DIH ODDIH DOMA

dih

Letos bo poletni 4 dnevni DIH ODDIH potekal na Goričkem.

Obdana z naravo boš preko čuječe prakse Celostne in regenerativne joge, Vadbe proti stresu, meditacije in drugih sprostilno, gibalnih tehnik poskrbela za sproščeno stanje tvojega psiho-fizičnega telesa.

Dobrodošla z mano.

 

4 dnevni DIH ODDIH V NARAVI za Ženske

 

 

Dobrodošla v prostor preprostega, čuječega bivanja. Skrbno izbrana lokacija, prostor na Goričkem, nudi bogato neokrnjeno naravo, opazovanje njenih lepot ter to, kar najbolj potrebuješ: čas zase, upočasnitev, sprostitev in umiritev.
4 dni negovanja sebe, dobre zdrave hrane, totalnega odklopa v prijetni ženski družbi, kjer boš raziskovala svoje ženske kvalitete, se družila s svojo žensko esenco.
Tu sem zate, da ti nudim varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana, spoštovana.

Obljubim ti veliko razvajanja, lepot, čutnosti. To kar danes ženske nujno potrebujemo, da smo srečne, polne, da sijemo sebi in svetu.

Vikend program vključuje prakso Celostne in regenerativne joge, vadbo proti stresu ter dihalne tehnike, tehnike sproščanja, upočasnjevanja, sedečo meditacijo in meditacijo v gibanju, samomasažo, ter masažo in vaje v parih.

Vključene so vaje za:
– urjenje koncentracije, pozornosti in prisotnosti,
– umiritev uma in telesa,
– globoko sprostitev,
– razvijanje ljubečega odnosa do sebe, življenja,
– razvijanje ravnovesja dveh kvalitet telesa – aktivnost in pasivnost – preko vadbe joga praks in somatskih vaj,
– zavedanje, aktiviranje, kroženje življenjske energije,
– pomlajevanje in regeneracijo telesa, notranjih žlez in organov.

To so tehnike in vaje, ki bodo z redno prakso spremenile kvaliteto tvojega življenja.

Poleg navedenih praks bom predstavila načine, kako lahko s preprostimi vsakodnevnimi postopki, prehrano, poznavanjem naravnih ritmov (bioritemska ura) izboljšaš počutje tvojega psiho-fizičnega telesa.
Na voljo bo tudi prosti čas za odkrivanje bližnjih naravnih lepot Goričkega peš ali s kolesom (brezplačno).

Čas samo zase, ki ti bo omogočil, da stopiš v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočiješ preveč aktiven um in sprostiš telo. Z namenom, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Program se bo odvijal v vasi Mačkovci v bližini Murske sobote, ker bo poskrbljeno za komfortno bivanje v na novo opremljenih sobah in za sezonsko, ekološko vegeratinsko/vegansko prehrano.

Z izjemo v soboto, ko bomo cel dan preživeli v Prosečki vasi na domačiji gostiteljev Brede in Brama studio LEAVESANDROOTS, kamor se bomo odpeljali s kolesi (5 km). Prostor je skrbno in zelo lepo opremljen, obdan z naravo. Mali raj na zemlji.

PROGRAM ČETRTEK:
15.30 Prihod z dobrodošlico/namestitev ter krajši počitek ali ogled okolice
16.30 Predstavitev programa
17.00 Celostna in regenerativna joga
19:15 Večerja
21:00 Meditacija zunaj pod zvezdami
22.00 Večerni oddih

PROGRAM PETEK:
8.00 Zajtrk
9.30 Celostna joga
11.00 Odmor s prigrizkom
11.30 Regenerativna joga
13.00 Kosilo in prosto
16.30 Vadba proti stresu
19:15 Večerja
21.00 Obredni večer posvečen ženskim kvalitetam
22.00 Večerni oddih

PROGRAM SOBOTA:
6.00 Meditacija ob sončnem vzhodu (30 min)
7.30 Zajtrk
9.00 S kolesi do Brede in Brama, studio LEAVESANDROOTS (5 km)
9.30 Dobrodošlica s pogostitvijo
10.30 Celostna in Regenerativna joga
13.00 Kosilo in počitek pod drevesi
16.00 Samomasaža in vaje v paru
18.00 Hoja v tišini po naravnem labirintu
19:00 Večerja
20.30 Druženje ob ognju, glasba v živo (kitara)
22.00 S kolesi nazaj v penzion Smodiš, večerni oddih

PROGRAM NEDELJA:
8.00 Zajtrk
10.00 Celostna joga
11.15 Odmor s prigrizkom in počitek v naravi
12.00 Vadba proti stresu
13.30 Kosilo
15.30 Zaključni krog

NASTANITEV:
Prenočil/a boš v eni od šestih moderno prenovljenih sob v penzionu Smodiš, kjer boš deležen/a vsega sodobnega udobja. Sobe so tro-in dvoposteljne, ob doplačilu je možnost bivanja v enoposteljni sobi.

PREHRANA: Ekološka,vegetarijansko/veganska (polnipenzion). Prekmurje s pridihom sveta.

KJE: vas Mačkovci

KDAJ: Od četrtka, 30. 5. 2018, do nedelje, 02. 6. 2019.

CENA VIKEND DIH ODDIHA in MOŽNOST PLAČILA: 

Celoten Dih Oddih 299 eur.
Zgodnje prijave (do 10. maja) le 255 eur.

Možno plačilo v dveh obrokih.

Za zgodnje prijave:
1. obrok 150 eur do 10. maja, preostanek do 29. maja (105 eur)

Za redne prijave (po 10. maju):
1. obrok 150 eur ob prijavi, preostanek do 29. maja (149 eur).

Potrebne so predhodne prijave na centerdih@gmail.com.
Prijava je potrjena le s plačilom 1. obroka ali celotnega zneska na TRR.

Opozorilo: Število mest je omejeno, saj ustvarjam dih oddih intimne narave, kjer se posvetim vsakemu izmed vas.
Prijave sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Število mest je omejeno na 10, zato pohiti s prijavo in si zagotovi svoje mesto.
V primeru odpovedi udeležbe manj kot 10 dni pred dogodkom zaradi administrativnih in organizacijskih stroškov zadržim 50 eur.

V ceno je vključeno vse, razen: prevoz do napisane lokacije in nazaj domov, pijača, kakršni koli individualni nakupi.

Ob prijavi prejmete vsa dodatna navodila in usmeritve.

 


Vodila bo Maja Kenda

Maja je pred 10 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostemu življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne, kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti.

Gibanje je del njenega življenja. Zelo zgodaj je spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Kasneje, na tej poti samoraziskovanja, se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Vodila je delavnice za izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov, delavnice in tabore za otroke, bila je soustanoviteljica društva Plesalci luči. Zadnjih nekaj let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), čuječnost, Zen, prakse, ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge (opravljeno šolanje pri Blažu Bertonclju).
Nekateri njeni dosedanji učitelji: Blaž Bertoncelj: hatha joga in somatika, Matejči Šajnam: somatika, Tatyana Tolochkova: Iyengar joga, Polona Sepe: Krija Tantra Joga, Odkrivanje ženske esence z Savino Atai, Manjo Potočnik, Sasho Cobra, Milan Hosta: integralno dihanje, dr. Joachim Gross in Robert Križaj: MBSR-metoda celostnega obvladovanja stresa, Erik van den Brink: MBCL-Mindfulness Based Compassinate Living.
Skupaj s partnerjem trenutno vodi DIH center prisotnosti, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja.

Podariti sebi čas in dobro počutje je danes dragocenost.

PRIJAVI SE NA 4 DNEVNI DIH ODDIH:


 

Želiš napolniti svojo baterijo? PRIJAVI SE NA E-NOVICE in prejmi brezplačno VADBO PROTI STRESU s katero boš napolnil/a svojo baterijo

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE