S teboj bom 7 dni brezplačno delila preproste zdrave navade. Od čisto kratki pa vse do daljših, ti pa izberi tebi primerne.

VABIM TE NA 7 DNI POZITIVNIH NAVAD

 Pogumno jih naredi z menoj, saj bodo izboljšale tvoje zdravje in kvaliteto življenja.

 

V času od 24.1.2022 do 30.1.2022 ti jogo, meditacijo in še več pripeljem v tvoj dom povsem brezplačno. Ja, prav si prebrala. 7 dni brezplačnega dostopa do kvalitetnih, zgoraj našetih vsebin. Poleg tega pa sem zate pripravila 7 pozitivnih navad, ki jih bom vsak dan delila s teboj.

  • V skupini te bo pričakalo več kot 50 video posnetkov različnih vadb joge, 20 meditacij, ter predavanja gostujočih predavateljev in še veliko več.

 

Vsi imamo svoje navade in rutine. Pa so vse usmerjene v dobro počutje in primerne za nas? Ustvarjanje novih navad ni vedno enostavno, še posebej, če so povezane z zdravjem. Obstaja toliko čudovitih stvari, ki jih imamo radi, a niso vedno dobre za nas, zato ti želim predati nekaj svojih navad, s katerimi boš pridobila več življenjske energije, postala bolj zadovoljna in pretočna.

Socialna plat je pomemben vidik zdravja in dobrega počutja. Prav tako nas spodbuja k večji udeležbi v dejavnostih, ki nas vodijo v boljše zdravje. Raziskuj z nami in se pridruži facebook skupini, kjer boš zgradila nove pozitivne navade. Predala ti bom ključe do boljšega psiho-fizičnega počutja. Skupaj bomo izvajali jogo primerno za vsakogar, dihalne prakse, meditirali, se sproščali in krepili, celostno poskrbeli zase. Razkrila in predala ti bom majhne dnevne rutine, ki preverjeno pripomorejo k boljšemu počutju.

V facebook skupini se bomo spodbujali in podpirali, zato si dobrodošel/la, da se nam pridružiš! Izpolni spodnji obrazec in se prijavi. Veselim se te!

 

Prijazen pozdrav, Maja

P.S. v skupini te bo pričakala tudi nagradna igra. Osvojil/a boš lahko mesečno vadnino in praktično nagrado.

 

 

PRIDRUŽI SE NAM V NAŠI FB SKUPNOSTI: 7 dni 7 novih pozitivnih navad

PRIJAVLJAM SE NA 7 DNI 7 KORAKOV DO NOVIH POZITIVNIH NAVAD