Gibanje na lahkoten in varen način. 2 delavnici v maju AEQ metode z Matejči Šajnam.

Kaj je AEQ metoda®?

AEQ metoda® je učenje somatskih vaj na varen, nežen in razumni pristop k odpravljanju napetosti in bolečin v mišicah. To je edina senzorična metoda, ki uči, kako sami odpravimo glavni psihični ali fizični vzrok za večino napetosti v mišicah in s tem, kako posledično preprečimo bolečine v prihodnosti.

AEQ metoda® razbije mit, da je vse skupaj neizogibna posledica let. Po uri somatskih vaj se boste počutili mehkejše, bolj vzravnane in sproščene. To boste dosegli z razumevanjem pravilnega gibanja in pravilne drže ali kako odpravimo vzorce, ki se nam vsem dogajajo, ko se bodisi poškodujemo, bodisi živimo stresno ali je to posledica čustvenih travm, družinskih vzorcev …

Na delavnici se boste poleg razumevanja, kako odpravimo vzrok napetosti, naučili sklop preprostih, učinkovitih vaj, ki bodo lahko postale del vaše vsakodnevne rutine.
Na delavnici vam bo izročeno gradivo s podrobnim opisom vaj in z jasnimi fotografijami, ki omogočajo učinkovito izvajanje vaj doma.

Delavnica učenja somatskih vaj poteka pod vodstvom prof. Matejči Šajnam. Matejči je učiteljica AEQ metode® 1. stopnje, ki redno poučuje Aeq metodo® individualno in skupinsko že štiri leta.

Kje: Dih center prisotnosti v Kopru, Šmarska c. 5d.
Kdaj: sobota 18.5, od 9:00 do 11:00 in/ali v soboto 25.5 od 9:00 do 11:00.
Priporočena je udeležba na dveh zaporednih delavnicah, lahko pa se udeležite le posamezne delavnice, saj sta delavnici ločeni samostojni celoti in udeležba prve ni pogoj za udeležbo druge delavnice.
Promocijska vrednost: dveh delavnic je 50 eur + 22% ddv. Če pa se želite udeležiti le ene izmed delavnic, je v tem primeru vrednost ene delavnice 30 eur + 22% ddv.

Po končani posamezni delavnici dobite gradivo za nemoteno izvajanje vaj doma.

Za učenje starost ni omejitev, še manj fizična pripravljenost. Če imate večje fizične težave ali omejitve, me pred prijavo pokličite. Prijava velja z nakazilom do četrtka, 16.5.2019 za prvo delavnico ali za sklop dveh delavnic, za drugo delavnico pa do četrtka 23.5.2019.
Prijave na: metejci.sajnam@gmail.com ali preko telefona na 040 303 578. Po prijavi vam pošljemo podatke za nakazilo. Prijave so možne do zasedenosti mest ali do petka, dan pred delavnico. Število mest je omejeno.

Lahkotno vabljeni,

Matejči Šajnam