IZBERI TEBI PRIMERNO PRAKSO JOGE

dih
Joga je celostni pogled na življenje, ki stremi k uravnoteženemu in zdravemu življenju.

CELOSTNA JOGA

Je celostna vadba, kar pomeni, da te spodbuja k samoraziskovanju fizičnega telesa, kot tudi čustvenega in psihičnega. Prvi korak je upočasnitev, ki odpira vrata v globje zaznavanje sebe. Preko giba in diha te učim bolje razumeti sebe, videti lastne pomankljivosti, katere ti postanejo prijeten izziv, k poti do spremembe. 
Je dolgotrajen proces, ki ob redni vadbi prinaša pozitivne učinke tvojemu fizičnemu, čustvenemu in umskemu telesu.

VEČ O PROGRAMU


VINIJOGA ABECEDA

Viniyoga abeceda je postopni prenos celovitega avtentičnega učenja joge sodobnemu človeku v sodobnem času. Vinijoga vedoželjno raziskuje in prakso prilagaja trenutnemu stanju, osebnemu potencialu, potrebam in interesom posameznika. Praksa vključuje telesne položaje, dihalne tehnike, regenarativne tehnike, čuječ življenjski slog. Orodja joge za individualno prilagoditev procesa samoodkrivanja in osebne preobrazbe.

VEČ O PROGRAMU


REGENERATIVNA JOGA DIHA

Čeprav na prvi pogled fizično ne počneš veliko, se v tvojem telesu in umu veliko dogaja. Od sproščanja mišic in različnih napetosti povezanih z negativnim stresom, prepoznavanja negativnih telesnih in mentalnih vzorcev do sproščanja emocionalnih napetosti. V položajih se zadržiš dlje časa kot v običajni hatha joga praksi, pri čemer dosežeš globlji razteg in globje pozitivno vplivaš na mišice, sklepe, celotno telo ter um.

VEČ O PROGRAMU


JOGA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Če imaš kakršne koli bolečine, ki izhajajo iz hrbtenice, nepravilno držo ali pa samo želiš ohranjati zdravo hrbtenico je ta vrsta joge primerna zate.

VEČ O PROGRAMU


PROGRAMI ZA PODJETJA IN SKUPINE

Storilnost in kvaliteta dela sta zelo odvisni od splošnega počutja, zdravja in zadovoljstva zaposlenih. Že samo z izvajanjem preprostih položajev joge, tehnik dihanja in sproščanja lažje obvladaš stres na delovnem mestu, preprečiš izčrpanost in izgorelost, lajšaš fizične težave zaradi sedenja​/prisilnih položajev​ in večaš splošno kakovost​ ​tvojega življenja. Podjetje so ZAPOSLENI. In vodilni, ki se tega zavedate, ustvarjate dolgoročno, zdravo ter uspešno podjetje. V DIH centru prisotnosti smo za vas in vaše zaposlene pripravili različne programe.

VEČ O PROGRAMU

PRIJAVI SE NA E-novice IN PREJMI BREZPLAČNO ANTISTRES VADBO

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE