DIH ODDIH V TUJINI

dih

Potovanja so priložnost, da se odmakneš od svojega vsakodnevnega ritma življenja, od rutin in navad. Čas, ko lahko pogledaš nase in vase iz drugega zornega kota in takrat postane marsikatera nerešljiva situacija rešljiva, nezmožnost pa postane možnost. Imaš čas globje spoznati sebe in ta nova spoznanja vneseš v tvoj vsakdan. Šele takrat, ko narediš ta korak se misel spremeni v dejanje in nastane sprememba, nova navada.
Potovanja in njihova raznolikost krajev, narodov, navad ti bo razširila razumevanje in zavedanje odnosa do sebe, drugih, življenja. Namen naših DIH ODDIHOV je da spoznaš in zaživiš najboljšo verzijo sebe.

Dragoceni čas, kjer se boš poglobil/a v prakso joge, meditacije, raziskovanje diha in giba, ustvarjanje, bil/a v tesnem stiku z naravo..
Vsako leto nekaj novega.

DOBRODOŠEL/A Z NAMI!

Lokacije in programi naših DIH ODDIHOV se lahko spreminjajo.

 

DIH ODDIH na otok večnega poletja TENERIFE

 maxresdefault-01


Potepanje v globino sebe, v globino Tenerifov- otoka večnega poletja. Če si želiš miru in sprostitve, prisluhniti ritmom narave, kristalnega morja in toplega sonca, se nam pridruži.
Morda imaš dovolj vsakodnevnega hitenja in stresa, ki te odteguje od sozvočja samih s seboj? Ali pa si utrujen/a od hrupa zunanjega in notranjega sveta?
Svojih 11 dni oddiha boš bival/a in užival/a v čudovitem ekološkem centru na Jugu otoka.
Zate sem pripravilla dopoldanski in popoldanski program Celostne joge, kjer bo poudarek na asanah in vajah za krepitev in sprostitev telesa, tehnikah sproščanja, meditaciji. S prisotnostjo in čuječnostjo boš raziskoval/a povezavo giba in diha. Čas, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ um in sprostiš svoje telo. Z namenom, da se vrneš domov svež/a, spočit/a in poln/a energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

PROGRAM:
8:30-9:30 jutranji program
9:30-10:30 zajtrk
10:30-11:30 dopoldanski program
11:30-18:00 izletniški program ali prosto
18:00-19:30 popoldanski program
19:30-21:00 večerja
3 x večerni program

NASTANITEV:
Bivali bomo v haciendi, na Jugu otoka, 15 min vožnje od mesta Los Cristianos. Hacienda je bila ustvarjena z namenom združevanja ljudi, izmenjevanju izkušenj ter znanj skozi različne terapije, delavnice in izobraževanja. Je mali raj na zemlji, kjer se človek lahko upočasni, zaznava in raziskuje sebe, življenje. Celotna hacienda je zgrajena iz naravnih materialov, ki ustvarjajo občutek topline in domačnosti. Hrano vam postrežejo iz lastnega vrta (biodinamičen način pridelave). Prostor ponuja veliko majhnih kotičkov polnih naravnih lepot (zeliščni vrt, velik travnik, različna zeliščna, sadna in okrasna drevesa, živali), kopanje v bazenu, branje knjige na lesenih počivalnikih in še in še. Za ljubitelje narave, živali, preprostega in mirnega življenja. Vizija človeka, ki je pred 44 leti prišel na otok, kupil košček zemlje in s pomočjo znanega arhitekta ustvaril poseben kraj v katerega se boste z veseljem vračali.

 


Joga učiteljica DIH potepanja:

Maja Kenda
Maja je pred 10 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostem življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti. Na tej poti samoraziskovanja se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Vodila je delavnice za izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov,delavnice in tabore za otroke, bila je soustanoviteljica društva Plesalci luči. Zadnjih nekaj let se poglablja v hatha jogo, kjer je trenutno učenka dolgoletnega učitelja Blaža Bertonclja, metodo MBSR (Mindfulness) in zen meditacijo. Skupaj s partnerjem trenutno vodi DIH center prisotnosti, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja.

 

Potovanje organiziramo v sodelovanju s turistično agencijo.

Podariti sebi čas in dobro počutje je danes dragocenost.

Želiš napolniti svojo baterijo? PRIJAVI SE NA E-NOVICE in prejmi brezplačno VADBO PROTI STRESU s katero boš napolnil/a svojo baterijo

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE

Brezplačni posvet