DIH ODDIH V SLOVENIJI

dih

Letos bo poletni 4 dnevni DIH ODDIH potekal v Eco Resortu v bližini Polzele.

Obdana z naravo boš preko čuječe prakse Celostne in regenerativne joge, meditacije in drugih sprostilno, gibalnih tehnik, crkljanja ter negovanja poskrbela za sproščeno in umirjeno stanje psiho fizičnega telesa. Svojo baterijo boš napolnila na 100%.

Dobrodošla z mano na

4 dnevni DIH ODDIH V NARAVI ZA ŽENSKE

SPROSTITEV IN UŽITEK

 

4 dni negovanja sebe

z vadbo joge in ostalimi praksami s pogledom na naravo, ekološko vegetarijansko/vegansko hrano, katero v večini pridelajo na posestvu, bivanjem v novih, komfortnih, prostornih apartmajih, v prijetni ženski družbi, kjer boš raziskovala svoje ženske kvalitete, se družila s svojo žensko esenco, negovala svoje telo.

Tu sem zate, da ti nudim varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana, spoštovana. Popeljala te bom v umetnost uživanja v svojem ženskem telesu

Skrbno izbrana čudovita lokacija Lavender Hill eco resort, nudi bogato neokrnjeno naravo, nove skrbno opremljene apartmaje, kjer je v pohištvo vgrajena ilovica in les iz domačega gozda, domačo ekološko hrano, zunanji bazen, sončno teraso, Wellness ter to, kar najbolj potrebuješ: čas zase, upočasnitev, sprostitev in umiritev.

Nadihala se boš svežega zraka, spočila oči na zeleni barvi narave, na sončni terasi boš sprostila napetosti telesa, ki so se ti nabrale skozi leto. To je tvoj čas zase.

Obljubim ti veliko razvajanja, lepot, čutnosti. To kar danes ženske nujno potrebujemo, da smo srečne, polne, da sijemo sebi in svetu.

4 dnevni program vključuje prakso Celostne in regenerativne joge, somatske vaje, dihalne tehnike, tehnike sproščanja, sedečo meditacijo in meditacijo v gibanju, vaje za čutenje in dvig življenjske energije, vaje z dotikom, samomasažo, ter masažo in vaje v parih.

Vključene so vaje za:
– boljšo koncentracijo, pozornosti in prisotnosti,
– umiritev uma in telesa,
– globoko sprostitev,
– razvijanje ljubečega odnosa do sebe, življenja,
– razvijanje ravnovesja dveh kvalitet telesa – aktivnost in pasivnost – preko vadbe joga praks in somatskih vaj,
– zavedanje, aktiviranje, kroženje življenjske energije,
– negovanje sebe preko dotika,
– pomlajevanje in regeneracijo telesa, notranjih žlez in organov.

To so tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto tvojega življenja na bolje.

Poleg navedenih praks bom predstavila načine, kako lahko s preprostimi vsakodnevnimi postopki, prehrano, poznavanjem naravnih ritmov (bioritemska ura) izboljšaš počutje svojega psiho-fizičnega telesa.
Na voljo bo tudi prosti čas za odkrivanje bližnjih naravnih lepot ali sproščanje na sončni terasi poleg bazena.

Čas samo zase, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ preveč aktiven um in sprostiš telo. Z namenom, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Pojma nisem imela kaj bo, zato sem prišla odprta za vse, kar lahko sprejmem in dam in to se je tudi zgodilo. Program je bil raznolik, mi je zelo ustrezal, z dovolj počitka, prilagojen vsem udeleženkam, ne glede na znanje in izkušnje in s poudarkom na poslušanju sebe. Majino vodenje mi je zelo prijetno, popolnoma sem se mu prepustila. Mehka, strokovna, sproščena in bi z veseljem prišla kdaj k njej tudi na jogo.
Maja T.

dih

Lavender Hill eco resort mali raj na zemlji:

Si pripravljena na najboljših 4 dni v 2020?
Rezerviraj si datum od 04. do 07. junija 2020.

Število mest je omejeno, zato te vabim, da si čimprej rezerviraš svojega.
Zgodnje prijave so že odprte: centerdih@gmail.com

4 dnevni paket vključuje:

 • Nastanitev: 3 noči v komfortnih apartmajih ( za 8 ali za 4 osebe)
 • Intima prostora: manjša skupina do 12 oseb, kjer se bom lahko posvetila vsaki.
 • Polni penzion ekološke vegetarijansko/ veganske prehrane. Med obroki bo poskrbljeno za osvežilno pijačo in sveže sadje.
 • Jutranje in večerne prakse jogo v kombinaciji s celostno, regenerativno jogo in somatskimi vajami.
 • Delavnica samomasaže in masaže v paru, kar bo omehčalo in regeneriralo tvoje telo.
 • Delavnica negovanja preko dotika. Preko dotika se boš naučila na ljubeči način prisluhniti svojemu telesu.
 • Različne vodene meditacije: za sproščanje, notranji smehljaj, kroženje energije, s pozornostjo na dih, na notranjo svetlobo.
 • Meditacija ob sončnem vzhodu. Zgodaj zjutraj bomo s hvaležnostjo pričakale sonce. Odlična vaja za prebuditev uma in telesa, za povečanje življenjske energije, katero potrebuješ za vsakdanje obveznosti in ustvarjanje.
 • Ustvarjalna delavnica izdelovanja venčkov iz naravnih materialov (za večerni obred), kar bo povečalo tvojo izvirnost, domišljijo, prebudilo žensko v tebi.
 • Ženska večerna delavnica z ritualom. Čisto poseben, unikaten obred, kjer boš zažarela v vsem svojem sijaju.
 • Meditativni sprehod po bližnjem gozdu z vajami iz čuječnosti, kar bo prebudilo tvoja čutila ter te umirilo in omehčalo. Stik z naravo bo napolnit tvojo baterijo
 • Večer ob ognju s petjem manter, ki so odlična metoda sproščanja in umiritve in katero boš lahko izvajala po Dih oddihu sama doma.
 • Razvajanje in sproščanje na sončni terasi in kopanje v zunanjemu bazenu. Popolni zasluženi relax s pogledom na zeleno naravo.
 • Večerni ogled filma na velikem platnu na temo ženskosti.
 • Čas zase.
 • Stik z neokrnjeno, zeleno in cvetočo naravo.
 • Podaljšan vikend, ki bo nahranil tvoje telo, te sprostil in napolnil, kar boš čutila še dolgo.

MNENJA UDELEŽENK

Lani sem se tako dobro, sproščeno počutila na Dih Oddihu, povezano sama s seboj, da sem se odločila priti tudi naslednje leto. Zelo mi pomeni si vzeti čas samo zame in poskrbeti za svoje telo in duha. Program se mi je zdel primeren, raznolik, dovolj prostega časa. Super vodenje. Maja je bila na voljo za vsa vprašanja. Podanega je bilo ogromno znanja in orodij za vključitev v vsakdanje življenje. Super. Maja hvala ti.
Barbara P.
Na Dih oddihu sem ugotovila, da je spoznavanje sebe bistveno. Program mi je bil zanimiv, ne preveč-ne premalo (dobro ravnotežje vsega) pisan na kožo ženskam-meni. Pa tudi Maja mi je s svojo žensko karizmo blizu. Maja nas je z umirjenostjo in natančnostjo vodila skozi dan in vaje. Ima veliko znanja iz različnih področij in se tudi čuti, da ima močno osebno izkušnjo.
Milka D.
Zelo sem bila zadovoljna. Maja je program vodila odlično. Zaupam ji, verjamem v to kar dela in se lahko ob tem sprostim. To je njeno postanstvo. Čestitke, najboljša si.
Kaja C.

 

NASTANITEV:
Prenočila boš v prostornem 8 ali 4 posteljnem apartmaju, kjer boš deležna vsega sodobnega udobja. V apartmaju je tudi kuhinja, kjer si boš lahko po potrebi skuhala svojo kavico ali čaj. Posamezni obroki bodo na sončni terasi, s pogledom na sosednje griče.

Vadbe in delavnice bodo potekale v čisto novo narejenem vadbenem prostoru s pogledom na okoliško naravo. Pred vadbenim prostorom je prijetna zelenica, kjer je tudi možno imeti vadbo. Skupaj in sproti se bomo odločale, kar nam bo najbolj ustrezalo.

PREHRANA: Polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja). Ekološka, vegetarijansko/veganska prehrana

KJE: Lavender Hill eco resort pri Polzeli

KDAJ: Od četrtka, 04. 6. 2020 od 12 ure, do nedelje, 07. 6. 2020 do 12 ure.

CENA 4 DNEVNEGA DIH ODDIHA S POLNIM PROGRAMOM in MOŽNOST PLAČILA: 

Celoten Dih Oddih 430 eur.
Zgodnje prijave (do 30.aprila) le 390 eur.

Možno plačilo v dveh obrokih.

Za zgodnje prijave:
1. obrok 200 eur do 30. aprila, preostanek do 31. maja (190 eur)

Za redne prijave (po 30. aprilu):
1. obrok 215 eur ob prijavi, preostanek do 31. maja (215 eur).

Potrebne so predhodne prijave na centerdih@gmail.com.
Prijava je potrjena le s plačilom 1. obroka ali celotnega zneska na TRR.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam dih oddih intimne narave, kjer se posvetim vsaki izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 12, zato pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto.
MOŽNOST ODPOVEDI
*V primeru odpovedi udeležbe do 30 dni pred dogodkom zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 50 eur.
*V primeru odpovedi udeležbe v manj kot 30 dni pred dogodkom se upošteva samo odpoved v primeru zdravstvenih težav (s priloženim dokazilom od zdravnika) zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 100 eur. V ostalih primerih ne povrnem denarja. Ob prijavi upoštevajte dejstvo, da ste se zavezale k tej odločitvi, k udeležbi na 4 dnevni Dih Oddih. Tako spoštujete in cenite sebe, ter organizatorja. Hvala za razumevanje.

V ceno je vključeno vse, razen: prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, dodatna pijača, kakršni koli individualni nakupi.

Ob prijavi prejmeš vsa dodatna navodila in usmeritve.


Vodila bo Maja Kenda

Maja je pred 12 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Kasneje, na tej poti samoraziskovanja, se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Vodila je delavnice za izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov, delavnice in tabore za otroke, bila je soustanoviteljica društva Plesalci luči. Zadnjih nekaj let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, tantro in prakse ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge (opravljeno šolanje pri Blažu Bertonclju), učiteljica Integralnega dihanja in 2 letna učenka Parinama somatike.
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj: hatha joga in somatika, Matejči Šajnam: somatika, Tatyana Tolochkova: Iyengar joga, Polona Sepe: Krija Tantra Joga, Odkrivanje ženske esence z Savino Atai, Manjo Potočnik, Sasho Cobra, Milan Hosta: integralno dihanje, dr. Joachim Gross in Robert Križaj: MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa, Erik van den Brink: MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living.
Skupaj s partnerjem trenutno vodi DIH center prisotnosti, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja.

dih

Življenje je sestavljeno iz trenutkov, zato se prepusti temu popolnemu trenutku in tvoj mozaik doživetij bo bogatejši.

Srčno vabljena na magično posestvo Lavender Hill eco resort, na 4 dnevni Dih Oddih, kjer si boš zaželela, da se čas ustavi. Pozitivna energija, ljubezen in skrb za naravo in človeka so tukaj doma. Dobrodošla tudi ti.

PRIJAVI SE NA 4 DNEVNI DIH ODDIH:


 

Želiš napolniti svojo baterijo? PRIJAVI SE NA E-NOVICE in prejmi brezplačno VADBO PROTI STRESU s katero boš napolnil/a svojo baterijo

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE