DIH in GIB. Vabljeni v nedeljo 22.01. ob 10:00 uri. Raziskovali, gibali in čutili bomo do 16:00 ure.

Raziskovanje čutne zaznave preko telesne izraznosti

Naše telo je izjemno senzitivno in intuitivno. Sporoča nam informacije o našem emocionalnem in psihičnem stanju, če njegova sporočila le prepoznamo.

Na delavnici se bomo poglobili v našo lastno senzitivnost. Ta se lahko odraža preko emocionalnega telesa, kot tudi fizičnih telesnih procesov. Razumevanje naše lastne čutne senzitivnosti, nam lahko prinese dodatno polje razumevanja samega sebe, naših obrambnih mehanizmov, procesiranja emocij ter načinov delovanja.

Skozi različne vaje in tehnike (od plesnih do povsem gibalnih, meditativnih in spostilnih, bodywork tehnik, tehnik avtentičnega gibanja itd.) bomo iskali naš stik subtilnim poljem zaznavanja preko telesa.
Delavnica je namenjena vsem, ki želite poglobiti stik z lastnim telesom, se odpreti čutnosti zaznav preko njega, raziskovati načine procesiaranja emocij, ter reflektirati lastna prepričanja, ki se odražajo v telesu.

Kdaj: Izola, 22.1.2017 od 10ih do 16ih

Kje: DIH center prisotnosti, Obrtna ulica 13F, Izola

Prispevek: 35 eur

Obvezna prijava na delavnico na mail: centerdih@gmail.com

Facilitator:
Špela Peterlin – Nayeli
Psihologinja, trenerka mehkih veščin, ustanoviteljica društva MOAVE, ki spodbuja avtentičnost, izraznosti in celostnega razvoja preko gibanja.
Špela na delavnicah ustvarja varen prostor za raziskovanje lastnih notranjih vsebin. Udeležence spodbuja k raziskovanju lastnih vzorcev in načinov gibanja, kar ustvarja polje za krepitev odnosa med mentalnim-fizičnim in čustvenim telesom.