3 mesečni Online
MENTORSKI PROGRAM

Zate, ki želiš najti rešitev za življenje z manj stresa. Želiš živeti svoje življenje polno, srečno, umirjeno.

Velikokrat te življenje stisne v kot, zunanji dejavniki ti to sporočijo v obliki bolezni, stresa v službi ali odpovedi, odhodu partnerja, bolečini, smrti bližnjega ali lastnem nezadovoljstvu, jezi, žalosti, strahu. Znajdeš se na točki, kjer imaš dve možnost: ali začneš spreminjati sebe ali greš še globje v nezadovoljstvo in za svojo nesrečo kriviš druge.

Tukaj si, da te naučim, kako delovati proti stresu, kako sprejeti odgovornost za svoje življenje in tako začeti korakati po poti lastne resnice.

Sama vem, kako pomembno je imeti ob prvih korakih, poleg sebe osebo, ki je že šla skozi ta proces. Ki te razume, spodbuja in podpira.
Moja naloga je, da ustvarim zate varen in spoštljiv prostor, kjer se bo tvoja notranjost lahko izrazila.

VEČ O PROGRAMU TUKAJ

 

Majo sem prvič spoznala preko članka v eni reviji. Takoj me je navdušil njen celostni pristop do telesa in uma. Ker sem ravno razmišljala poiskati si nekoga, ki bi me spremljal v globljem odkrivanju in spoznavanju same sebe, sem jo kontaktirala. Začeli sva delati dvakrat na teden. Maja pristopi na edinstven način. S čuječo naklonjenostjo vodi osebo skozi proces, ki temelji na raznih vajah. Spoznanja, ki sledijo, jih uporabljam v vsakdanjem življenju. Osebno sem pridobila več zaupanja vase in v svojo lastno moč. Odločitve so lažje in doživljam stvari na lahkotnejši način. Toplo priporočam njeno vodenje (vodstvo).

Norma S.

 

Prijavi se na 30 min BREZPLAČNI INDIVIDUALNI POGOVOR

Pred prijavo v program s teboj opravim 30 min BREZPLAČNI INDIVIDUALNI POGOVOR, ki ti bo pomagal bolje razumeti vsebino tega programa.

PRIJAVI SE

 

Cilj, ki sem ga imela, je dosežen. To je redna meditacija. Z njo sem šla res globoko vase v svoje občutke. Tako zelo globoka sem šla, da sem se odločila opustiti razvado kajenja. To so odločitve, ki so sprejete res globoko v tebi. Dvignila sem si vibracijo. Naučila sem se opaziti, kje je moj fokus ter kako ga obrniti v pravo smer, vase. Spoznala sem tudi, kaj si želim početi v življenju, kaj je moje poslanstvo. Odločila sem se zase. Postala sem bolj hvaležna, razumljiva, sočutna in ženstvena. Prišla sem do številnih spoznanj. Eno od teh je, da si, ampak res vsi, zaslužimo živeti.

Milena L.

 

Prijavnica v mentorski program Zlati Dih

V roku 24 ur po oddani prijavi prejmeš mail z navodili, ki jih je potrebno izvesti za vstop v tvoj spletni program, spletno učilnico Zlati Dih.

    Ime in Priimek*

    E-mail*

    Možnost plačila

    Dodatno sporočilo