Več kot samo online Joga –
meditacija, predavanja, spodbudne besede za vsakdan

V Centru Diha se zavedamo izzivov, ki jih v zadnjem obdobju prinaša življenje. Veliko je novosti in sprememb na katere se je potrebno prilagoditi. Zato je toliko bolj pomembno, da v teh težkih časih poskrbimo za pozitivno naravnanost, dobro psiho-fizično zdravje.

Zaradi vladnih ukrepov je bilo potrebno dodobra reorganizirati delovanje centra in nastala je Fb Online Skupnost Centra Diha pod imenom Dih online joga, meditacija in predavanja

Ker je veliko lažje shajati, ko smo povezani in drug drugemu v oporo, spodbudo smo se odločili, da bomo 100% tukaj za vas. Nastala je fb skupnost Center Diha, kjer boste lahko vsak trenutek dneva našli nekaj zase. Naredili krajšo ali daljšo vadbo joge, prisluhnili meditaciji, naredili dihalno vajo, si ogledali dokumentarec, predavanje, prebrali spodbudne besede. Celosten pristop za večji notranji mir, srečo in zadovoljstvo.

Za vas bom dnevno pripravljala uporabne in strokovne vsebine za obvladovanje stresnih situacij, za boljšo gibljivost in stabilnost telesa.

Fb skupina Dih online joga je za tiste, ki si želite:
 • Redno izvajati vadbo joge za večjo gibljivost, lahkotnost ter moč in stabilnost telesa.
 • Izvajati jogo zavestno, prilagojeno, varno.
 • Izboljšati kvaliteto diha in odpraviti bolečine v telesu.
 • Meditirati in tako ohranjati stabilen in umirjen um.
 • Se lažje soočati s stresnimi situacijami.
 • Celostno poskrbeti zase, za boljše psiho -fizično zdravje.
 • Prisluhniti vsebinam, predavanjem ki so povezane z jogo, zdravim in uravnoteženim načinom življenja.

PRIDRUŽI SE ONLINE JOGI

PRIJAVI SE

Kaj Fb skupina Dih Online joga ponuja:
 • 6x tedensko 50 min dopoldanske in popoldanske vadbe joge, ki bodo potekale v živo – fb live.
 • 3 učiteljice Mateja, Maja, Barbara in 4 različne vrste joge: Celostna joga, dinamična joga, joga za zdravo hrbtenico, regenerativna joga diha.
 • Vsakodnevna 15 min jutranja vadba joge za boljši dan (brezplačna za vse, tudi tiste, ki se ne odločite na mesečno vadnino). Vsako jutro fb live ob 7.00, kjer bomo skupaj na zdrav in pozitiven način začeli dan preko giba in diha.
 • 1x tedensko večerna meditacija za kvalitetnejši in mirnejši spanec, ki je potreben, da se naše telo vsak dan regenerira.
 • 1x tedensko objavljanje vsebin: predavanja, filmi, intervjuji, knjige, glasba.

Vsebine vam bodo dostopne dokler boste imeli zakupljeno vadnino in si jih lahko pogledate kadarkoli za nazaj in kolikokrat želite. Sami ali skupaj s svojimi najbližnjimi. Vse vsebine za cenovno ugodno 40 eur na mesec.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako se pridružim online jogi?
Izpolnite obrazec, kjer vpišete svoje podatke. Prejeli boste predračun in povabilo v zaprto Facebook skupino. Po prejetem plačilu predračuna vas sprejmemo v skupino ali pišete na centerdih@gmail.com kjer sledi isti postopek.

Se lahko pridružim online jogi kadarkoli?
Lahko se ji pridružite kadarkoli v mesecu. Če se bodo vladni ukrepi sprosti prej kot kot v enem mesecu zakupa vadnine imate dostop do vseh vsebin do poteka vaše vadnine.

Kdaj poteka online joga v živo – fb live?
Ponedeljek od 9.00 ter od 19.00 celostna joga, sreda ob 9.00 celostna joga in ob 18.00 joga za zdravo hrbtenico, četrtek ob 19.00 celostna joga, petek ob 17.45 dinamična joga in za zaključek tedna 19.30 regenerativna joga diha.

Kaj in kdaj se bo še dogajalo v fb skupini Dih online joga?
Vsakodnevne jutranje 15 min vadbe joge ob 7.00 za kvalitetnejši dan ter v torek ob 21.00 večerna meditacija za boljši spanec ter isti dan objava vsebin kot so: film, predavanje, intervju.

Ali se je potrebno na brezplačno 15 min jutranjo jogo prijaviti?
Brezplačna jutranja 15 min joga je namenjena vsem vam ne glede na prijavo na mesečno vadnino. Dobrodošli vsako jutro ob 7 uri na mojem osebnem profilu Maja Kenda.

Če nimam Fb profila ali si lahko kje drugje ogledam vsebine?
Žal ne. Trenutno poteka vadba joge izključno preko zaprte fb skupine ter jutranja 15 min joga za boljši dan tudi (istočasno) na osebnem profilu Maja Kenda.

Ali je vadba joge zahtevna, komu je namenjena?
Vse štiri vrste joge, ki so na urniku, so namenjene vsem, ki vam je blizu varen, zavesten način dela s telesom. Primerna je za začetnike in napredne. Več o posamični vadbi joge na naši spletni strani www.centerdi.si.

Ali pri vadbi joge uporabljamo pripomočke? Ali jih moram kupiti?
Naučili vas bomo, kako si narediti s svojimi domačimi predmeti vadbene pripomočke. V fb skupini je na voljo video posnetek s prikazom le tega. Pri vadbi bomo uporabljali kocke, trakove, bolster, stol. Če razmišljate o redni praksi joge pa vam priporočamo nakup pripomočkov. Lahko nas kontaktirate za nasvet.

Mnenja naših strank

DIH in z njim draga Maja mi pomagata na moji poti spreminjanja, rasti in sproščanja življenja. Vaje in nasveti glede prehrane ter še marsičesa so mi pomagali izboljšati počutje v svojem telesu. Izgubila sem želene kilograme, počutim se vitalneje, hkrati je telo manj zategnjeno in ob redni vadbi se počutim naravnost odlično, bolečine v zategnjenih mišicah popolnoma izginejo. Ob tem je zelo pomembno tudi samozavedanje vsakega posameznega trenutka v dnevu (kolikor mi pač uspe) pa tudi načina življenja na splošno. S samozavedanjem in samoopazovanjem sem se naučila drobne popravke narediti že kar sproti, zato se tudi manj nabere čez dan, kar potem z večerno vadbo odpravljam. Veliko nasvetov je pripomoglo tudi k izboljšanju psihičnega počutja, Saj sem zadovoljna nad lastnim uspehom in napredkom ter se veselim vseh nadaljnjih korakov na tej zame izjemno pomembni poti. Hkrati vem, da na tej poti nisem sama. Hvala, Maja in Centru Diha, za usmerjanje, podporo in spremljanje.
Velentina P.

Odloči se, ker si z jogo spremeniš življenje. Občutek po jogi je fantastičen celo telo ti diha, utripa v čudoviti energiji in seveda občutno se izboljša zdravje. Vse vaje so mi všeč zato, ker nas lepo in kvalitetno usmerjaš in to je tisto pa še ti kot oseba močno pripomoreš k dobri energiji in pripadnosti. Ob redni vadbi joge opažam večjo gibljivost telesa,umirjenost,več energije,zbranost,dobro počutje,boljša drža telesa. Zelo priporočam.
Antonija T.

Za konec pa naj vas spodbudimo k rednemu raznolikemu in varnemu gibanju, dihalnim vajam, uravnovešeni prehrani, k obisku narave, kvalitetni družbi in umirjenosti. Tisti, ki bo v teh kriznih časih poskrbel zase bo lažje, manj stresno živel. Center Diha vam bo stal ob strani, pomagal razpihati negativne misli, preusmerjati pozornost vase, na nove možnosti.

Skupaj zmoremo več, smo močnejši in bolj stabilni.

Urnik online joge Center Diha

PRIDRUŽI SE ONLINE JOGI

PRIJAVI SE