V toplejših mesecih bo vadba joge potekala v naravi, na čudoviti lokaciji v Strunjanu.
Začnemo v soboto 8. maja

Vsako soboto se bomo prikloniji jutru. Preko zavestnega, čuječega giba in diha poskrbeli za boljše počutje psiho fizičnega telesa.

Kaj Celostna Joga obsega, kaj se boš učil/a:
  • izvajanje asan (telesnih položajev) za razvijanje tvojih dveh kvalitet: moč in stabilnost na eni strani, lahkotnost in sproščenost na drugi. Obe kvaliteti sta nujni za ravnovesje tvojega telesa. Pomembno vlogo ima tudi prostor med eno in drugo asano. Kot trenutek med vdihom in izdihom. Čas, ko budno opazuješ telo v mirovanju.
  • različne dihalne tehnike, pranajama za energijsko pretočnost v telesu,
  • tehnike sproščanja,
  • tehnike za osredotočanje uma,
  • vaje za razvijanje prijaznejšega (etičnega) odnosa do sebe in drugih.

 

PRIJAVI SE NA JOGO V NARAVI

PRIJAVI SE

Katere dobrobiti bo Celostna Joga prinesla v tvoje življenje?
  • Na telesni ravni bodo jogijski položaji z redno prakso vplivali na boljšo telesno držo, razvili gibljivost, splošno mišično moč, koordinacijo in ravnotežje.
  • Na energijski ravni boš preko dihalnih tehnik usmerjal/a in nadzoroval/a svojo energijo.
  • Na mentalni ravni s pomočjo čuječnosti boš ponovno vzpostavil/a notranji mir in zadovoljstvo, poglobil/a zaznave, izostril/a jasnost in osredotočenost uma, razvil/a intuicijo.

Primerna je za začetnike in tudi tiste, ki imate z jogo že izkušnje.
Ne glede na to ali je tvoj cilj oblikovanje telesa, sprostitev in zmanjšanje ravni stresa ali osebnostna rast.

Celostno jogo bo vodila Maja Kenda.

Priložnost in možnost imaš vikend začeti s prijetno vadbo joge v čudovitev Strunjanu, le 5 min od poznane energetske točke s prekrasnim  razgledom.

 

Od 8.maja do konca julija vsako soboto ob 8.30 (v mesecu juliju ob 7.30). Od junija do konca julija pa tudi ob četrtkih ob 19.00 uri.
Prijave preko spletnega obrazca najkasneje do večera pred vadbo. Ob prijavi prejmete informacijo o točni lokaciji. Mesta so omejena, zato si čimprej rezerviraj svojega. Prispevek za 90 min vadbo joge 12 eur. Možen tudi nakup mesečne karte v znesku 40 eur.
Dostopna lokacija, parkirno mesto zagotovljeno in brezplačno. S seboj imej joga blazino, veliko brisačo in steklenico vode.

Vedno dobrodošli.
Se nas veselim.

 

PRIJAVI SE NA JOGO V NARAVI

PRIJAVI SE