100,00 

Obdana z naravo boš prek čuječe prakse celostne in regenerativne joge, somatskih vaj, meditacije in drugih sprostilno-gibalnih in dihalnik tehnik ter negovanja z dotikom poskrbela za sproščeno in umirjeno stanje psiho-fizičnega telesa.
Pridi napolniti svojo baterijo.

Kategorija:

Opis

✓ Nastanitev: 2 noči v eno- ali dvo- posteljnih sobah.

✓ Intima prostora: manjša skupina do 16 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsakemu.

✓ Polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijansko – vegansko prehrano. Med obroki bo na voljo osvežilna pijača.

✓ 2x dopoldanska vadba joge v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami primerna tudi za začetnike.

✓ 2x popoldanski delavnici za globlji stik in zaupanje. Dana ti bo priložnost, da se ponovno zaslišiš, začutiš in ljubeče povežeš s seboj.

✓ 1x večerna vodena meditacija v gibanju in mirovanju, ki te bo pripravila na miren, sproščujoč in regenerativni spanec.

✓ 1x večerni ritual Beli obred, kjer se boš še globlje potopila vase in si podarila obilje čutnih dotikov, gibov in dihov. Obred katerega je težko opisati a vredno doživeti. Trenutki, ki bodo še dolgo odzvanjali v tebi.

✓ V času celotnega oddiha neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu s pogledom na naravo ter obisk fitnesa. V ceno je vštet koplani plašč in copati.

✓ 10% popust na masaže in wellness storitve.

✓ 1x neomejen vstop v svet savn.

✓ Popolni zasluženi relax s pogledom na naravo.

✓ Čas zase

✓ Podaljšan vikend, ki bo ponovno nahranil tvoje telo, te sprostil in napolnil, kar boš čutila še dolgo.