DIH ODDIH POTEPANJA

dih

Potovanja so priložnost, ko se odmaknemo od svojega vsakodnevnega ritma življenja, od rutin in navad. Čas, ko lahko pogledamo nase in vase iz drugega zornega kota in takrat postane marsikatera nerešljiva situacija rešljiva, nezmožnost pa postane možnost. Čas, ko se lahko pogovorimo z samim seboj in ta nova spoznanja prinesemo, vnesemo v naš vsakdan. Šele takrat, ko naredimo ta korak se misel spremeni v dejanje in nastane sprememba. V kakšno smer? To pa bo pokazal čas…
Potovanja in njihova raznolikost krajev, narodov, navad nam širi razumevanje in zavedanje odnosa do sebe, drugih, življenja. Namen naših DIH ODDIHOV je poglobiti stik s samim seboj,
 raziskovati različnosti med nami, krajev, prostorov z zavedanjem, da nas to bogati.
Dragoceni čas posvečen jogi, meditaciji, raziskovanju diha in giba, ustvarjanju, naravi.
Vsako leto nekaj novega.
DOBRODOŠLI Z NAMI!

Lokacije in programi naših DIH ODDIHOV se lahko spreminjajo.

 

DIH ODDIH na otok večnega poletja TENERIFE

 maxresdefault-01


Potepanje v globino sebe, v globino Tenerifov- otoka večnega poletja. Če si želite miru in sprostitve, prisluhniti ritmom narave, kristalnega morja in toplega sonca, se nam pridružite.
Morda imate dovolj vsakodnevnega hitenja in stresa, ki vas odteguje od sozvočja samih s seboj? Ali pa ste utrujeni od hrupa zunanjega in vašega notranjega sveta?
Svojih 11 dni oddiha boste bivali in uživali v čudovitem ekološkem centru na Jugu otoka.
Za vas smo pripravili dopoldanski in popoldanski program Celostne joge, kjer bo naš poudarek na asanah in vajah za krepitev in sprostitev telesa, tehnikah sproščanja, meditaciji. S prisotnostjo in čuječnostjo bomo raziskovali povezavo giba in diha. Čas, ki vam bo omogočil, da stopite v stik s svojimi notranjimi potenciali, da spočijete um in sprostite svoje telo. Z namenom, da se vrnete domov sveži, spočiti in polni energije za soočanje z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

PROGRAM:
8:30-9:30 jutranji program
9:30-10:30 zajtrk
10:30-11:30 dopoldanski program
11:30-18:00 izletniški program ali prosto
18:00-19:30 popoldanski program
19:30-21:00 večerja
3 x večerni program

NASTANITEV:
Bivali bomo v haciendi, na Jugu otoka, 15 min vožnje od mesta Los Cristianos. Hacienda je bila ustvarjena z namenom združevanja ljudi, izmenjevanju izkušenj ter znanj skozi različne terapije, delavnice in izobraževanja. Je mali raj na zemlji, kjer se človek lahko upočasni, zaznava in raziskuje sebe, življenje. Celotna hacienda je zgrajena iz naravnih materialov, ki ustvarjajo občutek topline in domačnosti. Hrano vam postrežejo iz lastnega vrta (biodinamičen način pridelave). Prostor ponuja veliko majhnih kotičkov polnih naravnih lepot (zeliščni vrt, velik travnik, različna zeliščna, sadna in okrasna drevesa, živali), kopanje v bazenu, branje knjige na lesenih počivalnikih in še in še. Za ljubitelje narave, živali, preprostega in mirnega življenja. Vizija človeka, ki je pred 44 leti prišel na otok, kupil košček zemlje in s pomočjo znanega arhitekta ustvaril poseben kraj v katerega se boste z veseljem vračali.

 


Joga učiteljica DIH potepanja:

Maja Kenda
Maja je pred 10 leti naredila korenito spremembo v svojem življenju. Odločila se je, da izstopi iz potrošniške družbe in najde svojo srečo v preprostem življenju v tesnem stiku z naravo. Hkrati se je to zgodilo tudi z njenim notranjim svetom. Stopila je na pot samoraziskovanja. Narava je postala njena učiteljica. Naučila jo je videti lepote, ki so okrog nas, v vseh nas, slišati tišino. Vendar ta odmik ni bil njena končna postaja, zato se je po 7 letih vrnila nazaj v svet tukaj in zdaj, svet, kakršen je, in ne kakršnega bi si želela. To je bila nova velika sprememba, ki ji je prinesla razumevanje srednje poti. Na tej poti samoraziskovanja se je izučila za maserko različnih masažnih tehnik, spoznala v sebi dar ustvarjanja, risanja, plesa. Vodila je delavnice za izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov,delavnice in tabore za otroke, bila je soustanoviteljica društva Plesalci luči. Zadnjih nekaj let se poglablja v hatha jogo, kjer je trenutno učenka dolgoletnega učitelja Blaža Bertonclja, metodo MBSR (Mindfulness) in zen meditacijo. Skupaj s partnerjem trenutno vodi DIH center prisotnosti, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje deli naprej. To je njen način življenja.

 

Potovanje organiziramo v sodelovanju s turistično agencijo.

Podariti sebi čas in dobro počutje je danes dragocenost. Dobrodošli z nami!

 

cris_gate

029

 

galeria5

TK-photos-008-380x240

HI100331184

hacienda-cristoforo (3)

images_christo_purple_flower_shadow_courtyard_500

DSC_0256

maxresdefault

DSC_0357

DSC_0259

DSC_0834

DSC_0174_01

DSC_0249

STABILNOSTIMG_20170130_195318_660

JAZ SEM

Želite prejemati naša obvestila?

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in novostih