Tokrat se selimo v naravo. Druženje s kvalitetnimi vsebinami. Predavanje, joga, meditacija, petje manter in čas za sprostitev.

Dobrodošli na celodnevno druženje s predavanjem, vadbo joge, s časom za sprostitev ob morju, meditacijo in petju meditacijske glasbe starodavnih manter ob spremljavi kitare. Tokrat bo dogodek potekal v naravi, ob morju.

Dopoldanski del:
✨Dan bomo začeli ob 8.30 s predavanjem, katerega bo vodil Andrej Pešec univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose ter osebni razvoj. Tema predavanja bo: intuicija in odnosi. Predavanje bo trajalo do 10 ure.
✨10.45 vadba Celostne joge s poudarkom na zdravi in vitalni hrbtenici ter dihalnih tehnikah. 2 urno vadbo joge bo vodila Maja Kenda, učiteljica Hatha joge in integralnega dihanja.
Ob 13.00 uri zaključek dopoldanskega prijetnega in koristnega druženja.

✨Od 13.00 do 17.00 ure čas za kosilo (v lastni režiji), sproščanje ob morju in kopanje v njemu. Od kraja dogodka je oddaljeno le nekaj minut hoje.

Popoldanski del:
✨17.00 joga za sproščanje in vodena meditacija. Vodila bo Maja Kenda.
✨18.30 petje meditacijske glasbe starodavnih manter ob spremljavi kitare. Povezuje Andrej Pešec, ki je poleg zgoraj opisanega tudi ljubitelj svete glasbe, katero bo na ta večer delil z nami in vsi prisotni se mu bomo pridružili.
Če igrate na kakšen instrument (flavta, saksofon, mali bobni, kitara, ropotuljice…), ga prinesite s seboj.

Večer bomo zaključili ob 21.00 uri.

Skupaj bomo soustvarili prijeten družabno, gibalno, glasbeni dan kvalitetnih vsebin, ki nas bodo sprostile, umirile, napolnila naša srca.

Če prinesete kaj sladkega ali sadnega za ponudit, bomo le to z veseljem podelili vsem, ki pridete.

Lahko se pridružite vsem vsebinam ali izberete posamezno. Ob prijavi to pripišite.

Kdaj: Nedelja 14.06. ob 08.30 uri
Kje: Forma Viva Lucija.
Dogodek organizira Center Diha. Obvezne prijave zaradi omejenega števila mest na: centerdih@gmail.com. Ob prijavi prejmete vse dodatne informacije. V primeru dežja bo dogodek v omejenem številu oseb potekal v Centru Diha. Prvi prijavljeni imate prednost.

Vstop prost (donacije)

Z Andrejem se veseliva skupnega prijetnega druženja.
Vse dobro do takrat.

Andrej Pešec https://www.znanjezazivljenje.si/