JOGA IN VADBE

dih
Joga je celostni pogled na življenje, ki stremi k uravnoteženemu in zdravemu življenju.

c-vadba2CELOSTNA JOGA

Je celostna vadba, kar pomeni, da spodbuja samoraziskovanje fizičnega telesa, kot tudi čustvenega in psihičnega. Prvi korak je upočasnitev, ki odpira vrata v globje zaznavanje nas samih. Preko giba in diha vas učimo bolje razumeti sebe, videti lastne pomankljivosti, da postanejo prijeten izziv, k poti do spremembe. 
To je dolgotrajen proces, ki ob redni vadbi in disciplini prinaša pozitivne učinke na fizično, čustveno in umsko telo.


vadbe-prisotnostVADBA PRISOTNOSTI

Dih je kralj uma, katerega bistvena kvaliteta pomeni resnično opazovanje tega, kar nastaja iz trenutka v trenutek. Dih je življenje in življenje je zrcalo nas samih. Ničesar ne moremo spremeniti, dokler tega ne sprejmemo s prisotnostjo. Ko smo prisotni, smo globoko v stiku s sabo, svojim okoljem in drugimi, vsak trenutek.

 


POTOVANJE VDIHA IN IZDIHA

Potovanje vdiha in izdiha je dragoceni čas zate. Čas, ko se upočasniš, zaznaš, čutiš in opazuješ. Opazuješ vsak vdih in izdih, ki te usmerja k tvoji resnični naravi in to je sproščeno, umirjeno stanje telesa in uma.

Potovanje vdiha in izdiha vključuje meditacijo in sprostilne tehnike, ki so usmerjene k opazovanju diha, opazovanju telesa, samoraziskovanju, upočasnitvi in sprostitvi ter doživljanju sedanjega trenutka.


PROGRAMI ZA PODJETJA IN SKUPINE

Storilnost in kvaliteta dela sta zelo odvisni od splošnega počutja, zdravja in zadovoljstva zaposlenih. Že samo z izvajanjem preprostih položajev joge, tehnik dihanja in sproščanja lažje obvladamo stres na delovnem mestu, preprečimo izčrpanost in izgorelost, olajšamo fizične težave zaradi sedenja​/prisilnih položajev​ in večamo splošno kakovost​ ​našega življenja. Podjetje so ZAPOSLENI. In vodilni, ki se tega zavedajo, ustvarijo dolgoročno, zdravo ter uspešno podjetje. V DIH centru prisotnosti smo za vas in vaše zaposlene pripravili različne programe.

URNIK VADB

  • CELOSTNA JOGA PO in SR 09:45 - 11:15 PO 18:00-19:30 | ČE 19:10 - 20:40

    Vadba telesa in duha. Popoldanska skupina Celostne Joge poteka vsak ponedeljek in četrtek, dopoldanska pa v ponedeljek in sredo.

  • VADBA PRISOTNOSTI PO | 17:30 - 18:45

    Vsak četrtek Vadba Prisotnosti za krepitev uma, umiritev telesa, globoko sprostitev in raziskovanje samega sebe.

  • POTOVANJE VDIHA IN IZDIHA SR | 20:00 - 20:45

    Potovanje vdiha in izdiha vključuje meditacijo in sprostilne tehnike, ki so usmerjene k opazovanju diha, opazovanju telesa, samoraziskovanju.

Želite prejemati naša obvestila?

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in novostih