Prepletanje treh kultur, treh kvalitet v eni masaži. Vabljeni na brezplačno predstavitev masažne Tehnike Cultural Body Work v sredo 22.03. ob 18:00 uri.
Na predstavitvi si rezervirajte svoj brezplačni termin masaže.

Novo na Obali CULTURAL BODY WORK

Za ljubitelje masaž smo pripravili brezplačni predstavitveni večer masažne tehnike Cultural Body Work.
Vabljeni v sredo 22.03. ob 18:00, kjer vas bo certificirana učiteljica Darja Hrovatič seznanila s to masažo.
Po predstavitvi si lahko rezervirate svoj termin brezplačne 15 min masaže, ki jo boste doživeli v četrtek 23.03. ali v ponedeljek 27.03.
Dobrodošli v deželi dotika!

Cultural Bodywork je celosten sistem obdelave telesa. Ne gre le za gnetenje mišic in sproščanje napetosti v telesu, temveč ta tehnika deluje globlje tudi na človekovo energetsko, psihično in duhovno raven. Je preplet treh kultur: havajske, maorske in aboridžinske. Veščina temelji na tradicionalnem havajskem načinu zdravljenja, pri katerem se terapevt ves čas giblje okrog človeka s koraki in gibi, podobnimi plesu.

Masaža se izvaja na masažni mizi z uporabo olja in zajema celotno telo. Med masažo se odkrivajo le tisti deli telesa, ki so trenutno masirani, sicer je telo pokrito. Izvaja se s počasnimi, ritmičnimi gibi. Poleg masaže na masažni mizi se izvaja tudi na tleh ali na stolu.

Masažo se prilagodi vsakemu posamezniku.

Učinki masaže:
Na fizičnem nivoju ima vse učinke klasične masaže: globinsko sprošča mišice in krepi vezivna tkiva, pospeši krvni pretok in limfni sistem ter s tem spodbudi izločanje strupov iz telesa.
Sprosti energetske blokade, da se v telesu lahko ponovno vzpostavi naravni pretok energije. S tem se posledično omilijo tudi bolečine v mišicah in sklepih, hrbtu, glavoboli.
Na psihični ravni premika in sprošča blokade v telesu, kot na primer zaklenjen strah na notranji strani stegen, ki ga imamo, če se v otroštvu nismo čutili varni in podprti.
Deluje globoko na človekovo duhovno raven in s tem da občutek harmonije in jasnosti ter spodbudi zavedanje lepote svojega telesa.
V globoki sprostitvi in povezanosti s svojim telesom se lahko zgodijo uvidi in pričnejo celiti čustvene rane.

Obvezne predhodne prijave do torka 21.03. na centerdih@gmail.com

Nekaj utrinkov iz prejšnje predstavitve:

 20170209_194058

20170209_204101

20170209_203940