Življenjska energija, ki je v nas. Ali je speča, kroži, je živa? Vabljena draga raziskovalka v petek 06.01. ob 18:00 uri.

 Prebudimo energijo v sebi

Koliko si resnično živa, živiš polno SEBE? Poglej svoje življenje in samo ti bo dalo odgovor. Sem srečna, zadovoljna, se imam rada, se dobro počutim v svojem telesu, odnosu, živim svoje potencijale, se sprejemam (svoje svetle in temne plati)? To kar se dogaja zunaj tebe je odraz tvojega notranjega sveta.

Ženske smo po narave ustvarjalke. In naravno za nas je, da stvari ustvarjamo(materializiramo) lahkotno in ne s silo. Lahkotno in nežno bomo raziskovale živost v sebi. Energijo bomo počasi stopnjevale do našega vrhunca, ki je za vsako od nas na različnem nivoju, stopnji. Bolj bodo naša telesa (um) pri tem lahkotna, odprta in sproščena, bolj bo energija imela odprto pot, da zajame telo v celoti in posledično materializira to, kar je za nas resnično najbolje.

Vodila vas bom skozi različne vaje s katerimi se bomo najprej povezale, sprostile in od tu naprej prebujale našo energijo, ki se nahaja v spolnem centru (drugi čakri).

Dobrodošla draga ženska!

Kdaj: Petek 06.01 od 18:00 do 20:00 ure.

Prispevek: 15 eur

Obvezne predhodne prijave do najkasneje četrtka 05.01 na centerdih@gmail.com