Ritual namenjen NEGOVANJU. Za nas ženske je zelo pomembno, da si vzamemo čas zase in se preko različnih, svojih najljubših majhnih ali večjih pozornostih negujemo. Morda se zazremo v cvetočo češnjo, prižgemo svečko ali same sebi zaplešemo. Kaj je tisto kar mi polepša trenutek, dan, teden, življenje? Vabljena, da se nam pridružiš v petek 05.05. od 18:00 do 20:00 ure.

Negovanje sebe

Ženske imamo v svoji naravi potrebo po negovanju. Že kot majhne negujemo svoje punčke, negujemo svoje otroke, svojo družino, svojo okolico. Kje na tej lestvici pa se nahajamo me same? Koliko časa posvetiš za negovanje drugih in koliko sebe? Res je, da to kar daješ dobiš nazaj, vendar tako zelo pomembne smo me same. Da se najprej same napolnimo naše telo, misli, čustva, še preden se izčrpamo. In tudi, ko se izčrpamo, da to čim prej prepoznamo, ne vlečemo v prihodnost, se ustavimo in rečemo ZDAJ SEM JAZ NA VRSTI. Nič kolikokrat se je to že zgodilo. Tudi prav, skozi življenje se učimo na lastnih izkušnjah.
Draga Ženska ni slučaj, da bereš te besede. Tukaj si zato, da narediš globok vdih in izdih, se upočasniš, čutiš in deluješ. Deluješ za svoje dobro, ker si zaslužiš.
Že majhne pozornosti nam lahko napolnijo srce, nas sprostijo in skozi njih zažarimo. Znova in znova.

Skozi različne vaje, meditacijo, dotik, glasbo in lepot se bomo negovale.

Kje: DIH center prisotnosti
Kdaj: 05.05.2017 od 18:00 do 20:00 ure.
Cena: 15 eur

Obvezne predhodne prijave na: centerdih@gmail.com

Draga Ženska sporočam ti in hkrati te vabim, da se nam v juniju pridružiš na zadnjem v sklopu 6. Ritualov za Ženske, ki bo namenjen PRAZNOVANJU. Skupaj bomo preživele vikend, samo za nas.
Kmalu posredujem vse informacije.