrazca. Po prejetju plačila vam najkasneje 1 dan pred dogodkom pošljemo Zoom link.

Vedno dobrodošli in vse dobro še naprej.

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU: Jyotish usmeritev za leto 2023

PRIJAVI SE IN REZERVIRAJ SVOJE MESTO