75,00 

Skozi življenje je tvoje telo zaradi stresa, poškodb, ponavljajočih se gibov in vzorcev ustvarilo kronične napetosti v telesu in umu. Dovoli, da ti pomagam narediti spremembo. Naučil/a se boš vaj in tehnik, ki bodo sprostile tvoje psiho-fizičnega napetosti, da boš zaživel/a bolj lahkotno, vitalno, ljubeče do sebe.

Kategorija:

Opis

– Nastanitev: 2 noči v dvo- posteljnih sobah.

– Intima prostora: manjša skupina do 16 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsakemu.

– Polni penzion: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijansko – vegansko prehrano. Med obroki bo na voljo osvežilna pijača.

– 2x dopoldanska vadba joge v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami primerna tudi za začetnike.

– 2x popoldanski delavnici v paru za globlji stik in zaupanje. Dana vama bo priložnost, da se ponovno zaslišita, začutia, ljubeče povežeta.

– 1x večerna vodena meditacija v gibanju in mirovanju, ki vaju bo pripravila na miren, sproščujoč in regenerativni spanec.

– 1x večerni čutni obred, kjer se bosta še globlje potopila vase, drug v drugega in si podarila obilje čutnih dotikov, pogledov in dihov. Obred katerega je težko opisati a vredno doživeti. Trenutki, ki bodo še dolgo odzvanjali v vaju.

– V času celotnega oddiha neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu s pogledom na naravo ter obisk fitnesa. V ceno je vštet koplani plašč in copati.

– 1x neomejen vstop v svet savn.

– Popolni zasluženi relax s pogledom na naravo.

– Čas zase in za vaju.

– Podaljšan vikend, ki vaju bo ponovno ljubeče povezal, nahranil, sprostil in napolnil, kar bosta čutila še dolgo.