V času počitnic vam podarjamo prijetno preživeto popoldne z družino in jogo. Sobota 31.10. od 17.15 dalje. Vabljeni vsi družinski člani.

Joga povezuje –
Brezplačni spletni dogodek za celo družino

V času počitnic, ko imamo več časa za druženje s svojimi najbližnjimi, smo za vsa pripravili zabavno popoldne skupaj z jogo. Ste se že poizkusili povezati s svojimi otroci preko joge? Kaj pa partnerja med seboj? Dobrodošli, da poizkusite in si naredite prijetno sobotno popoldne.

Prvi del druženja začenjamo ob 17.15 in bo trajal cca. 35 min, bo namenjen otrokom starim med 3 in 8 let. Joga bo podana na preprost, igriv in slikovit način. Otroci jo enostavno obožujejo.

Joga pri otrocih pomaga:

  • krepiti občutenje lastnega telesa,
  • vpliva na izboljšanje motorike, gibčnosti,
  • krepi celo telo,
  • izboljšuje držo,
  • krepi pozornost in koncentracijo,
  • poveča samozavedanje,
  • otrokom pomaga pri umiritvi.

Jogo za otroke bo vodila Tatjana Baligač:
Tatjana Baligač, učiteljica joge in meditacije ter mama 5 letnega sina Aleksandra. Končala je izobraževanje za učitelje joge, prav tako se je izobraževala iz joge za otroke, ter skozi leta izkušenj poučevanja otrok in odraslih razvila svojstven način izvajanja joge za otroke. Po izobrazbi uni.dipl. etnologinja in kulturna antropologinja. Z jogo se je srečala l. 2005, od takrat naprej redno obiskuje tečaje, izobraževanja. Vodi tudi tečaje joge za nosečnice in mamice z dojenčki. Sodelujem z vrtci, šolami, na poletnih taborih, dogodkih… Po Sloveniji izvaja izobraževanja za učitelje Joge za otroke. Več o njenem delu na https://www.tatjanabaligac.si/, fb stran https://www.facebook.com/JogaZaZavedanje

Drugi del, jogo v parih, začenjamo ob 18 uri in bo namenjen vam staršem oziroma vama. Vabljeni pari vseh starosti, z ali brez otrok. Preizkusila se bosta v potrpežljivosti, igrivosti, medsebojnem sodelovanju.

Joga v parih je namenjena zlasti partnerjem, ki skupaj stopate skozi življenje, lahko pa tudi dobrim prijateljem, vašim otrokom, s katerimi želite poglobiti svoj medsebojni odnos oziroma skupaj razgibati telo. Skozi dotik začenjamo na drugačen način čutiti partnerja. Tovrstna joga gradi in balansira medsebojen odnos, gradi zaupanje, intimnost.

Joga položaji so zasnovani tako, da oba partnerja vadita jogo-asane in poleg vseh koristi, ki jih joga prinaša, podpirata drug drugega in tako lažje izvajata položaje – asane.

Položaji bodo preprosti in enostavni, primerni za vsakogar.
Namen joge v paru je povezovanje in malo drugačna izkušnja vsakdanjika. Po uri joge v paru bo vaše telo bolj gibljivo, prožno ter stabilno. Izboljšali boste kapaciteto svojega diha in umirili um.

Jogo v paru bo vodila Maja Kenda:  učiteljica hatha joge, somatike in integralnega dihanja. Je ustanoviteljica Centra Diha. Več o njenem delu na https://centerdih.si/o-nas/, fb stran https://www.facebook.com/centerdiha

Vabljeni, da preživite večer z družino in z jogo.

 

Kje: Spremljajte nas na osebnem fb profilu Maja Kenda.
Kdaj: Sobota – 31.10 ob 17.15 joga za otroke ter 18.00 joga za pare (vmes med prvim in drugim delom bo za cca. 10 min prenos prekinjen).
Dogodek je brezplačen.
Obvezne prijave na centerdih@gmail.com. Dan pred dogodkom vam pošljemo podrobne informacije (natančno preberite prejeti mail).

V teh negotovih časih želimo s tem dogodkom v vaše domove pripeljati dobro voljo, srečo in povezanost.

 

Vse dobro še naprej in dobrodošli.
Center Diha

PRIDRUŽI SE NAM NA DOGODKU ZA CELO DRUŽINO – JOGA POVEZUJE

Error: Contact form not found.