IZBERI TEBI PRIMERNO PRAKSO JOGE

dih
Joga je celostni pogled na življenje, ki stremi k uravnoteženemu in zdravemu življenju.

c-vadba2CELOSTNA JOGA

Je celostna vadba, kar pomeni, da te spodbuja k samoraziskovanju fizičnega telesa, kot tudi čustvenega in psihičnega. Prvi korak je upočasnitev, ki odpira vrata v globje zaznavanje sebe. Preko giba in diha te učim bolje razumeti sebe, videti lastne pomankljivosti, katere ti postanejo prijeten izziv, k poti do spremembe. 
Je dolgotrajen proces, ki ob redni vadbi prinaša pozitivne učinke tvojemu fizičnemu, čustvenemu in umskemu telesu.

VEČ O PROGRAMU


c-vadba2REGENERATIVNA JOGA

Regenerativna joga je tvoje naravno zdravilo proti stresu in kroničnim mišičnim napetostim.Vsebuje podprte položaje (uporabljajo se različni vadbeni pripomočki), v katerih se zadržiš dlje časa, kar ti omogoča globoko sprostitev.

VEČ O PROGRAMU


c-vadba2JOGA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Če imaš kakršne koli bolečine, ki izhajajo iz hrbtenice, nepravilno držo ali pa samo želiš ohranjati zdravo hrbtenico je ta vrsta joge primerna zate.

VEČ O PROGRAMU


c-vadba2JOGA DIHA IN ZVOKA

Čas, ko se upočasniš, zaznaš, čutiš in opazuješ. Opazuješ vsak vdih in izdih, ki te usmerja k tvoji resnični naravi in to je sproščeno, umirjeno stanje telesa in uma.

VEČ O PROGRAMU


PROGRAMI ZA PODJETJA IN SKUPINE

Storilnost in kvaliteta dela sta zelo odvisni od splošnega počutja, zdravja in zadovoljstva zaposlenih. Že samo z izvajanjem preprostih položajev joge, tehnik dihanja in sproščanja lažje obvladaš stres na delovnem mestu, preprečiš izčrpanost in izgorelost, lajšaš fizične težave zaradi sedenja​/prisilnih položajev​ in večaš splošno kakovost​ ​tvojega življenja. Podjetje so ZAPOSLENI. In vodilni, ki se tega zavedate, ustvarjate dolgoročno, zdravo ter uspešno podjetje. V DIH centru prisotnosti smo za vas in vaše zaposlene pripravili različne programe.

VEČ O PROGRAMU

PRIJAVI SE NA E-novice IN PREJMI BREZPLAČNO ANTISTRES VADBO

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE