VADBA IN PROGRAMI PROTI STRESU

dih
Vaje in tehnike, ki bodo sprostile psiho-fizičnega napetosti telesa, kar je bistvenega pomena za umirjeno in kvalitetno življenje.

REGENERATIVNA JOGA DIHA

Skozi življenje je tvoje telo zaradi stresa, poškodb, ponavljajočih se gibov in vzorcev ustvarilo kronične napetosti v telesu in umu.

Napetosti lahko sprostiš, če se upočasniš. V upočasnjenem stanju čuječe opazuješ napetosti in jih preko vaj in tehnik mehčaš, sproščaš, spreminjaš svoje navade.

Vadba ti bo pomagala vzpostaviti ravnovesje psiho-fizičnega telesa, ti spremenila življenje na bolje.

VEČ O PROGRAMU


INTENZIV PROGRAM PROTI STRESU

Je kombinacija regenerativne joge diha in antistres masaže glave.
Tvoje fizično, čustveno in umsko telo bo doživelo regeneracijo in globoko sprostitev, ki jo čutiš še dolgo.

Ko se živčni sistem (simpatični) umiri, se sprostijo napetosti, blokade in v takih trenutkih imaš priložnost bolje razumeti svojo lastno naravo, kar pomeni RAVNOVESJE med aktivnostjo in pasivnostjo (med simpatičnim in parasimpatičnim živčnim sistemom).

Se poglobiti vase, videti lastne omejitve in jih sprostiti.

VEČ O PROGRAMU


MASAŽA GLAVA PROTI STRESU

Vključuje uvodno sprostitev skozi poglobljeno dihanje. Preko masaže akupresurnih točk dosežeš regeneracijo celega telesa, sprostiš napetosti v očeh, glavi, nahraniš s kisikom zelo pomembne žleze v glavi, umiriš čutila, zbistriš misli.

Poleg blagodejnega učinka na fizično telo masaža glave sprošča čustvene napetosti: tesnobo, nezaupanje, kontrolo, občutek nevrednosti, pomanjšanosti, nesposobnosti.
Če veliko obremenjuješ svoje oči, si miselno zelo aktiven/a, živiš stresno in napeto življenje je ta masaža namenjena tebi.

VEČ O PROGRAMU

URNIK VADB

  • VADBA PRISOTNOSTI PON | 16:30 - 17:45

    Z varnim in nežnim pristopom spodbudim v tebi, da preko zavestnega diha in giba sprostiš in zmehčaš svoje telo in um.

PRIJAVI SE NA E-novice IN PREJMI BREZPLAČNO ANTISTRES VADBO

Ostani na tekočem z dogajanjem in novostmi v DIH centru prisotnosti. Z vpisom na naše novice prejmeš v svoj elektronski poštni nabiralnik tudi celotno antistres vadbo, povsem brezplačno.

 

PRIJAVI SE