Vabljeni na poglobljeno predavanje na temo ASTROLOGIJE in še mnogo več v sredo 08.03. od 18:00 do 21:00 ure.

 Energijska ASTROLOGIJA in psihologija ter inteligenci naših celic

Na dan 8. marca, ko praznujemo ženske energije, ki jih v Astrologiji zrcalita mladostna Venera in zrelejša Luna, se bomo pogovarjali o eni najstarejših »duhovnih znanosti« Astrologiji, ki nam po principu sinhronicitete »Kakor zgoraj, tako spodaj, kakor znotraj nas, tako okoli nas« in s pomočjo čudovitega jezika Univerzuma daje kompleksen pogled v naša življenja. Astrologija bere naš energijski zapis, spomine naših celic, ki jih skozi individualne zgodbe življenja živimo vsak trenutek.

Če si želiš tega znanja, pridi na uvodno BREZPLAČNO predstavitveno predavanje o:

1. Astrologiji kot duhovni znanosti, ki nam:
– omogoča iskren in globok vpogled v nas same
– pomaga razumeti naše vzorce in karmične zanke
– pomaga spoznati naše potenciale in talente ter odpira možnost živeti sebe v harmoniji in radosti, ko se na mentalnem, čustvenem in telesnem nivoju uglasimo sami s seboj.
2. Delavnicah samospoznavanja in rasti s pomočjo Astrologije:
– ki potekajo v manjših skupinah v skupini
– začutimo povezanost in obenem individualnost vsakega od nas
– rezultat delavnic je notranja moč, znanje, zavedanje in vera vase, da lahko zaživimo najlepšo različico sebe ter uresničimo želje naše duše
3. Šoli Astrologije: s celotnim 3- letnim učnim programom ali posameznimi tečaji prva skupina začenja že v aprilu z Osnovami Astrologije.

Če pa si želiš odgovore na globja vprašanja, ki se rojevajo v tem posebnem času in bodo zagotovo zadovoljili tvoj logični um kot tudi notranje vedenje – intuicijo, pa ostani z nami na predavanju:

ENERGIJSKA ASTROLOGIJA IN PSIHOLOGIJA TER INTELIGENCA NAŠIH CELIC
Tu bomo povezali Mikro (celice) in Makro kozmos (Univerzum) in dobili odgovore:
– V čem je moč in namen Astrologije ter kakšna je njena povezava z Inteligenco naših celic
– Zakaj Energijska Astrologija in Energijska Psihologija
– Zakaj je znanje Astrologije neprecenljivo na poti do notranje harmonije, ko končno lahko damo sebi tisto, kar potrebuje naša duša, duh in telo?

Tvoja investicija za to predavanje je : 15 eur

Če si želiš to znanje konkretno uporabiti v svojem življenju, za dosego želenih premikov znotraj sebe, da se boš prebujal(a) z veseljem, živel(a) sproščeno in počel(a) stvari, pri katerih ti duša poje in pleše telo. Potem ostani z nami od začetka do konca in še naprej.

Kje: DIH center prisotnosti, Obrtna ulica 13f, Izola
Prijave obvezne na: centerdih@gmail.com ali na info@as-jas.si
Ob prijavi dobiš podatke za nakazilo, če seveda ostaneš na celotnem dogodku.

DARILO ZA VAS
Bon v znesku 20 eur bomo podarili mogoče ravno tebi, če ostaneš z nami do konca dogodka in ob predhodni prijavi poravnaš znesek za predavanje.
Bon lahko uporabiš pri naslednji delavnici ali predavanju na temo Astrologije ali pa ga izkoristiš pri osebnem svetovanju pri Jasmini Krt.

Predavateljica:
Z nami bo Jasmina Krt, univ. dipl. ekonomistka, astrologinja, svetovalka, raziskovalka življenja in psihologije posameznika, ki povezuje odkritja znanosti, Astrologijo kot duhovno znanost in starodavne modrosti, kar nam daje najboljšo kombinacijo znanj za trajne premike naprej in navzgor, ki si jih tako želimo. Študij Astrologije, Astromedicine, Energijske Astrologije in Psihologije ter njene vsakodnevne izkušnje pri delu z ljudmi, so ji dali veliko neprecenljivega znanja in zavedanja, da je za naše notranje energijsko ravnovesje potrebno uravnotežiti tako mentalni in čustveni nivo, zadovoljiti zavedni um in notranje vedenje – intuicijo ter poslušati svoje telo. Kot vodja Asijas Centra Energijske Psihologije in Astrologije je zato še posebej ponosna na njen Program Chopin – Najlepša melodija mojih misli, čustev in telesa (My Energy Chakra Balance System and Harmony od My Feelings, Mind and Body), v katerem lahko združuje svoja znanja in izkušnje.
Že od samega začetka oddaje Klepet ob kavi jo lahko spremljate v sproščenih pogovorih o Astrologiji in še marsičem, piše za tiskane in internetne časopise, je gostja na drugih TV, predava na večjih dogodkih, podjetjem in zaključenim skupinam, napisala pa je tudi že nekaj astroloških raziskav in drugega gradiva.