Pomladanski ritual SLIŠANA. Začele bomo pri sebi…SE SLIŠIM bo naše vprašanje. Vabljena draga ženska v petek 24.03. od 18:00 do 20:00 ure, da skupaj z nami pogledaš še globje.

Slišana

Draga ženska ustavi se in zadihaj. Prisluhni bitju svojega srca, zaznaj telo, misli in občutke. Bodi tam, ostani in dihaj. Dihaj z odprtimi pljuči, odprtega srca.
Z nami v krogu si varna, podprta in sprejeta. Ritual je namenjen pogledati še globje vase. Nežno z občutkom, kot to ženska zna. Bodi ranljiva. Bodi TI.

Slišana najprej od sebe
Kdo je ta glas, ki mi govori? Sem to resnično jaz ali to so moja prepričanja? In ko drage ženske po nečem z nemirom hrepenimo, pričakujemo, močno želimo je ponavadi to RANJEN glas. Dovoliti si biti ranjena, pomeni biti ženska. Takrat si odprta, predana, slečena in oseba na drugi strani to začuti in te SLIŠI.

Čutim se: svoje občutke, telo, misli.
Slišim se: prisluhnem svojemu notranjemu glasu in si dovolim, da ga pogledam iz vseh strani. Ali mi ta glas življenje otežuje ali osrečuje.
To izrazim: z ljubeznijo do sebe izrazim svojo notranjost
Naredim dogovor sama s seboj: Ko sem na nekem področju nesrečna se vprašam kaj lahko naredim znotraj sebe, da bom srečnejša. Ko dobim odgovor se odločim narediti potrebno spremembo. Ne čakam in ne odlašam. Naredim korak. Me smo tu, da te v tem podpremo.
Opazujem: potrpežljiva do sebe, dan za dnem verjamem v spremembo.
Praznujem: z majhnimi pozornostmi do sebe si polepšam trenutke (svečke, dišave, ples, sprehod, klepet, vroča kopel…)

Čas namenjen meditaciji, različnim vajam za odpiranje srčne in grlene čakre, dotiku in gibu.

Ker sem pripravljena narediti spremembo. Dovoli si draga ženska.

Prispevek: 15 eur
Prijave obvezne na: centerdih@gmail.com