VABIM TE NA 7 DNI POZITIVNIH NAVAD

S teboj bom 7 dni brezplačno delila preproste zdrave navade. Od čisto kratki pa vse do daljših, ti pa izberi tebi primerne.

 Pogumno jih naredi z menoj, saj bodo izboljšale tvoje zdravje in kvaliteto življenja.

Vsi imamo svoje navade in rutine. Pa so vse usmerjene v dobro počutje in primerne za nas? Ustvarjanje novih navad ni vedno enostavno, še posebej, če so povezane z zdravjem. Obstaja toliko čudovitih stvari, ki jih imamo radi, a niso vedno dobre za nas, zato ti želim predati nekaj svojih navad, s katerimi boš pridobila več življenjske energije, postala bolj zadovoljna in pretočna.

Skupaj bomo izvajali jogo primerno za vsakogar, dihalne prakse, meditirali, se sproščali in krepili, celostno poskrbeli zase. Razkrila in predala ti bom majhne dnevne rutine, ki preverjeno pripomorejo k boljšemu počutju.

VSEBINA BREZPLAČNEGA 7-DNEVNEGA PROGRAMA:

1. NAVADA

Pozitivna naravnanost

2. NAVADA

Zgodnje vstajanje in pendikulacija

3. NAVADA

Jutranja rutina v kopalnici

4. NAVADA

Pitje tople vode

5. NAVADA

3 min časa med delovnikom

6. NAVADA

Redno gibanje

7. NAVADA

20 min odklop pred spanjem

PRIDRUŽI SE NAM BREZPLAČNO

 

PRIDRUŽI SE NAM: 7 dni 7 novih pozitivnih navad

Center Diha bo uporabilo informacije, ki jih boste podali, za ohranitev stika z vami, da vas bo lahko preko emaila obveščalo o novostih in ponudbi. V kolikor se s tem strinjate, vas vabim, da to potrdite.

Od novic se lahko odjavite kadarkoli s klikom na odjavi v nogi vsakega emaila ali pa, da nas kontaktirate na centerdih@gmail.com. Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem. Za več informacij obiščite našo spletno stran. S klikom na gumb "Prijave se na E-novice" se strinjate, da lahko uporabimo vaše dane podatke v skladu z zgoraj navedenimi pogoji.

Uporabljamo Mailchim, več tukaj

Brezplačni posvet