IZBERI TEBI PRIMERNO PRAKSO JOGE

dih
Joga je celostni pogled na življenje, ki stremi k uravnoteženemu in zdravemu življenju.

CELOSTNA JOGA

Je celostna vadba, kar pomeni, da te spodbuja k samoraziskovanju fizičnega telesa, kot tudi čustvenega in psihičnega. Prvi korak je upočasnitev, ki odpira vrata v globje zaznavanje sebe. Preko giba in diha te učim bolje razumeti sebe, videti lastne pomankljivosti, katere ti postanejo prijeten izziv, k poti do spremembe. 
Je dolgotrajen proces, ki ob redni vadbi prinaša pozitivne učinke tvojemu fizičnemu, čustvenemu in umskemu telesu.

VEČ O PROGRAMU


DINAMIČNA JOGA

Je dinamična različica joge, ki se osredotoča na povezovanje asan in fluidnost giba. Poudarek je na zavedanju telesa, gibljivosti in vzdržljivosti telesa. Temelji na optimalnem izvajanju jogijskih položajev v povezavi z dihom. Priporočeno je predhodno znanje joge.

Je najbolj aktivna praksa v našem centru a kot vse ostale prakse je tudi pri tej poudarek na zavestni, varni uporabi telesa.

VEČ O PROGRAMU


REGENERATIVNA JOGA DIHA

Vsebuje preproste jogijske položaje (uporabljajo se različni vadbeni pripomočki), v katerih se zadržimo dlje časa, kar nam v kombinaciji z optimalnim zavestnim dihom, omogoča globoko sprostitev in umiritev. Poleg jogijskih položajev je velik poudarek na somatkish vajah. Somatika je zelo uspešen, varen, nežen način zavestno – čutno – gibalne vadbe, ki nas nauči odpraviti vzroke večine kroničnih napetosti, bolečin v mišicah.

VEČ O PROGRAMU


REGENERATIVNA JOGA Z ZVOKOM

Pri regenerativni jogi je poudarek na počasnem, mehkem delovanju. Vsebuje preproste statične jogijske položaje (uporabljajo se različni vadbeni pripomočki kot je bolster, dekice, kocke, trakovi, stol), kar nam v kombinaciji z optimalnim zavestnim dihom ter zvokom omogoča globoko sprostitev in umiritev.

V regenerativnih položajih se zadržimo povprečno 10 min in dovolimo, da zdravilni zvoki, ki prihaja iz inštrumentov kot so tibetanske skledice, različni zvončki, še dodatno sprostijo vse morebitne napetosti, ki so se nabrale v našem umu, mišicah, celotnemu telesu. V telesu se sproži proces samozdravljenja.

VEČ O PROGRAMU

joga za zdravo hrbtenico

JOGA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Če imaš kakršne koli bolečine, ki izhajajo iz hrbtenice, nepravilno držo ali pa samo želiš ohranjati zdravo hrbtenico je ta vrsta joge primerna zate.

VEČ O PROGRAMU


PROGRAMI ZA PODJETJA IN SKUPINE

Storilnost in kvaliteta dela sta zelo odvisni od splošnega počutja, zdravja in zadovoljstva zaposlenih. Že samo z izvajanjem preprostih položajev joge, tehnik dihanja in sproščanja lažje obvladaš stres na delovnem mestu, preprečiš izčrpanost in izgorelost, lajšaš fizične težave zaradi sedenja​/prisilnih položajev​ in večaš splošno kakovost​ ​tvojega življenja. Podjetje so ZAPOSLENI. In vodilni, ki se tega zavedate, ustvarjate dolgoročno, zdravo ter uspešno podjetje. V DIH centru prisotnosti smo za vas in vaše zaposlene pripravili različne programe.

VEČ O PROGRAMU

PRIJAVI SE NA E-novice IN PREJMI BREZPLAČNO ANTISTRES VADBO

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE